DNA Oradea verifică ce leagă Botoşaniul de Satu Mare

• publicat la: 17 noiembrie 2015
DNA Oradea verifică  ce leagă Botoşaniul de  Satu Mare

Potrivit botosaneanul.ro,  Procurorii DNA fac perchezitii la Consiliul Judetean (CJ) Satu Mare, în birourile președintelui Adrian Ștef și a vicepreședintelui Mircea Govor,  la sediul central al ANAF din București şi în alte 14 locații situate în municipiul București și județele Ilfov, Satu Mare și Botoșani ( la sediul Tehnic Asist), într-un dosar privind fapte de corupţie. Potrivit primelor informații, Direcţia Naţională Anticorupţie efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează săvârşirea unor infracţiuni de corupţie care ar fi fost comise în perioada 2010-2015.

Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, Serviciul Teritorial Oradea, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție , comise în perioada 2010 – 2015. În cursul zilei de 17 noiembrie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 16 de locații situate în municipiul București și județele Ilfov, Satu Mare și Botoșani, din care 2 sunt sediile unor instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.  În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei”, se arată într-un comunicat remis presei de DNA.
Perchezițiile din Satu Mare au loc în birourile președintelui CJ Satu Mare, Adrian Ștef, a vicepreședintelui CJ Satu Mare, Mircea Govor, dar și în cadrul mai multor Direcții din cadrul Consiliului Județean Satu Mare. Totodată, procurorii au descins și la mai multe firme și acasa la persoane fizice.

comentarii

de hororrr la 17 noiembrie 2015 - 23:44

banii leaga cele 2 orase dragilor. multi bani si negriiiii.
sanatate si respect domnule ciuta! aratati ca se poate trai si fara spaga si coruptie !

Lasati un comentariu