Ford-ul Primăriei Carei revine în forţă

• publicat la: 3 decembrie 2015
Ford-ul Primăriei Carei revine în forţă

Recunoaşteţi maşina din imaginea de mai sus? Este Fordul  Primăriei de pe vremea fostului primar Beko Tamas. Este una şi aceiaşi maşină care a fost reţinută de poliţiştii maghiari în vama de la Vallaj în luna septembrie 2014…aici

Şoferul acestei maşini Ford, angajat al Primăriei Carei, făcea naveta zilnic cu maşina oraşului , în Ungaria , la locuinţa sa, pe cheltuiala careienilor.

La ora actuală, şoferul e bine mersi  angajat în continuare  la primărie, maşina stă în garajul primăriei şi mai nou, face ture prin oraş dacă tot a reuşit primarul Kovacs să repună numerele  şi să o scoată de sub sechestru.

Curios este faptul că această maşină a primăriei  poate să stea mai nou cuminte în garaj în timp ce maşina Renault Fluence, cumpărată din banii careienilor  viraţi în contul Fundaţiei pentru promovarea turismului, la cererea primarului Kovacs, este folosită exclusiv de către acesta, parcată numai la locuinţa acestuia.

 

redactia

comentarii

de ,,,,, la 3 decembrie 2015 - 22:46

Un articol vechi scrieti ceva nou pe cine intereseaza masini 30 de ani !!

de imi la 3 decembrie 2015 - 23:07

se pare ca pe primari intereseaza aceste masini ca sa faca trafic de tigari cu soferul in ungaria la locuinta din vallaj unde a avut depozit de dohan……frica la tine ca citim si noi ce se intampla la primerie?
ati pus korul pe banii careienilor si vreti sa tace toate lumea?

de rety la 4 decembrie 2015 - 08:08

Când vine d-na și la cărei să verifice câte cv făcut ilegal de toți angajații primăriei..? Centură orașului drumurile în combinație cu ….cățuii baniiiiii sau furat anu trecut cu ech. De fotbal…..?

Lasati un comentariu