Şedinţă extraordinară la Primăria Carei. Consiliera Mocanu demisionează

• publicat la: 14 noiembrie 2015
Şedinţă extraordinară la Primăria Carei. Consiliera Mocanu demisionează

Luni, 16 noiembrie 2015, de la ora 12,00, consilierii locali sunt convocati  de primarul Kovacs la o sedinţă extraordinară. Pe ordinea de zi figurează 6 proiecte de hotărâre dintre care unul consemnează demisia consilierei Alina Mocanu de la grupul ALDE, care la momentul alegerilor aflata pe lista USL din partea PNL Carei.

Se vor dezbate sau …doar aproba rectificări de bugete atât la Spitalul Municipal cât şi la Primăria carei.

In mapa oferită consilierilor  locali pentru studiu se află şi o solicitare venită din partea Institutiei Prefectului în data de 4 noiembrie 2015.  Potrivit acesteia, se solicită Primăriei Carei o comunicare  de îndată a situaţiilor de nerespectare a prevederilor legale înşiruite în adresă pentru luarea de urgenţă  de măsuri  legale. Nu se face referire la nici un nume de consilier sau altă persoană.

Ordinea de zi 

  1. 1.      Proiect de hotărâre privind încetarea de drept a mandatului de consilier local al doamnei Mocanu Alina Loredana
  2. 2.      Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării  Bugetului Local de Venituri şi Cheltuieli al Municipiului  Carei  pe anul 2015
  3. 3.      Proiect de hotărâre privind aprobarea constituirii bugetului de venituri şi cheltuieli pentru credite interne sursa C pe anul 2015
  4. 4.      Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării  Bugetului de venituri şi cheltuieli al Spitalului Municipal Carei pe anul 2015
  5. 5.      Proiect de hotărâre privind aprobarea studiului de fezabilitate pentru lucrarea : „Amenajare drum D.E. 1060 în municipiul Carei”
  6. 6.      Proiect de hotărâre privind aprobarea alocării unor fonduri pentru pachete de Moş Nicolae

 

 

comentarii

de coriolan la 15 noiembrie 2015 - 15:49

Iata cum, in urma adresei data de Prefectura, d-ul asa zis ziarist,de jalnica speta!!! , Szasz E. Lorand, isi da cu stangul in dreptul! A adus in discutie, cica, incompatibilitatea unui consilier liberal si acum,……..e foarte acum!, pentru restul amibelor consilieri, care au afaceri cu primaria grofului!…..Scuze! dar nu am cum sa spun, ceilalti consilieri, ci doar restul,ce voteaza fara coloana, la indicatiile infectului grof Kovacs, fie-i numele…….se subintelege…Nu?
Inca ceva! D-na Mocanu,acum isi bea zema ce si-a pregatit, tradandu-i pe liberalii aia, pe care-i vorbeste de bine primarul, prin finul ziarist, finutz care, nu si-ar fi gasit nevasta, daca nu i-ar fi cautat nanasul grof! Hai sictir aservit de blogerist!

de panacand la 15 noiembrie 2015 - 19:24

pana cand era USL, si consiliera mocanu ridica manuta dupa ordinul dat in USL, adica la fel cum votau consilierii PNL si PSD, totul era bine. acum ca USL s-a destramat pentru ca factiunea extremista a PNL-ului s-a aliat cu PDL-ul basist, brusc PNListii care au ramas pe pozitii, adica gen mocanu, sau daca vreti gen tariceanu, sunt considerati tradatori.
nu, tradatori sunt cei care intr-o seara se culca cu PSD-istii si seara urmatoare cu PDL-istii, adica noul PNL condus de gorghiuta, blaga si pe plan local ciuta ilie. astia sunt tradatorii. cum sa zici de mocanu ca e tradatoare dupa ce voi ati mers de la PSD la PDL, dupa ce voi PNL ati fost cu josbasescu in gura si apoi v-ati aliat cu ei? cum? cat tupeu ordinar puteti avea?

de reformat la 15 noiembrie 2015 - 19:30

consiliera mocanu avea si ea lucrari date de primarie la firma barbatului si era mereu la jeno in birou cu bujorelu…si sasu nota ce spuneau cei doi si apoi iouji moraru ducea sa aproibe la judet mircsika…mare baj amu ca vine dnau la primarie si nu mai stiu cum sa ascunda documentele haverii lui laicsika besugo la seku pentru o viza de hamerika

de bomba la 15 noiembrie 2015 - 19:33

mireasa virgina udemerista vrea mereu la governare si se culca cu unu si se scoala cu altu …firmele udemeristie au supt bugetul orasului nostru si au tupeul sa vorbeasca de singurii care au ramas la acelasi partid….liberalii sunt cosmarul primarului careiului cuy datoriile la buget pentru care are retinere pe salarul de primar…mai mare rusinea sa avem un primar cu salaru taiat pentru datoriile si sa plateasca din banii nostri pe scrritori de ziar ca sa atace liberalii numa pentru ca nu pun botu la afacerile lor murdare!!!!

de @panacand la 15 noiembrie 2015 - 20:04

N-am stiut ca a ramane in partidul pe a carui liste si „spate” ajungi consilier e tradare. Credeam ca adeziunea de aderare la un partid politic e ceva unic, principial si moral. Probabil pentru cei care au inceput in PCR e totuna ce acronim are partidul important e ce pot sa „mulga” din bugetul platit de contribuabili. Pana cand va rabda pamantul, Careiul si careienii leprelor ?

de Relu la 15 noiembrie 2015 - 22:04

primarul a fost intai la partidul noua democratie de unde a migrat apoi la udmr.2.viceprimarul keizer a fost coleg cu el la partidul noua democratie iar apoi a migrat la liberali, a fost consilier judetean si apoi a mers la udmr de unde a candidat in 2008.
cum se pot numi acesti oameni panacand?

de @panacand la 15 noiembrie 2015 - 22:50

Somnul rațiunii naşte monştri, somnul națiunii naşte proştii.

de Pentru@panacand, test de inteligență dacă poți citi de jos în sus la 16 noiembrie 2015 - 02:42

în partidul nostru politic, ne respectăm promisiunile
doar imbecilii pot crede că
noi nu vom lupta împotriva corupţiei
pentru că, un lucru e sigur pentru noi:
cinstea şi transparenţa sunt fundamentale pentru atingerea idealurilor noastre
vom demonstra că e o mare prostie să crezi că
mafia va continua să facă parte din guvern ca în trecut
vă asigurăm, fără umbră de îndoială, că
dreptatea socială va fi scopul principal al mandatului nostru
cu toate acestea, există încă oameni proşti care îşi imaginează că
guvernarea să fie posibilă în continuare
cu aceleaşi vechi şmecherii politice ale membrilor de partid
când ne asumăm puterea, facem totul pentru ca
să se termine cu situaţiile privilegiate şi cu traficul de influenţă
nu suportăm în nici un fel ideea că
poporul va flămânzi, tăind pensiile şi salariile
ne vom îndeplini misiunea chiar dacă
rezervele economice vor fi complet epuizate
vom exersa puterea până ce
veţi înţelege că începând de acum
i-a aruncat strada la gunoi cu șuturi trase drept în fund
care a fost la guvernare până când strada
Noi suntem partidul PSD (sau ALDE, sau RMDSz, sau UNPR)

de @panacand la 16 noiembrie 2015 - 09:05

Sau PMP

de @panacand la 16 noiembrie 2015 - 09:06

Multă gargară pentru gărgărițe.

de @panacand la 16 noiembrie 2015 - 09:11

Dacă ar fi după tine i-ai arde pe toți pe rug să poți fura mai lesne. Nu m-ai impresionat deloc cu alocuțiunea ta emotiv-manipulatoare, eu sunt „naiv” şi „credul” şi „Nu ştie la mine să citeşte înțelesurile ascunse din spatele la cuvinte”. În rest să auzim numai de bine dar cu siguranță (sau fără) nu te vei putea abține !

de Horia Mărieș la 16 noiembrie 2015 - 09:15

La revedere doamnă, prima de pe lista „celor șase”.
Ne-a părut bine, ba chiar ne-a făcut mare plăcere că v-am cunoscut.
O să vă simțim lipsa, o să ne fie chiar mare dor.
Cam penibilă plecarea, totuși.

Cine urmează? – întreabă foarte nerăbdătoare, exultând de satisfacție pentru scandalul pe care l-a „autosesizat” și l-a creat la sulă și la prefectură, frecãndu-și mâinile cu satisfacție fin_a opiniedecarei.

Ne va lipsi foarte mult de acum incolo „O gândire deschisă, creativă și optimistă”, chit că a fost una traseistă și mereu interesată de ciolan, dar, incontestabil, „Acum este momentul!” fiindcă știm bine că „Aveți încredere intr-un viitor in care să existe o intersecție.”
Doar să aveți mare grijă să vă mai ciocniți iar cu conflictele de interese în intersecție, să nu mai faceți carambol.

„Fosta-i lele, cât ai fost, dar acu’ e lucru prost”. (Proverbe și zicători din România)

http://youtu.be/yszgGF2ENKE

de gelu la 16 noiembrie 2015 - 09:23

pacat ca interesul a fost la fel cu cel al consilierilor pos si fazakas care vand de la firmele lor catre primarie…si asa face jeno ca sa fie toti legati de el …ca daca el pica sa pice toti

de trist si tragic la 16 noiembrie 2015 - 10:32

Din pacate tati is la fel singurul interes singura preocupare:ciolanul
Am intalnit 2 popi,NUUU NU la biserica mergeau la bar la cafea cu bishnitz?
ASA I popilor? Va aparea oare commentul?

de tragic doar la 16 noiembrie 2015 - 11:47

din pacate este tragic ca primarul isi angajează ca si consilieri jurnalişti de la presa maghiară care atacă mereu români şi istoria lor iar acum l-a adus şi pe finul său de la sătmar să aducă în oraş mizeria din gazeta sătmăreană ca să îi spele imaginea de datornic cu acte în regulă.
nu toţi sunt la fel aşa cum încercaţi sî induceţi lumea în eroare. uite că domnul ciută îşi are aceiaşi firmă de 24 de ani fără nici un contract cu primăria sau cuc statul şi fără datorii aşa cum are primarul kovacs.
consilierul ciută face sponsorizări din banii lui iar primarul dă din banii careienilor numai la cine vrea el chiar dacă toţi plătim impozitele la oraş. ruşine uniui astfel de primar şi viceprimar!

de prostu' caroiului la 16 noiembrie 2015 - 11:53

Nu toti ar trebuy sa dimisoneze? Daia dau mese la magistrati la primarie Sau tin de ciolan cu lantzul?mamma mia ce de gasca sau adunat,numa’ de ISIS le e frica si tat ei au adus si plans pe refugiati,iar acum,Doamnie feri ,nu?
Explodeaza mamaliga ?nu cred in popii care nu platesc impozite,friptane gratare femei(stiti la cine ma refer) si mai au tupeul sa ciara bani

de tragic doar la 16 noiembrie 2015 - 15:33

de sa demisioneye toti daca doar unii sunt incompatibili si se infrupta din banii careienilor????
de ce sa nu dea banii napoi pe mesele servite de sc harcristi srl unde si consilierul pos si nevasta lucra la greu si apoi firmna novecom care a incasat de la liceul teoretic bani si altele unde consilierul pos este bagat??
cine crede ca el lucra l 5 firme ca administratos sau director sau angajat si mai e si consilier si la fel nevasta tot la 5 firme bagata!
da cu florile vandute de fazakas vecinul lui jeno depe strada unde sta in chirie la neamuri ce se aude???? cand va da inapoiu banii luati de la careieni?

Lasati un comentariu