Primăria Carei te vrea prost!

• publicat la: 10 decembrie 2015
Primăria Carei te vrea prost!

Parafrazând melodia celor de la Sarmalele Reci,Ţara te vrea prost, la Carei, Primarul te vrea prost.

Pentru că nu poţi justifica altfel angajarea unui desant de jurnalişti de către primar ca  să administreze paginile oficiale ale primăriei Carei şi nu o  fac la nivelul lor  de salarizare! Munca lor e mercenariat iar  materialele  numai bune de adormit spiritele careienilor.

Şedinţa extraordinară din data de 16 noiembrie nu a fost nici până acum consemnată şi nici hotărârile adoptate de aleşii locali nu au fost aduse la cunoştinţa alegătorilor acestor aleşi.  Să fie de vină interpelarea consilierului Ciută privind suma de 3,3 milioane de lei care nu se mai regăseşte în contabilitate la capitolul prevăzut pentru care a fost acordat creditul din care provenea? Citiţi      AICI    şi urmăriţi     VIDEO     şedinţa .

Primarul te vrea prost, careianule , ca să nu ai mult discernământ la vot şi să rămâi captiv, dependent de un post  sau un ajutor semnat de primar  ca…ajutor de urgenţă.

Careienii tineri cu studii de specialitate, şi aşa puţini, sunt alungaţi din oraş de lipsa posibilităţilor de angajare , refuzate şi când se ivesc, de politica locală conducătoare ce întreţine iluzii pe sume uriaşe din banul colectat tot de la careianul de rând.

Cultivarea mediocrităţii a devenit politica locală aplicată de primărie.

Careienii plătesc din contribuţiile lor salariile celor desemnaţi să ne informeze despre proiectele şi hotărârile adoptate în forul legislativ al oraşului care este Consiliul Local, dar informaţia nu mai apare. Şefii lor sunt categorici. Fără informaţii care să destupe mintea careianului.  Să se mulţumească careianul cu ce oferim, noi, puterea, iar noi puterea, nu avem nevoie de oameni destupaţi la minte, greu de manevrat în campanie.

Nu numai şedinţa Consiliului Local din 16 noiembrie nu este consemnată pe pagina oficială a primăriei Carei, dar nici de cea din 7 decembrie nu a fost menţionat nici un rând.

De ce ar trebui să fie informaţi careienii dacă noi, puterea,  de fapt îi vrem să rămână ignoranţi? Informaţia e putere iar  puterea locală vrea numai careieni  neinformaţi care să poată fi  uşor de manevrat !

Urmare a politicii aplicate de Primăria Carei pentru spălarea creierelor careienilor de orice informaţie care le-ar  da posibilitatea să îşi cunoască şi drepturile nu numai obligaţiile de plată, de 2 ani de zile s-a renunţat la filmarea şedinţelor Consiliului Local şi transmiterea lor pe posturile TV locale în baza contractelor de publicitate încheiate cu acestea pe …mulţi bani.

Liniştea  primarilor…” e pe mulţi bani”  din contribuţiile careienilor!  Generos întreţinută, Tăcerea  asupra desfăşurării şedinţelor Consiliului Local este deja strigător de vizibilă din toate colţurile ţării, nu numai ale judeţului.

Nu numai şedinţele Consiliului Local sunt păstrate sub capac, ci şi activităţile culturale care deranjează primarii prin românismul lor, sau deciziile luate în ce priveşte numirile de directori la diversele compartimente  sau jonglarea cu legislaţia în vigoare după bunul plac al primarului cu datorii pentru care are reţinere pe salariu.

Nimic nu este precupeţit când vine vorba de interesul personal al celor ce conduc vremelnic urbea careiană.

Avem cel mai slab site al unei primării din judeţ.

Nici nu e de mirare cu un primar dator la fisc , cu reţinere pe salariu şi care nu numai că nu stăpâneşte exprimarea corectă în  limba română dar de infatuat  ce este nici măcar nu apelează la un bun cunoscător şi vorbitor al limbii române pentru a-şi corecta Mesajul primarului de pe site-ul primăriei!

Lăsând la o parte mesajul ipocrit şi mincinos care ţine cu orice preţ să ne asigure de o transparenţă…inexistentă în administraţia locală careiană, citim cu stupoare….în numele comunităţii acestei municipiu…!!!! Expresia o întânim în chiar prima frază din Mesajul primarului!

Nici măcar finul presudojurnalist şi  numărător de virgule în timpul liber, nu a remarcat greşeala nănaşului subiect de  articole tip ODĂ.

Ştim că nu pierdeţi ocazia domnule primar în nici o împrejurare să vă afirmaţi susţinerea pentru învăţământul profesional  în detrimentul celui  de la Liceul Teoretic  dar uite că datorită ignorării acestui învăţământ de calitate nu aveţi în jurul dvs. niciun intelectual care să vă corecteze…Mesajul primarului  şi faceţi de râs oraşul cu astfel de exprimări oficiale postate pe site-ul oficial!

Accesaţi vă  rog secţiunea HARTA Carei.

Noi am accesat şi am descoperit  ce vedeţi în imaginea de mai jos….

Şi dacă tot sunteţi pe site-ul primăriei Carei, accesaţi în partea dreaptă  Galerii  Foto şi coborâţi până la Creşterea calităţii vieţii la parcul Kosuth.

Veţi avea surpriza să constataţi că din întreg proiectul CREŞTEREA CALITĂŢII VIEŢII PRIN MODERNIZAREA SPAŢIILOR VERZI ŞI DEZVOLTAREA ILUMINATULUI   PUBLIC ÎN CARTIERELE MIHAI VITEAZU I, MIHAI VITEAZU II ŞI REPUBLICII DIN MUNICIPIUL CAREI,  accesat şi finanţat în cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 1 „sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor – poli urbani de creştere”, Domeniu de intervenţie 1.1. „Planuri integrate de dezvoltare urbană”, în valoare de  700.000 Euro, doar în parcul Kosuth a crescut calitatea vieţii, fapt pentru care numai şi numai de la acest obiectiv sunt postate imagini. Pentru celelalte obiective cuprinse în valoarea de 700 mii euro vă oferim noi, Buletin de Carei, imagini  elocvente.

AICI

De departe însă, perla aflată pe site-ul oficial al Primăriei Carei o constituie secţiunea…Acte şi probleme.

Nu am reuşit să aflăm ce fel de acte şi de probleme cuprinde pentru ca este …GOALĂ.

Primăria Carei iese din nou în evidenţă dar din păcate nu aşa cum ne-am dori cu toţii. Pe lângă  că e goală această secţiune, la fel ca multe altele de fapt, e cea mai stupidă şi neinspirată denumire găsită de creatorii plătiţi ai acestui site.

Pentru informarea tuturor careienilor, atât  crearea paginii oficiale a primăriei Carei cât şi plata angajaţilor care o întreţin se face din banul public colectat din taxele şi impozitele careienilor.  Dar pentru că primarul ne vrea proşti şi uşor de manevrat, informaţiile sunt ciuntite şi  oferite aleatoriu  alegătorilor  careieni. Nu vă mai bazaţi însă pentru mult timp pe ignoranţa careienilor în ale administraţiei locale sau pe lipsa lor de informare. Mai devreme sau mai târziu tot  se  va afla   de activităţile AF Primăria Carei.

Daniela Ciută

 

comentarii

de Maria la 10 decembrie 2015 - 16:39

Nu doar ne vrea ci ne si crede prosti,de aceea ne scoate ochii cu povesti de adormit copiii.Chiar crede ca nu stim sa adunam 2 cu 2.Pacat.E destul de penibil ca se incapataneaza alegatorii sa-l mentina in scaun doar pe motive etnice.Criteriul ar trebui sa fie cinstea si competenta.Indiferent de partid.

de unul din Nagykaroly . la 11 decembrie 2015 - 09:02

Daca suportam dispretul,nepasarea si minciunile unor angajati din primaria Carei,într-adevăr ne meritam soarta .

de szabi la 11 decembrie 2015 - 10:28

aici deja a fost pus un stat mafiot si pana nu scapam de acestia nu va merge bine la orasul nostru!
singurul care tine cu legea si cu oamenii care sunt oanii din carei este consilierul ciuta si asteptam sa vine la primaria.
am tot votat pana acum etnic si nu a MERS bine pentru noi asa ca acum vrem sa fie schimbare!

de Vasi la 11 decembrie 2015 - 14:14

ati scos iar consilierii la atac domnule jeno? va deranjeaza ca va fi a adoua editie a festivalului de datini?
mai bine ati corecta greselile din mesajul pus pe pagina primariei noastre!

de paco la 11 decembrie 2015 - 15:57

deja se cauta candidati romani de umplutura pe care sa ii plateasca cu ceva mii de lei jenika si loiosika/de aici pleaca toate muncile finului/ metoda e fumata deja si se aplica in fiecare campanie/pe romanasii prostuti care nu se lasa cumparati se aplica metoda promisiunea de post de vice/hai ca deja citim udmreu ca in palma/ mare frica au de candidatul consilier ciuta de la liberali/ sunt in stare sa plateasca tot ce au numa sa nu candideze ciuta .

de aburultehnologic la 11 decembrie 2015 - 19:41

reflectoarele pe sobolani!!!
umbla vorba pe la cazane ca mustaciosul gabor a pus ochii deja pe primul fraier manamoarta candidat…sefimea strrange surubul si cine misca nu mai misca…nu degeaba tin monopolu pe singuru investitor in poluare,unde mai pui ca iese si banu lunar de buzunar.hai la lupta cea mare,rob cu rob sa casapim,mafiolandia mare prin noi sa faurim,spune gaboru mustacios..sa nu uitati ca robu din ziua de azi are smartphone si il si foloseste gabore!

de foaier la 11 decembrie 2015 - 23:05

Aswajen pe site

Municipiul este de genul neutru, deci la singular are genul masculin, prin urmare poți să scrii ”comunității acestei municipiu” numai dacă ți-ai încheiat studiile pe la Kalasantius sau pe agro, dar trebuie să mai ai o calitate în plus: să știi românește ca Jenă. Tot aswajen e și ”magnanimitatea” de a oferi dreptul la informația produsă de administrația publică locală. Groful de adocsalas, in tehnica aswajen (e și tehnocrat!) s-a milit (adică i s-a făcut milă) de supușii săi și le oferă … un drept garantat de constituție.

de foaier la 12 decembrie 2015 - 03:33

@ Maria

Chiar ați văzut cinste și corectitudine la rmd…? Ei n-au cum fi cinstiți, căci dacă ar spune deschis tot ce doresc, s-ar situa direct în afara cadrului constituțional. Ei sunt exact ca guvernul Ciolannis: au ajuns să guverneze printr-o procedură incorectă, imorală, urcându-se pe cadavrele morților de la Colectiv, cale imorală pe care au acceptat-o și și-au asumat-o. Nimic din ce-i clădit pe minciună nu durează. Indiferent ce ar face, au această tară congenitală. ”Guvernul meu” e rezultatul viciat al atmosferei viciate și vicioase din politica românească. Orice ar face Dacian Soros, ca și Mihai Răzvan Ungureanu, nu prezintă încredere. Așa și rmd… Mai ales după ce a văzut toată lumea ce sunt în stare și după mostrele de democrație și conviețuire inter etnică pe care le oferă președintele său local din Carei. Că despre HVIM sau Magyar Garda nu e cazul să extind acum. dar vine ea și vremea aceea.

Lasati un comentariu