Palatul Administrativ Satu Mare caută firmă pentru obţinerea avizului de securitate la incendiu

• publicat la: 17 noiembrie 2015
Palatul Administrativ Satu Mare caută firmă pentru obţinerea avizului de securitate la incendiu

Potrivit unui anunţ primit pe adresa redacţiei, Consiliul Judeţean (CJ) Satu Mare caută firmă care să întocmească documentaţia necesară în vederea obţinerii autorizaţiei de securitate la incendiu pentru clădirea Palatului Administrativ Satu Mare.

Adresa menţionează că CJ organizează procedura de „achiziţie directă” pentru „Întocmirea documentaţiei necesare în vederea obţinerii autorizaţiei de securitate la incendiu pentru clădirea Palatului Administrativ Satu Mare”. Ofertele de preţ trebuie depuse până în 20 noiembrie la sediul instituţiei şi să cuprindă documentaţiei necesare obţinerii autorizaţiei, durata estimată de realizare a serviciilor dar şi valoarea în lei.  Ofertanţii trebuie să prezinte şi dovada unei experienţe similare în acest domeniu.

Cea mai înaltă clădire din Transilvania şi una din cele mai înalte din ţară  a fost construită  în perioada 1972-1984  după un proiect al  arhitectului Nicolae Porumbescu din Iaşi.

redacţia

comentarii

de Horia Mărieș la 17 noiembrie 2015 - 14:09

Să rădem sau să plângem? Ditamai clădirea nu este in regula dpdv al normelor de securitate la incendiu?
Ăia care o administrează nu sunt oare intregi la cap, sau sunt iresponsabili?
Cum de nu i-a „autosesizat” sasul până acum?

de Horia Mărieș la 17 noiembrie 2015 - 15:20

Intre noi fie vorba, aș fi curios sa aflu care au fost motivele care au condus la organizarea, acum, după tragedia de la „COLECTIV” București, a licitației pentru intocmirea documentației necesare în vederea obţinerii autorizaţiei de securitate la incendiu pentru clădirea Palatului Administrativ Satu Mare, fiindca pe portalul CJ SM tronează un ditamai document de peste 200 de pagini adoptat prin Hotărârea nr. 243/2008 privind situațiile de urgență, inclusiv cu obligații ale CJ și ale președintelui CJ SM privind apărarea impotriva incendiilor.

http://cjsm.ro/wp-content/gallery//Incendii.pdf

Recunosc, nu am pretenția să mă lămurească cineva, nici măcar președintele ANOF SM, careianul Pinter Jozsef.

Lasati un comentariu