Liceul Teoretic Carei, pe Walk of Fame la Balul Bobocilor. Prezentarea candidaţilor

• publicat la: 13 octombrie 2015
Liceul Teoretic Carei, pe Walk of Fame la Balul Bobocilor. Prezentarea candidaţilor

Unul dintre cele  mai aşteptate momente ale începutului de an şcolar este Balul Bobocilor. Şi cum acest bal a devenit în timp un adevărat show în care regăsim  scenete de umor, muzică, dans şi multe alte activităţi distractive, pregătirile sunt pe măsură.

La Carei, cei care vor da startul sezonului Balurilor Bobocilor sunt elevii Liceului Teoretic Carei. Balul va avea loc în data de 16 octombrie, de la ora 18.00, în sala de sport a liceului. Deci, a început numărătoare inversă.  Zece perechi de proaspeţi liceeni  vor candida pentru titlul de Miss şi Mister Boboc. Organizarea aparţine elevilor claselor a unsprezecea.

Tema aleasă  în acest an  este ,,New York City. Walk of Fame’’. Toată ideea balului este gândită ca un casting pentru o superproducţie de film. Aşadar, bobocii  vor păşi pe ,,Walk of Fame’’ întruchipând diferite superstaruri ale marelui ecran.

Pregătirile sunt în toi la Liceul Teoretic. Bobocii sunt zilnic la repetiţii, şlefuind  fiecare moment din program pentru  a impresiona juriul dar şi asistenţa.

O întâlnire cu tinerii concurenţi a dat posibilitatea acestora de a se prezenta înainte de marele eveniment de vineri 16 octombrie.

Czier Edina are 15 ani şi este elevă la  clasa de biologie-chimie. S-a înscris  la bal în ideea unei amintiri pe care o va păstra pentru totdeauna. Edinei îi place mult să danseze şi să călătorească. În  viitor, vrea să fie ….doctoriţă.

Iuhasz Vivien are 15 ani şi este elevă la clasa de filologie. S-a decis să vină  la bal pentru că îi place să participe la evenimente şi consideră ca va fi o amintire frumoasă şi distractivă. Vrea să devină manager sau să dea la Drept. Pasiunile ei sunt dansul, sportul, excursiile şi, de asemenea îi place să cânte.

Alissia Maior are 14 ani şi este din clasa a IX-a E.  A ales să participe la bal, în primul rând pentru distracţie şi  pentru că va fi o experienţă unică. Pasiunea ei cea mai mare este să cânte, îi plac mult filmele şi să iasă cu prietenii. Alissia vrea să devină profesoară de engleză.

Giorgia Mastan este din clasa a IX-a E şi are 14 ani. Participă la balul bobocilor pentru că este o experienţă unică în viaţă. Giorgiei îi place să danseze, să citească, să joace tenis de masă şi, nu în ultimul rând, să înveţe! Dacă îi place să înveţe, cu siguranţă va deveni şi un psiholog bun, cum şi-a propus!

Kanya Viktoria are 15 ani şi este în clasa a IX-a E, la filologie. S-a decis să participe la bal pentru distracţie şi pentru experienţă. Pasiunile Viktoriei sunt dansul şi echitaţia. Se gândeşte să urmeze facultatea de Drept.

Kinal Klaudia  este în clasa a IX-a C, la bio-chimie şi are 14 ani.Prin participarea la Balul Bobocilor, Klaudia vrea să câştige experienţă, să petreacă timpul cu prietenii şi să danseze, lucru care-i place foarte mult.În viitor, vrea să se orienteze  spre  Medicină.

Kinczel Antonia are 14 ani şi este elevă în clasa a IX-a D. Crede că Balul Bobocilor va fi un lucru unic în viaţa ei, prin care va cunoaşte oameni noi şi se va distra într-un mod plăcut. Antonia este o fire sportivă care practică mai multe sporturi ca atletismul, fotbal, handbal. De asemenea, îi place să danseze, să cânte şi să iasă cu prietenii.Se gândeşte să urmeze două facultăţi, una de Sport şi cealaltă de biologie sau chimie, rămâne să se decidă atunci.

Pakular Sara are 15 ani şi este din clasa a IX-a F. Participă la bal pentru că îi place să se distreze, să danseze şi să  cunoască cât mai multă lume.

Carina Someşan este din clasa a IX-a E, filologie şi are 15 ani. Crede că participarea ei la bal este o experienţă unică şi asta a determinat-o să fie una dintre cele 10 de boboace pretendente la titlul de ,,Miss’’. Carinei îi place dansul, să călătorească şi vrea să devină translator.

Boldizsar  Dominik are 15 ani şi este din clasa a IX-a C. Îi  place să practice fotbalul şi îl pasionează motociclismul.S-a decis să participe la bal pentru că i-au spus prietenii că e distractiv.A venit la bal pentru că l-au convins colegii şi pentru distracţie.

Matei Hendea are 14 ani şi este din clasa a IX-a A. Participă la bal pentru că îi place să-şi facă prieteni noi.Hobby-ul său preferat este dansul. Matei vrea să se înscrie la Academia Militară.

Leitner Daniel are 14 ani şi este din clasa a IX-a F. S-a decis să participe la bal pentru că i se pare  un lucru nou şi unic în viaţă. Baschetul este hobby-ul său favorit. Daniel vrea să se transfere din semestrul al doilea la clasa de biologie-chimie pentru că vrea să devină doctor.

Papp Attila are 15 ani şi este elev în clasa a IX-a B. S-a hotărât să participe la bal pentru că i-au spus prietenii că este fain. Printre pasiunile sale se numără fotbalul, handbalul şi fitness-ul. Attila vrea să devină inginer.

Preg Daniel are 15 ani şi este din clasa a IX-a B, mate-info.Lui Daniel îi place să joace fotbal, să iasă cu prietenii şi să se joace la calculator.El este hotărât să devină fotbalist.

Putovics Zsolt este tot din clasa a IX-a B şi are 15 ani. Cât despre bal…şi-a zis ,,de ce nu?’’ şi astfel se numără printre cei 10 candidaţi la titlul de Mister Boboc a Liceului Teoretic Carei.Lui Zsolt îi place foarte mult să deseneze şi astfel vrea să devină animator şi dea viaţă unor personaje din lumea fascinantă a desenelor animate.

Schupler Abel  este fotbalist, practicând acest sport de 8 ani. Are 15 ani şi este elev în clasa a IX-a B. S-a hotărât să participe la bal pentru că i-au spus prietenii că este fain şi că ar fi bine să participe. Abel îubeşte să citească şi vrea să lucreze în domeniul informaticii şi al limbii engleze.

Szilágyi Áron are 15 ani şi este elev în clasa a IX-a F. Aron este hotărât, participă  la balul bobocilor ca să câştige! Îi place să joace baschet, fotbal. Încă nu ştie ce vrea să devină în viitor.

 Flaviu Suciu este elev în clasa a IX-a C şi are 15 ani. S-a decis să participe la bal pentru a se distra. Dansul şi jocurile se numără printre hobby-urile sale. Flaviu vrea să urmeze Academia de Poliţie.

Cătălin Turdean are 15 ani şi este elev în clasa IX-a C, la bio-chimie.Motivul care l-a determinat să participe la bal este acela de a se distra.

Lui Cătălin îi place să navigheze pe   calculator, să fie înconjurat  de prieteni şi să iasă în oraş. În viitor, vrea să devină jurnalist.

Intrarea la bal se va face pe bază de invitaţie.

AnaMaria Roman

comentarii

de Szilágyi Ágota la 13 octombrie 2015 - 20:29

-Szilágyi Áron-

de Horia Mărieș la 16 octombrie 2015 - 07:59

🙂 @organizator 🙂

@organizator(ul) are foarte are dreptate, mai ales în ultima propoziție.

Lasati un comentariu