Dispreţul faţă de banul public. Azi ce semăna, mâine distrugea….

• publicat la: 20 octombrie 2015
Dispreţul faţă de banul public. Azi ce semăna, mâine distrugea….

Prea ocupat cu studiul gramaticii limbii române, finul primarului Kovacs, a lăsat Buletin de Carei  singur in consemnarea  necazurilor careienilor obişnuiţi, acei contribuabili onesti care nu fac parte din grupul de interese din jurul primăriei Carei.  Nu a reuşit să impresioneze nici prin doza zilnică de pamflete de care a devenit dependent ca urmare a complexului  faţă  de  fostul  său superior de la Buletin de Carei, de activităţile organizate de acesta.

Gestionarea defectuoasă  a banului public careian nu reprezintă  pentru consilierii primarului Kovacs sau pentru finul jurnalist o prioritate. Adversarii politici ai primarului Kovacs, consilierii liberali, reprezintă problema cea mai arzătoare a administraţiei publice careiene la ora actuală. Drumurile şi trotuarele pe care circulă careienii sau apa mocirloasă de la robinete  care trebuie achitată la timp sau condiţiile insalubre din locuinţele din fondul locativ al primăriei Carei  sunt subiecte TABU pentru presa aservită.

Apreciem rapiditatea cu care au aparut marcajele semnalizatoare de lucrări pe carosabilul de pe strada Mihai Viteazu, după   aparitia în Buletin de Carei a sesizărilor din partea   şoferilor ghinionisti, ce stau acum prin service-uri pentru remedierea defecţiunilor .

Am aprecia dacă  primăria ar tine cont si de investitia amenajare spatii verzi in cartiere, lucrare compromisă  recent de utilajele firmei care face lucrări de extindere reţea apă si canalizare în Carei , pe strada Albinelor.

Pe portiunea din spatele blocului situat pe strada Ady Endre colţ  cu strada Albinelor, muncitorii de la spaţii verzi au semănat iarba.

Pe acest spatiu amenajat pentru  careieni, tronează un utilaj greu de toată frumusetea, ce distruge   iarba semănată în primăvară.  Să fie vreo legătură între furnizorul de seminţe de iarbă şi primărie ?  Se urmăreşte împrospătarea covorului de  iarbă, anual?

Dacă nici copii careienilor nu reprezinta o prioritate pentru administratia locală, dovada AICI   locurile de joacă de coşmar amenajate  recent din fonduri europene la standarde suburbane,  ce pretenţii să mai avem de la un colţ  de spaţiu verde din cartierul MV II?

redacţia

 

comentarii

de NINA la 20 octombrie 2015 - 14:22

Daca esti o persoana careia ii plac filmele bune,daca iti plac, cartile f bune hai sa ne unim pt. a promova o carte care in curind va fi sursa de inspiratie a cineastilor americani,vei beneficia cu siguranta de rasplata materiala dar si de suflet.Daca esti o persoana energica si dispui de un calculator conectat la internet atunci fii alaturi de mine si alti mii ca mine contactind mail dariu_2006@yahoo.com

Lasati un comentariu