Concert de Colinde la Centrul Cultural Carei

• publicat la: 10 decembrie 2015
Concert de Colinde la Centrul Cultural Carei

Centrul Cultural al Municipiului Carei vă invită miercuri, 16 decembrie 2015, de la ora 17.00 în Sala „Deak Endre” (lângă teatrul municipal) la Concertul de Colinde susținut de:

        Ansamblul Ceatăra, conducător artistic Adrian Pașca
        Corul Crenguța al Liceului Teoretic Carei, dirijor prof. Vlad Pașca
        Corala Armonica a Bisericii Ortodoxe Române Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril, dirijor Ioan Tordoi
        Formația Magic Dance, instructor Raluca Păvăluc
    Evenimentul este organizat de Centrul Cultural al Municipiului Carei.
    Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile din sală.

comentarii

de Horia Mărieș la 12 decembrie 2015 - 10:07

Nu știam eu de ce era atât patrihoț local sărmărean finul szasz, de ne indemna din toți rărunchii să o susținem pe Tincuța Fernea. Avea omul ordin de la județ, de la PSD și de la ALDE ăla a lu’ Ștef. în plus, in felul ăsta se punea bine și cu poliția locală SM. Un careian informat care nu poate fi manevrat nu face niciodată un lucru din care să nu-i iasă un ghișeft.

Tătăl Tincuţei Fernea este colonelul în rezervă Vasile Fernea, fost şef al Poliţiei Satu Mare înainte de 1989. În acelaşi timp, Vasile Fernea a fost condamnat în 2009 la trei ani şi jumătate de închisoare cu suspendare, printr-o decizie definitivă şi irevocabilă a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. La vremea respectivă, Fernea era secretar al PSD Satu Mare şi a fost găsit vinovat că a primit bani de la un om de afaceri local pentru ca, în schimb, acesta să nu fie sancţionat de Garda Financiară.

P.S. Update: „Sătmăreanca Tincuţa Fernea a părăsit Vocea României, vineri, 11 decembrie, în marea semifinală. În duelul încrucişat, adică în acel punct al emisiunii în care un concurent se duelează cu un alt concurent dintr-o altă echipă, interpreta a pierdut duelul cu publicul.”

http://adevarul.ro/locale/satu-mare/cine-fiica-colonel-starnit-scandalul-anului-vocea-romaniei-provocand-indignarea-tudor-chirila-1_5666f5a97d919ed50e04351b/index.html

Lasati un comentariu