Alo, Primăria? Careienii vă solicită ajutorul

• publicat la: 1 decembrie 2015
Alo, Primăria? Careienii vă solicită ajutorul

În lipsa oricărei implicări a  Primăriei careiene în nevoile careienilor de rând, aceştia apelează la presă pentru a putea beneficia de condiţii de trai decente.

Contribuabili oneşti, locuitorii de pe strada  Zaharia Bârsan se confruntă cu situaţii cotidiene greu de suportat. Imaginea vorbeşte de la sine.

În timp ce primarul şi-a ales consilieri personali din rândul presei de limbă maghiară care se ocupă cu denigrarea adversarilor politici ai primarului Kovacs, evident plătiţi fiind din banul public, careienii  suferă de lipsa unor condiţii decente de trai.

După ce am prezentat starea străzilor Livezilor, Ştefan cel Mare , Zorilor sau Muncitorilor, acum ne-au semnalat şi locuitorii de pe strada Zaharia Bârsan să intervenim pentru a aduce la cunoştinţa Primăriei starea străzii lor de domiciliu, adică locul  prin care trebuie să ajungă la locuinţa lor pentru care plătesc la oraş impozite!

Aceşti locuitori sunt oameni obişnuiţi, nu fac parte din biroul permanent al formaţiunii ce îi are ca membri pe  primar şi viceprimar, nu au afaceri cu primăria , cu alte cuvinte nu sunt interesanţi pentru administraţia locală.

Nici consilierii personali ai primarului, nici spionii la care făcea referire  primarul în ultima şedinţă de consiliu şi nici măcar finul duplicitar nu îşi murdăresc …botinele prin glodul de pe strada Zaharia Bârsan.

Alo, Primăria Carei ? Veţi face reduceri de impozite pentru cei care locuiesc pe strada Zaharia Bârsan  şi sunt obligaţi să îşi cumpere cizme de cauciuc ca să poată circula pe căile de acces de pe strada lor?

redacţia

comentarii

de Oarecare la 3 decembrie 2015 - 17:03

Mai bine face gropi de un an de zile si pune patrate de betoane pe trotuar decat sa faca ceva ca lumea..
Atata timp cat el este maghiar nu va face nimic bun..

de Daniela la 6 decembrie 2015 - 08:48

Si pe strada Dimitrie Cantemir nu îi mai roză situația au astupă niste gropi la începutul străzii si la sfârsit.Când o să avem si noi o stradă asfaltată ?????

de jeno la 6 decembrie 2015 - 10:40

la mine pe strada totul e curat si aranjat si nu ma mai intereseaza de altii!
v-am luat banii si in rest sa auzim numai de bine!

de stefan cel mare la 6 decembrie 2015 - 16:15

nici pe strazile unde nu se baga tevile de canalizare nu este mai putin noroi!!!
dupa 2 mandate de primar jeno si lajos lasa orasul tot in noroi dar pentru ei au crescut buzunarele

Lasati un comentariu