În atenţia careienilor. Atenţie la impostori

• publicat la: 28 noiembrie 2015
În atenţia careienilor. Atenţie la impostori

Urmare a apariţiei în spaţiul online gestionat de finul primarului Kovacs a unui val de  afirmaţii ce aduc atingere imaginii mele, ţin să fac unele precizări.

De 15 ani deţin calitatea de consilier local ales  şi tot de 15 ani sunt membru în Comisia Economică a municipiului Carei.

În nici o împrejurare  şi în nici o calitate, nu am făcut şi nu fac înţelegeri sau compromisuri sau armistiţii cu nimeni pentru simplul motiv că nu am nevoie de aceste subterfugii. Sunt ceea ce sunt şi sunt cine sunt!

Nu am nimic de ascuns, nu am nimic de negociat şi nu atac pe nimeni. Îmi desfăşor zi de zi activităţile mele  atât pe plan profesional, cât şi social. Faptul că  modul meu de a fi şi de a rămâne mereu de partea dreptăţii a totalei transparenţe în ce priveşte cheltuirea banului public deranjează, mă lasă rece. Fiecare să răspundă pentru faptele sale!

Acţionez mereu după cum îmi dictează conştiinţa, chiar dacă acest aspect supără mai marii zilei din administraţia locală.

Faptul că cineva se foloseşte de numele meu şi de imaginea mea îmi dă certitudinea că fac bine ceea ce fac, că sunt pe drumul cel bun, cum se spune. Gestul în sine este doar  o modalitate  infantilă de a ieşi în evidenţă, de a fi băgat în seamă pe spinarea altora sau un ,,Steal  the spotlight’’  dacă vreţi.

Din fericire, acest fapt nu este un fenomen, ci  avem de a face cu un caz izolat, apărut în urma intervenţiilor mele din Consiliul Local legate de modalitatea de cheltuire a banului public, mai ales a celui ce provine din taxele şi impozitele careienilor contribuabili.

Pentru că nu pot fi şantajat cu nimic, pentru că nu ascund nimic şi ca dovadă stau dulapurile întregi de dosare aranjate pe ani şi luni, de la ABRA-COM SRL, firma unde deţin 50% din acţiuni şi singura firmă unde sunt acţionar, ce pot fi consultate la orice oră din zi şi din noapte, se încearcă Discreditarea mea, evident cu fapte ce nu pot fi dovedite.

Stilul este unul cunoscut anturajului în care se învârte atât finul primarului cât şi cei doi consilieri personali angajaţi de primar  la primăria  Carei. Nici măcar banul public nu este menajat  când vine vorba de discreditarea mea de primar prin jurnaliştii de care s-a înconjurat.

Cum altfel să justitfici angajarea a 2 consilieri personali care nu au nici un fel de experienţă  nici pe plan economic nici în cel managerial sau cultural decât în presa scrisă. Sumele uriaşe direcţionate către  media  pentru Tăcere  sunt   dovada celor afirmate mai sus.

De ce   ar vrea cineva să nu se filmeze şi difuzeze pe posturile locale şedinţele de Consiliu dacă nu are nimic  de ascuns şi dacă  se ştie…curat?

Pe cine mai  credeti că   păcăliţi  cu metodele de conducere staliniste  aplicate careienilor,  culmea, pe banii lor?!

Doar cei  implicaţi  în caracatiţa de sifonare a banului public din primărie sunt sătui de dezvăluirile mele din şedinţele de Consiliu, pentru că cei care sunt nevoiţi să facă naveta în alte locuri pentru  un loc de muncă sau cei care sunt nevoiti să se mute în alte oraşe din acelaşi motiv, nu emit asemenea opinii!

Cam aşa stă treaba cu dezvăluirile şi consecinţele pe care  mi le asum în urma acestor dezvăluiri!

Singura formaţiune politică care are curajul să abordeze problemele economice în CL sunt liberalii careieni şi faptul este consemnat în Procesele Verbale ale şedinţelor.

Deci numai cei neinformaţi sau cei implicati în afaceri cu primăria Carei au o cu totul altă opinie, atent hrănită tot din bani publici, ai dumneavoastră dragi careieni!

Eu nu sunt în situaţia de a negocia armistiţii cu nimeni pentru că nu am nimic de ascuns.

Sunt mândru de realizările mele şi îi provoc pe cei care mă atacă să îşi  posteze şi ei  Declaraţiile de avere şi  realizările lor de până acum ..la vedere,  măcar din Fair-play.

Până atunci, toate cele scrise de ei sunt minciuni sfruntate, născute doar din Disperarea de a nu putea demonstra cu nimic altceva cele de care sunt acuzat.

Sunt consilier din anul 2000 şi am fost mereu membru al aceluiaşi partid şi am avut mereu aceiaşi conduită şi principii ca în ziua de azi.

Cum se face că tot acest linşaj mediatic a apărut doar după anunţarea intenţiei mele de a candida pentru funcţia de primar?

Ing.Ilie Ciută

Co-Preşedinte PNL Carei

comentarii

de Crenguta la 28 noiembrie 2015 - 21:37

Mereu spun sa avem incredere in extraordinar………. Probabil urmeaza!

de Ing.silv.dr. Ionel LUPU la 28 noiembrie 2015 - 21:54

Am inteles ca Primaria CAREI, pentru a se apara de dezvaluirile aparute in Buletin de Carei a scos si Opinie de Carei….. Si am cautat in opinie de Carei explicatii privitoare la distrugerea scheletului arboricol (arbori de 150 – 300 de ani) din „Rezervatia Botanica Parcul Karolyi”, taierea pe capete a arborilor stradali din Carei, taierea celor 8+7+15 plopi euramericani de pe drumul comunal Ianculesti…. Am cautat sa vad AVIZUL DE TAIERI al ACADEMIEI ROMANE, conform LEGII 213/2000, pentru ca Parcul Karolyi este protejat de Hot.Cons.Jud.S.M. nr. 4/1995….Toate aceste taieri au fost ILEGALE si din cauza absentei REGISTRULUI LOCAL AL SPATIULUI VERDE, conf. Legii 313/2009, cu harti satelitare etc…. Ce fel de intretinere s-a facut in Parcul Karolyi, prin „TAIERI RASE” ?????????? In Opinie de Carei n-am gasit altceva decat… laturi, la adresa adversarilor !!!!!!!!!

de unul din Nagykaroly vrea sa afle. la 29 noiembrie 2015 - 08:22

Stie oare cineva unde a ajuns acele materiale lemoase rezultat din taierile de arbori din “Rezervatia Botanica Parcul Karolyi”, taierea pe capete a arborilor stradali din Carei, taierea celor 8+7+15 plopi euramericani de pe drumul comunal Ianculesti etc?Unde au ajuns oare si ce sa antanplat cu ele nu se stie nimic?Ne puteti da un raspuns Buletin de Carei?

de unul din Nagykaroly vrea sa afle. la 29 noiembrie 2015 - 08:27

Top secret?

de cititor la 29 noiembrie 2015 - 09:00

deci recunoasteti ca Buletin de Carei face treaba primariei?
un ziar independent se ocupa de trebuirile primariei Carei unde salariile sunt si de zeci si sute de milioane pe persoana!
de ce nu intrebati primaria ce a fsacut cu lemnele si de ce nu intrebati primarul de unde cumnpara material lemnosd pentru fabrica de scaune pe care a trecut pe numele copiilor sai ca sa nu o ia fiscul?

de Mihaela la 29 noiembrie 2015 - 09:37

M-ati dezamagit. Ati introdus cenzura ca pe vremea comunistilor. V-am citit pentru ultima oara. Chiar nu am nevoie de raspuns ..

de unul din Nagykaroly vrea sa afle. la 29 noiembrie 2015 - 09:48

Asta vreau sa stiu si eu.Dar primarul Careiului nu discuta si nu sta de vorba cu ori cine din orasul Carei.Doar cu uni dintre cei dragi ai dansului.Eu asa cred ca niste alesi de noi locuitorii Careiului,ne urasc pe noi, pe copii nostrii si ne jefuiesc zilnic.Iar poate nici odata nu se vor satura de atata minciuna si jaf.Doar Dumnezeu si DNA ul ne poate salva.Doamne ajuta.Pt.” Cititor la 29 November 2015 – 09:00″

de gyongy la 29 noiembrie 2015 - 10:02

si pe noi mare dezamagire am avut cu acest primar!
tineti voi Mihaela la voi pe el dar sa aveti grija sa dati multi bani la el ca sa poate sa plateasca datoriile mari si foarte mari pe care are.

de gyongy la 29 noiembrie 2015 - 10:04

eu si asa pe domnul Ciuta urmaresc si bine spune ce spune la sedintele si nu numai pentru cei bogati tine parte ca se uita si la noi care nu avem multii banii!
noi cu domnul Ciuta tinem si mergem cu el ca sa ajunga la primarie ca am saturat de bataie de joc ce merge la primarie acuma.

de unul din Nagykaroly vrea sa afle. la 29 noiembrie 2015 - 10:32

Rautatea ,indiferenta,hotia,minciuna si ura fata de noi locuitorilor si fata de copiii nostrii a orasului nostru din partea unor alesi si angajati din primaria Carei,pun an pericol viitorul si siguranta acestui oras.Iar tacerea si nepasarea noastra va da rezultatele ca de exemplu”saracia,coruptia,nesiguranta,evadarea populatiei,moartea cauzat a prin indiferenta si incompetenta din partea adminiatratiei publice locala.

de Ing.silv.dr. Ionel LUPU la 29 noiembrie 2015 - 12:11

Este foarte, foarte, foarte important ca tot mai multi careieni sa-si exprime opiniile in ziarele locale, indiferent daca APROBA sau NU APROBA masurile luate de catre Excelenta Sa Seniorul KOVACS JENO – Primar de CAREI……. Marele istoric roman NICOLAE IORGA a scris : „Fiecare popor are conducatorii pe care ii merita” !!!!!!!!!…Dumneavoastra l-ati ales prin vot pe acest „K.J.” ca primar si tot Dumneavoastra trebuie sa suportati ABUZURILE lui, pana la viitoarele alegeri din 2016, daca, pana atunci nu se va petrece… O MINUNE !!!!!!!!!… Noi, moldovenii, la IASI am scapat definitiv de primarul amorez si… incasator de 10%, care acum se afla dupa gratii, in… BECIUL DOMNESC….. Va doresc sincer, NUMAI BINE si… CURAJ !!!!!!!!

de Buletin de Carei la 29 noiembrie 2015 - 12:43

Draga „Mihaela”, folosesti nick uri diferite pentru acelasi ID…Attila the hun e unul dintre ele. Suntem convinsi ca ne vei urmari in continuare. E prea mult stimulentul pe care il primesti ca sa renunti.Multumim.

de unul din Nagykaroly vrea sa afle. la 29 noiembrie 2015 - 13:18

Stie cineva unde a disparut materialul lemnos rezultat din taierea a sutelor de arbori din parcurile si strazile orasului nostru?

de unul din Nagykaroly vrea sa afle. la 29 noiembrie 2015 - 13:20

Ca primarul nostru a zis ca nu toate felurile de material lemnos este bun pentru a face scaune din ele.

de sandor la 29 noiembrie 2015 - 13:24

dragam mihaela nu place la tine domnul ciuta daca spune adevarul????

de unul din Nagykaroly . la 29 noiembrie 2015 - 16:21

Cenzura unor postari nu este corect si nu place cititorilor.Dar asta este.

de othilia la 29 noiembrie 2015 - 18:52

Felicitari domnule Ciuta. Stim ca lupta cu minciuna si banii este nedreapta si inegala,dar Adevarul si Dreptatea va triumfa.Nu sunteti singur nici o clipa. Rabdare si credinta! Va sustinem in alegerile locale ca primar al orasului Carei.Domnul Isus sa fie cu Dvs si familia Dvs!

de unul din Nagykaroly .Pt Othilia. la 29 noiembrie 2015 - 18:58

Amin.

de Rica la 29 noiembrie 2015 - 20:35

Ce perversa aceasta Mihaela, ce nesimtit acest Attila the hun si ce hermafrodit personajul de dupa ID.

de ilie la 29 noiembrie 2015 - 21:18

vreau sex cu daniela se poate ilie

de eugen la 29 noiembrie 2015 - 21:38

si iar a fost dat de nevasta afara sas ca afost prinbs la ponivas cu fetitele din slovenia si invidiaza viata lui ilie si am spus la el sa nu se bage ca mereu pierde..da baiu e ca pe banii mei si a lui lajos!

de Sanda la 29 noiembrie 2015 - 21:41

Respect domnule Ciuta! si familia mea va sustine!!!!!

de Rica la 30 noiembrie 2015 - 11:06

Mi-au spus cateva persoane ca sunt deranjate de comentariile de pe Buletin de Carei. Poi ce sa faca familia Ciuta, vezi comentariul lui Ilie? Respect pentru necenzurarea comentariilor deranjante dar lingvistic permisibile.

de unguru bulan la 30 noiembrie 2015 - 13:23

PT ILIE .kedves ilie van neked egy anyad akivel tudol sexelni ha nincs akor csinald apadal .respect buletin de carei

de rety la 4 decembrie 2015 - 08:19

Anu viitor trebuie totiii românimii să îl susținem pe dn. Ciută să candideze sper să nu ne împărțim în 3 iar să repetăm aceeași greșeală…..aviz ca psd-u condus de un muce iohnut iii cu unguriiiii

Lasati un comentariu