Comunicat Prefect

• publicat la: 21 ianuarie 2016
Comunicat Prefect

Începând din 13 mai 2012 când am fost învestit în această onorantă funcţie şi până în prezent, am urmărit cu prioritate apărarea intereselor cetăţenilor judeţului Satu Mare. Cea mai importantă dovadă o reprezintă numărul mare de cetăţeni care au apelat la audienţele susţinute atât la sediul Instituţiei Prefectului-judeţul Satu Mare, cât şi în teritoriu: peste 1.500 de persoane primite în audienţă. Au fost numeroase situaţiile în care implicarea instituţiei noastre a condus la rezolvarea unor probleme ale comunităţii şi ale cetăţenilor.

Precizez că verificarea informaţiilor, sesizărilor şi a petiţiilor cu privire la activitatea serviciilor publice deconcentrate, membre ale Colegiului Prefectural,  este una dintre atribuţiile şi obligaţiile principale ale Instituţiei Prefectului. În acest context,  în luna iunie a anului 2014 am dispus verificarea informaţiilor cu privire la activitatea Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Satu Mare. Această verificare viza activitatea instituţiei menţionate pentru anul 2013 şi trimestrul I al anului 2014, perioadă în care domnul Cristian Sasu era detaşat la Instituţia Prefectului judeţul Satu Mare, pe funcţia de subprefect, conducerea ITM Satu Mare fiind asigurată de către o altă persoană.

Menţionez faptul că în toată perioada amintită am avut o relaţie corectă, imparţială cu toţi factorii de decizie administrativă şi politică de la nivel judeţean şi central.

 

Prefectul judeţului Satu Mare,

Dr. Eugeniu AVRAM

comentarii

de carei la 22 ianuarie 2016 - 04:41

Jos comunismul!LIBERTATE!

de carei la 22 ianuarie 2016 - 06:36

Desteptarea!

de cat timp sa mai mananc rahat? la 28 ianuarie 2016 - 21:41

Nu va este rusine baciule imperfect!
Deci nu ati facut presiuni cu telefoanele date din birou niciodata, impotriva niciunui director care nu era PSD.
Oare cei de pe luis pasteur nr 1 or fi prosti? Sunt ferm convins ca nu sunt!
Iar matale sa nu crezi ca noi restu suntem tonti de totul.

Lasati un comentariu