Tentativă de sinucidere la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă (CIAS) – adulţi Carei

• publicat la: 22 octombrie 2015
Tentativă de sinucidere la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă (CIAS) – adulţi Carei

Miercuri, 21 octombrie 2015, în jurul orelor 19,30, sirenele echipajelor SMURD au răsunat pe strada Vlahuţă din mun.Carei , solicitaţi fiind la o tentativă de suicid a unui pacient de la aşezământul Alexandru.

Persoana de sex masculin a urcat în turnul înalt ce reprezintă coşul de fum de la fosta Centrală Termică, cu  intenţia de a se arunca în gol.

Bărbatul nu este la prima tentativă şi totuşi  nu a fost suficient de supravegheat. Rămâne de aflat cum a reuşit să urce până în turnul înalt al fostei Centrale Termice.

Cei sosiţi la faţa locului au reuşit după lungi discuţii, să îl convingă să coboare. Pacientul a fost dus la Satu Mare, la secţia de psihiatrie.

redacţia

comentarii

de Binoclu de la celalat Centru la 22 octombrie 2015 - 16:34

Mai ramane de aflat stimata redactie,cam ce pazeste directoarea de la Centru de Ingrijire? Cam cu ce se ocupa aceast personaj sorinela,ca numai de asistati sociali Nu !!!!!!!!!!!!!
Barbatul despre care scrieti nu este bolnav pshihic,are doar o forma usoara de pshihodiagnoza can este enervat,el sufera de epilepsie mai degraba si ulcer duodenal.L-a trimis madama la Pshihiatrie sa scape de el,sa nu mai vada ce se intampla pe acolo.
Ramane… de constatat si cauzele pentru care se musamalizeaza tot ce se intampla in acest Centru.Nimeni nu sufla o vorba de cand aceasta Corodaneasa a fost instalata. Are mai multi protectori de prin codru verde… si nu numai ???

de marcu la 22 octombrie 2015 - 23:07

pesedeiii au politizat si batranii si copii si nuse mai tereseaza de soarta lor numai banii ce scot intereseaza laei.
felix a fost un baiat destept dar n u au ingrijit cum trebuie si acum au trimsi la satmare la pisiatru
lorant de ce nu scrie despre debandada de acolo si de ce nu cheama politia acum? primerste el mancare de acolo dar mai mult ses

de Eugen la 25 octombrie 2015 - 11:21

Bai binocleala.nu ști decât sa faci acuzații nefondate. Când erai director la centrul ăla furau cât te țineau pijamalele și acuma tragi în alții. Da nu spui câte abuzuri ai făcut în centrul ăla. Sau Binoclu ăsta e unu din maimuțoi tai? Nu știți decât sa acuzați asistentele din centru care și așa sunt puține și pe deasupra mai sunt și apostrofate de unguroaicele din centru care sunt tot asistente și alea doar ca nu suporta colegele câte sunt românce. Nea Binoclu dacă tot ai argumente temeinice duce și dai o plângere unde trebuie și vino cu organele competente sa verifice sa vadă ca personalul de acolo nu poate face fata la atâția oameni. Nu ști decât sa Îți dai un nume fals ca sa te ascunzi în dosul altora.

de Valentin pentru Eugen la 25 octombrie 2015 - 20:20

Mare -i gradina Domnului.Nimeni nu a vorbit de asistente.Am citit atent primul comentariu. Mai citeste si tu Eugenesa vezi despre cine este vorba mai exact.Tot orasu stie ce face Corodaneasa aia a ta careia ii tii parte. Vai de cei car ajung pe mina ei, mor cu zile, chiar daca nu sunt internat in centru.

de pentru eugen la 25 octombrie 2015 - 23:33

unde a fost dus felix dupa ce a coborat din turn ca la psihiatrie nu a mai ajuns?
ceva miroase acolo la centrul pesedist de ingrijire si pute rau

de Pavel la 28 octombrie 2015 - 22:31

Nu vreau sa mai aud de acest centru! De cand si-au bagat labele pesedeleprosii doar tampenii se intampla pe acolo!!!!!!! Voi chiar sunteti prosti? Si cu Alain va iesi nasol o sa vedeti.

de nicu la 29 octombrie 2015 - 21:49

cerem ancheta la centrul alexandru sa vina politia sa cerceteze ce pazesc directorii !!!
unde sunt medicamentele pentru bolnavi???
unde este felix care a incercat sa se arunce de pe turnul de la centrala????
de ce nu scrie gazeta pesedista de ce se intampla pe la caminul de batrani carei ????

de Intrebare la 29 octombrie 2015 - 22:48

Da Nicu unde este (stii tu care Nicu ) doctoreaso cum de l-ai bagat in pamant?Ce i-ai administrat?
Crezi ca nu sa aflat? Ti-ai lasat urmele…

de Vasi la 30 octombrie 2015 - 16:51

Ce se mai aude de persoana care sa aruncat de pe turnul fostei centrale termice ???????

Lasati un comentariu