Proiect de lege privind respingerea OUG 55. Consilierii migratori îşi pierd mandatul

• publicat la: 13 noiembrie 2015
Proiect de lege privind respingerea OUG 55. Consilierii migratori îşi pierd mandatul

Comisia juridică a Senatului a adoptat, marţi, proiectul de lege privind respingerea OUG 55, stabilind că doar consilierii locali care au migrat de la un partid la altul îşi vor pierde mandatele, în timp ce primarii şi preşedinţii de CJ revin în situaţia anterioară aplicării actului normativ.

„Au trecut amendamentele conform cărora se înlătură efectele de natură legală, politică ale ordonanţei, consilierii locali îşi pierd mandatele, primarii şi preşedinţii de Consilii Judeţene revin în situaţia anterioară aplicării ordonanţei. Foarte mult aici a contat decizia Curţii Constituţionale, care respinge ordonanţa şi care şi dă nişte explicaţii şi cu privire la modul în care Parlamentul ar putea să abordeze această chestiune şi ne şi spune că noi, Parlamentul, vom decide prevederile respingerii ordonanţei sau de aprobare, dacă era cazul, ce se întâmplă cu efectele pe durata cât a fost în vigoare”, a declarat senatorul PNL Cătălin Boboc, preşedintele Comisiei juridice.

Proiectul de lege pentru respingerea OUG 55 a fost introdus pe ordinea de zi marţi, în timpul şedinţei, iar senatorii PSD au părăsit sala în semn de protest faţă de completarea ordinii de zi.

integral pe gandul.ro

comentarii

de sexi la 13 noiembrie 2015 - 11:40

fain filmuletul si cat se poate de real!

Lasati un comentariu