Primăria Carei nu oferă răspuns la cererile depuse la Registratură nici după 30 de zile

• publicat la: 4 octombrie 2015
Primăria Carei nu oferă răspuns la cererile depuse la Registratură nici după 30 de zile

La emisiunea Prânzul de Duminică de la Radio Transilvania Carei, unul dintre ascultătorii care  a intrat în direct pentru a adresa întrebări invitatului Ilie Ciută, a afirmat că a depus la Registratura Primăriei  Carei o solicitare la  care nu a primit nici un fel de răspuns de 3 luni de zile .

Lorincz Zoltan, preşedintele Asociaţiei Împreună Egymásért Egyesület Carei , solicită Primăriei Carei un spaţiu pentru continuarea activităţilor sale de ajutorare a oamenilor  defavorizaţi din Carei şi împrejurimi. A depus în acest sens o solicitare la Registratură, acum 3 luni de zile, fără ca să primească vreun răspuns.

...de trei luni nu am primit nici răspuns pozitiv nici negativ la cererea mea…obiectele pe care le dau la cine are nevoie, le ţin acasă la mine sau la părinţi, la Berveni la un depozit ….acum am primit de la un careian un ajutor în spaţiu şi cumva ne vom descurca….Mulţumesc domnului Ciută pentru ajutorul oferit  la târgul organizat la Ianculeşti vineri şi sâmbătă... a afirmat domnul Zoltan.

Consilierul Ilie Ciută a promis ajutor preşedintelui acestei asociaţii de ajutorare pentru ca la cererea depusă la primărie să primească un răspuns.

Conform legislaţiei în vigoare, la orice solicitare  depusă la registratura unei primării trebuie oferit un răspuns în decurs de 30 de zile.

Nu a fost singurul ascultător care a reclamat această situaţie în care nici după 30 de zile nu se oferă un răspuns.

redacţia

comentarii

de alt careian la 4 octombrie 2015 - 16:40

Avem o primarie misterioasa si cu angajati misteriosi, incompetenti ,NU toti,numai uni dintre ei, platiti dejaba din contributiile noastre.

de cartierul MV1 la 4 octombrie 2015 - 16:57

Domnule Ciuta va multumim pentru ca va implicati in viata comunitatii total dezinteresat material. Poate din acest motiv deranjeaza grupul mafiot din primarie si de aici toate articolele scrise la comanda. Invitam finul primarului sa vina si sa faca poze la locurile de joaca din cartier si mai ales la cum au fost trantite bordurile in bataie de joc dar cine multi bani a incasat pentru lucrare.

de Valentin la 4 octombrie 2015 - 18:48

De ce nu merg si alti Consilieri la emisiune ,da vicele de ce nu merge ? Da de ce nu vor sa comunice cu noi careienii?Oare nu au ce sa ne spuna ? ca din cate mai vedeam la TV ,numa ridicau mina ,de vorbit nimic nici acolo da nici cu noi.Apoi cand merge Ciuta sa vorbeasca nu le place,imediat sar in sus !

de Lőrincz Zoltán la 4 octombrie 2015 - 22:33

Am scris in 24 septembrie
„Am cautat cateva partide politice si le-am inmanat cate un teanc din aparitiile asociatie in presa. Sa mai citeasca, sa le mai studieze, sa vada, cu ce ne ocupam noi. Desigur, daca au intrebari, noi avem raspunsuri. In ordine cronologica am depus aceste aparitii in presa la FDG, UDMR, PNL (si la PLR am fost de atunci). Am trecut si pe la PSD, dar n-am gasit acolo pe nimeni. Mai incercam. (Chiar sunt curios, cine ne v-a cauta prima oara…deca ne v-a cauta cineva).”
Deci m-a cautat PNL. Nu stiu, daca e interesant sau nu, problema ptr. mine e ca pana-n prezent, ei sunt singurii, care ne-au oferit ajutor. Punct.
Vreau sa-nteleaga toata lumea. ASIEE nu este o asociatie ptr. o nationalitate, ptr. o religie, sex, varsta, apartenenta politica etc. ASIEE a ajutat si v-a ajuta indeferent de cele enumerate mai sus. Asa cum noi nu ne uitam la aceste lucruri, nici pe cei ce ne ajuta nu-l intrebam doar numele, sa stim, cui sa-i multumim. Asa cum ajutam pe oricine, asteptam si ajutoare de oriunde. Deci daca mai sunt partide care stiu si/sau vor sa ne ajute, n-au decat, i-i asteptam cu drag.

de Horia Mărieș la 5 octombrie 2015 - 02:04

@Lőrincz Zoltán la 4 October 2015 – 22:33

Faceți o treabă mai mult decât excelentă. Aveți tot respectul, toată stima si toată admirația mea.
Mă faceți să fiu ceva mai optimist în ce privește omenirea inngeneral și soarta ei viitoare, mă bucur mult când aflu că mai există pe această lume și oameni ca dumneavoastră.

Fiindcă ați pomenit de partide politice, vă declar că eu unul v-aș alege, fără nici o ezitare, dacă ați candida, ca independent sau ca membru al oricărui partid politic, pentru seriozitatea, tenacitatea, puterea de muncă, spiritul de sacrificiu, generozitatea, dragostea față de semeni de care dați dovadă. Așa cum l-aș alege de altfel și pe cel despre care este vorba in articolul de mai sus. Am încredere in astfel de oameni, chiar dacă nu sunt perfecți. Nimeni nu este perfect, este doar perfectibil.

În ce privește intrebările puse de @Valentin, alea cu „de ce”, referitoare la ceilalți consilieri, la aproape toți, cu două-trei excepții, după părerea mea, răspunsul este unul foarte simplu: „nu merg” fiindcă n-au absolut nimic in cap. Ba mai sunt și foarte proști. Sunt doar niște marionete trase de sfori de primaș. De unde nu este, nici Dumnezeu nu cere. Sunt doar niște nulități, niște rebuturi umane, pur și simplu. Mai mare rușinea. Punct.

Lasati un comentariu