Când viaţa bate filmul! Realităţi careiene dinafara birourilor călduţe

• publicat la: 21 ianuarie 2016
Când viaţa bate filmul! Realităţi careiene dinafara birourilor călduţe

Imaginea nu este din Iraq sau Siria ci este de o stradă aflată în apropierea Gării mun.Carei. Intersecţia Cuza Vodă cu str.  N.Iorga, acolo unde lucrările efectuate de Apaserv cu finanţare europeană au dus la spargerea unei conducte de canalizare  şi apoi, abandonarea ei. Careienii din zonă sunt revoltaţi dar  nu îi bagă nimeni în seamă. Oraşul  arată ca un teatru de război  iar scribii mercenari   din jurul primarului se ocupă de sondaje.  Detalii AICI.

Noroc că zăpada mai acoperă din gropile rămase în urma lucrărilor   netermintate de Apaserv.

Niciunul din mercenarii ce gravitează în jurul primarului nu a postat vreo imagine de pe strada Livezilor, de pe str. Ştefan cel Mare sau Muncitorilor sau Tăbăcarilor sau de pe str. Cuza Vodă sau Nicolae Iorga,etc…Conducta de canalizare spartă tocmai de cei care introduceau …canalizare pe bani europeni că tot nu vede Europa ce învârteli se fac cu banii trimişi în Sătmar.

Supăraţi că până şi cititorii lor  l-au ales pe consilierul Ilie Ciută Omul Anului 2015 în administraţia locală,

se sucesc pe scaunele din birourile calde până la frizarea penibilului.

Cine  poate crede că locuitorii Careiului sunt mulţumiţi de calitatea lucrărilor APASERV , de conductele existente de canalizare, sparte în cadrul lucrărilor pentru introducerea canalizării?

Fiţi mai curajoşi şi mai bărbaţi voi mercenari în ale scrisului strâmb! Careiul nu înseamnă numai drumul de la primărie la castel.

Îndrăzniţi să intraţi pe strada Livezilor nu numai când pământul e îngheţat  ci şi când aveţi nevoie de cizme de cauciuc ca să ajungeţi  la una din locuinţele de acolo. Există viaţă în Carei şi înafară de birourile încălzite din jurul primarului.

DETALII ...AICI.

Urmăriţi cărarea pe care merg la şcoală copii de pe strada Bălţilor sau cei de pe strada Ştefan cel Mare sau Mărăşti sau Peleş.

…nu vă speriaţi şi nu vă îngroziţi pentru că aceste imagini sunt din Careiul condus  de 8 ani de zile de cuplul Kovacs-Keizer.

Nu trebuie să vă fie frică de careienii reali, cei dinafara monitoarelor după care vă ascundeţi ca struţul.  Aţi fi surprinşi să constataţi că şi ei au câte ceva de spus chiar dacă nu mereu pe placul vostru. Dar pentru un jurnalist adevărat tocmai aceasta este provocarea, nu?  Să prezinţi situaţii reale, din toate punctele oraşului, chiar şi de pe strada Căplenilor sau Ghiocelului sau Viilor sau Grigore Ureche (unde a funcţionat luni de zile un bar fără autorizaţie) sau Ecoului sau Peleş,etc.

Mai multe detalii AICI.

Cei care doresc să semnaleze şi alte aspecte din alte puncte ale oraşului Carei, ne pot trimite poze sau materiale pe adresa redacţiei.

Chiar dacă suntem ameninţaţi , chiar dacă familiile noastre se confruntă cu  vizitele unor intruşi în locuinţele personale, chiar dacă dispar animalele de pe lângă casă, nu vom renunţa de la a semnala toate aspectele vieţii de careian precum şi modul în care administraţia locală cheltuie banul public adunat din contribuţiile noastre.

Buletin de Carei

comentarii

de Buletin de Carei la 23 ianuarie 2016 - 14:07

Stimat comentator,nimeni nu pune nici o piedica pentru ca produsele agricole sa fie livrate pe calea ferata.Avand in vedere ca au fost desfiintate cooperativele de stat iar acum functioneaya societati comerciale private sau asociatii private care desfac produsele agricole, este la latitudinea lor ce mijloc de transport doresc sa utilizeze. Pentru astfel de decizii ale producatorilor si distribuitorilor de produse agricole nu e nevoie de ancheta jurnalistica legata de mijlocul de transport. in ce priveste interdictia camioanelor de mare tonaj pe strada Nicolae Iorga, va aducem la cunostinta ca nu detineti informatia corecta. Strada Nicolae Iorga este cea pe care circula camioanele de mare tonaj ca sa nu se foloseasca strada Independentei si Caplenilor. In perioada in care se efectuează lucrarile de extindere a retelei de apa canal, pe strada N Iorga nu mai circula decat cu greu chiar si autoturismele. Daca locuiti pe strada Nicole Iorga atunci aveti cunostinta despre faptul ca pe aceasta strada există canalizare si deci nu era o prioritate schimbarea acestei canalizări când în oraş există străzi care nu au deloc canalizare. Lucrarea trebuia finalizată până la data de 31 decembrie iar conducta de canalizare a fost spartă în timpul săpăturilor fără ca cineva să fie deranjat. În toiul iernii e foarte curios că aveţi ca prioritate societăţile comerciale ce desfac produsele agricole şi nu conducta de canalizare spartă la intersecţia Iorga cu Cuza Vodă datorită calităţii serviciilor prestate de Apaserv.

de maria la 23 ianuarie 2016 - 17:53

Apreciez promtitudinea raspunsului dvs .
Va informez ca produsele agricole nu se livreaza pe calea ferata deoarece cineva si a cumparat o casa in zona si ulteror si a dat seama ca este deranjat de zgomotul specific activitatii In consecinta in urma nenumaratelor controale societatea in cauza si a oprit activitatea , bineinteles a disponibilizat salariatii si … etc
Am un respect foarte mare fata de cei care lucreaza pamanturile , sa nu uitam ca toti ne tragem de la sat.

de maria la 23 ianuarie 2016 - 17:55

Nu mi permit sa dezvolt subiectul public , dar pot sa va dau mai multe detalii pe alte surse .
Pot sa va asigur ca sunt corect informata

de Buletin de Carei la 23 ianuarie 2016 - 18:47

Cu tot respectul, momentan locuitorii de pe strada Iorga şi Cuza sunt afectaţi de conducta de canalizare spartă. Am dat totusi un telefon la CFR Carei si ni s-a comunicat că la linia publică de la Gara Carei se încarcă şi descarcă tot felul de produse. Pentru încărcare cereale se foloseşte linia CFR de peste drum de fostul depozit de mobilă Crasna de pe strada Uzinei.

de maria la 23 ianuarie 2016 - 19:58

Ma refere am la baza de incarcare cereale de pe str Cuza Voda

de maria la 23 ianuarie 2016 - 20:02

Acolo in anul 2014 s a refacut calea ferata si s a incarcat cereale

de mihaela la 24 ianuarie 2016 - 08:46

Selectam colaboratori pentru lucru la domiciliu. Condiții: calculator, conexiune la internet, studii medii cel putin, cunostinte de operare cu documente word si pdf, seriozitate, dorinta de a invata ceva nou. Asiguram: instruire gratuita si indrumare pas cu pas, contract de comision. Cereti acum detalii la adresa de email:albastreala_75@yahoo.com

de victor la 24 ianuarie 2016 - 09:49

succes consilierului ciuta!!!
singurul care e alaturi de careieni. pentru asta nu este iertat nici de primar si nici de grupul de interes care sustine datornicul de primar.
votam ciuta ilie la carei!

de Arnold la 24 ianuarie 2016 - 11:32

cu cat sunt platiti consilierii primarului? cu cat se plateste pentru articole scrise la comanda de PFA angajate de primaria Carei?
cand o sa vedem interes de la primarie si pentru saracii din Carei nu numai pentru cei care fac afaceri cu banii publici?

de grigore la 25 ianuarie 2016 - 19:43

Am avut un oras al florilor si strazi curate iar acum am ajuns sa ne imparta primarul in romani si unguri!
Merita si Careiul un primar ca si consilierul Ciuta.

Lasati un comentariu