Tâlhărie la Carei

• publicat la: 27 octombrie 2015
Tâlhărie la Carei

Luni, după-amiază poliţiştii careieni au fost sesizaţi despre faptul că, o  persoană de sex masculin, în vârstă de 28 de ani,  ar fi fost agresată şi i-ar fi fost sustrase bunuri, în timp ce se afla pe stradă, pe raza municipiului Carei.

Oamenii legii au demarat imediat activităţile pentru identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei, reuşind  în foarte scurt timp identificarea lui Carol S., de 33 de ani, asupra căruia a fost găsit telefonul mobil, care aparţinea victimei, bun care ar fi fost sustras prin violenţă de către bănuit. Totodată acesta i-ar fi sustras şi suma de 10 lei.

Persoana bănuită de comiterea faptei a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, cu propunerile legale care se impun în acest caz.

În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.

În cadrul acţiunilor desfăşurate luni pe raza municipiului şi a  judeţului Satu Mare,  pentru reducerea riscului rutier  şi pentru prevenirea evenimentelor rutiere au fost  aplicate 131 contravenţii,  în valoare  de 8000 lei.

Lasati un comentariu