Accident pe strada Iuliu Maniu

• publicat la: 14 noiembrie 2015
Accident pe strada Iuliu Maniu

Ieri seară, poliţiştii rutieri careieni au intervenit la un eveniment rutier produs   pe strada Iuliu Maniu, din municipiul Carei, judeţul Satu Mare.

Din primele cercetări a rezultat faptul că, Arnold S. în timp ce conducea    autoturismul marca  Audi, având  preocupări, care i-au distras atenţia a intrat în coliziune cu un stâlp de susţinere electric.

În urma impactului a rezultat accidentarea uşoară a conducătorului auto.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, de asemenea i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

                     

                               Proiectil descoperit la Foieni

Ieri, în jurul prânzului, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că, pe raza localităţii Foieni a fost găsit un proiectil.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Secţiei Carei, cei din cadrul Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase şi specialiştii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Someş” Satu Mare, care au stabilit că, este vorba despre un proiectil perforant calibru 85 mm, care provine din cel de-al Doilea Război Mondial.

Muniţia   a fost ridicată în vederea distrugerii.

Infracţiuni de furt

La data de 12 noiembrie 2015, ora 09.00, poliţiştii din Cehal, au fost sesizaţi de către un localnic despre faptul că, la data de 10 noiembrie a.c., un tânăr, în vârstă de 20 de ani,  ar fi sustras material lemnos, de pe un teren care aparţinea lui David S.

Oamenii legii au efectuat verificări şi au stabilit că, tânărul în vârstă de 20 deani, ar fi tăiat şi sustras doi arbori de esenţă salcâm, respectiv cantitatea de 1,05 m3, de pe un teren situat în extravilanul localităţii Cehal, judeţul Satu Mare.

Joi,  în jurul orelor 14.00, poliţiştii sătmăreni au fost sesizaţi despre faptul că, în incinta unui hypermarket, din municipiul Satu Mare, a fost identificată o persoană care  ar fi sustras bunuri.

La faţa locului oamenii legii au stabilit că, Robert V. ar fi sustras produse cosmetice dintr-un hypermarket, situat pe strada Careiului, din municipiul Satu Mare, cauzând un prejudiciu de aproximativ 92 lei. Prejudiciul a fost recuperat şi predat reprezentaţilor magazinului.

În situaţiile menţionate anterior se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Lasati un comentariu