Moş Nicolae a ajuns şi la Ianculeşti

• publicat la: 6 decembrie 2015
Moş Nicolae a ajuns şi la Ianculeşti

Sâmbătă seara, copii din Ianculeşti au avut parte de cadouri de la Moş Nicolae. Ca în fiecare an, delegatul sătesc Ciprian Chiorean a adunat sătenii  în părculeţul dintre biserică şi  bustul  lui Avram Iancu, cu copii şi nepoţi,  pentru a colinda şi a-l primi pe bătrânul moş Nicolae.

Delegatul sătesc, Ciprian Chiorean, împreună cu tinerii din sat au împodobit părculeţul şi bradul de Crăciun  cu luminiţe şi ornamente luminoase.

Moş Nicolae, cu desaga plină de daruri, a ascultat şi  lăudat cei mai buni recitatori din Ianculeşti, a colindat împreună cu sătenii, după care toţi cei prezenti au servit un cozonac cu nucă şi un pahar de vin fiert cu scorţişoară.

Pe tot parcursul manifestării o burniţă deasă a aşezat picuri reci pe capetele credincioşilor ianculeşteni şi a invitaţilor acestora. Din partea Consilului Local Carei a fost prezent consilierul Ilie Ciută. Colindele au fost susţinute de instrumentiştii Ghiţă Fodor la acordeaon, Ghiţă Jurj la taragot şi solistul Dănuţ Mateş.

comentarii

de Daniel Todea la 6 decembrie 2015 - 13:51

Mă bucur alături de voi și văd că Ianculeștiul și sătenii nu sânt uitați ! Vă doresc tuturor ” Sărbători Binecuvântate ! și LA MULȚI ANI ! „

de mihai la 6 decembrie 2015 - 15:41

multumim ciprian pentru adunarea de la brad!!!
singurul delegat satesc care face ceva pentru sat si pentru oamenii din sat! sa traiesti la multi ani!!!!

de anonim la 6 decembrie 2015 - 18:05

si cand a fost ONET delegat s-a dat cadouri sau nu mai tineti minte?

de pe fata la 6 decembrie 2015 - 18:21

Nu se compara onet cu cipri ce-s cu prostiile astea! Cipri e mult mai atent la dorintele ianculestenilor. Restu e doar manipulare obisnuita de comunisti-pesedisti! Onet avea intelegeri cu primarul pentru binele lui si oamenii erau pe locul 2 sau 3 sau 4. Iar nepotul consilier sef la comunisti este la fel de slugarnic primarului. Mereti cu ei!

de ianculestiul la 6 decembrie 2015 - 22:09

onet e cumva fostul delegat si asociat al primarului kovacs la fabrica de mobila falimentara??? e cel care strangea banii de gaz de la oameni desi consiliul judetean a platit gazul?

Lasati un comentariu