Cupa King-Pong la tenis de masă

• publicat la: 8 octombrie 2015
Cupa King-Pong la tenis de masă

Sâmbătă 3 octombrie 2015 a avut loc la Oradea concursul de tenis de masă „CUPA KING-PONG” la categoriile 8-10 ani și 11-13 ani, competiție la care au participat 55 de sportivi din Satu Mare, Zalau, Cehu Silvaniei, Marghita, Salonta, Carei și Oradea.

Echipa de la Clubul Copiilor -TAPO Carei a avut în componență următorii sportivi: Szilágyi Paul, Mudure Marcel, Costea Răzvan, Reitler Eliza, Rad Ayana, Comiati Alexandra, Chiuhan Alexandra și Czier Anitta.

Dintre cele 4 categorii (fete + baieti ), trei au fost câștigate de careieni; Reitler Eliza, Szilágyi Psul si Mudure Marcel au obtinut locul 1 la 8-10 ani fete și băieți și la 11-13 ani băieți. Alte rezultate: Rad Ayana locul III, iar la consolări: Comiati Alexandra locul I, Chiuhan Alexandra -II și Czier Anitta -III. Costea Răzvan -mențiune.

redacţia

comentarii

de parinte la 11 octombrie 2015 - 17:42

Felicitari copiilor si celor care ii pregatesc.Pacat ca sponsorii existenti(prieteni de-ai lui Mircea) nu reusesc sa acopere toate cheltuielile acestor copii,iar diferenta este suportata de noi parintii.

Lasati un comentariu