Poliţia ne informează…

• publicat la: 29 decembrie 2015
Poliţia ne informează…

Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Carei, l-au surprins în flagrant pe K. Vencel, de 27 de ani, din Moftinu, în timp ce prin dislocarea acoperişului a pătruns în incinta unui bar din Moftinu Mare, cu intenţia de a sustrage bunuri.

Acesta purta o cagulă confecţionată artizanal pentru a-şi ascunde identitatea precum şi mănuşi textile pe mâini, şi ciorapi groşi de lână peste încălţăminte. Polițiștii l-au imobilizat, iar încercarea de a scăpa, susnumitul a devenit agresiv, lovind un un polițist. Asupra autorului au fost găsite bunuri și bani care proveneau din furturi.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Carei, iar în cursul zilei de ieri instanța de judecată a emis mandat de arestare preventivă pentru  30 zile pentru comiterrea infracțiunii de ultraj și tâlhărie calificată.

În  data de 28.12.2015, în jurul orelor 17,00, polițiștii Secției nr. 5 Politie Rurală Petresti, au fost sesizați prin SNUAU 112 de către S.  Iolanda, în vârstă de 37 ani, din Ciumeşti, despre faptul că în timp ce se afla la domiciliul său, o persoană a pătruns în locuinţa lovindu-l pe soţul său S.  Ion de 39 de ani. Polițiștii sosiți la fața locului, au identificat autorul în persoana lui T. Iosif de 36 de ani, din Carei, care se afla la locuința celor doi. Cu ocazia cercetărilor s-a stabilit faptul că T. Iosif a pătruns în locuinţă la invitaţia fratelui femeii, iar pe fondul consumului de alcool i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnul soțului acesteia.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În  data de 28 decembrie a.c., orele 20,59, polițiștii patrulei de ordine și siguranță publică din cadrul Sectiei 6 Politia Rurala Tasnad au fost sesizați prin SNUAU 112, de catre S. Ioan, de 62 ani, din Pir, despre faptul că, în timp ce se afla la domiciliul său împreuna cu familia  și cu un consătean, V. Arpad de 18 ani, în urma unor discutii contradictorii și pe fondul consumului de alcool au inceput să se îmbrâncească. În acel moment a intervenit o bătrână în vârstă de 93 de ani, care fiind împinsă de tânărul de 18 ani  a cazut lovindu-se cu capul de tocul de la usa de acces in camera. Persoana vătămată a fost transportată de către Serviciul de Ambulanță la U.P.U. Satu Mare,  fiind internată la Spitalul Judetean II Satu Mare.

In cauză se efectuează cercetari față de numitul Varga Arpad sub aspectul săvârșirii infractiunii de lovire sau alte violențe, în lucrarea penala nr. P/291254 din 28.12.2015, înregistrata la Postul de Politie Pir. Cazul a fost raportat conducerii unității și poate fi mediatizat.

Lasati un comentariu