Conducta de canalizare spartă şi lăsată de izbelişte! Dezastrul Masterplanului Apaserv la Carei

• publicat la: 18 ianuarie 2016
Conducta de canalizare spartă şi lăsată de izbelişte! Dezastrul Masterplanului Apaserv la Carei

La capătul străzii Nicolae Iorga colţ cu strada Cuza Vodă se află un crater- nu o groapă, rezultat  în urma lucrărilor efectuate de Apaserv SA din cadrul implementării Masterplanului pentru extinderea reţelei de apă şi canalizare.

Şi strada Nicolae Iorga şi strada Cuza Vodă au avut reţea de canalizare, au fost străzi asfaltate până la începerea lucrărilor patronate de Apaserv SA!

Conducta de canalizare EXISTENTĂ pe strada Nicolae Iorga a fost spartă iar acum apa menajeră se scurge…în groapă. Să vezi şi să nu crezi! Muncitorii au venit, au săpat, au împrăştiat pământul în jur, au spart conducta şi …au plecat.

Oamenii sunt revoltaţi de tergiversarea lucrărilor, de blocarea accesului auto de mai bine de 2 săptămâni, de calitatea lucrărilor executate de constructor şi de nepăsarea autorităţii locale!

Şi strada Cuza Vodă şi strada Nicolae Iorga au fost străzi frumoase, asfaltate. Urmăriţi cum arată la ora actuală.

În timp ce unele străzi din Carei sunt de pământ, fără canalizare, lucrările din cadrul Masterplanului Apaserv  se fac şi pe străzi cu canalizare cum este cazul str. N.Iorga sau a bdului 25 Octombrie,etc.

O întreagă harababură demnă de Zmeura Anului la nivel judeţean.

Cine verifică calitatea lucrărilor unui proiect cu finanţare europeană şi de ce administraţia careiană nu intervine la constructor şi coordonator pentru a-şi proteja plătitorii de taxe şi impozite ?

Când vine vorba de protejarea interesului personal cei doi primari ştiu să se descurce , doar am  luat la cunoştinţă de  amplasarea camerelor de supraveghere video din oraş.

Pe careienii care nu fac parte din grupul lor de cunoştinţe cine îi reprezintă şi îi protejează dacă tot contribuie cu dări la bugetul local?

 redacţia

Mai multe imagini puteţi urmări pe pagina de Facebook a Buletin de Carei.

 

comentarii

de eva la 18 ianuarie 2016 - 21:17

tot orasul e la fel si nimeni nu lucra si nu face nimica

de foaier la 19 ianuarie 2016 - 21:11

Locuitorii de pe strada Nicolae Iorga să facă bine și să tacă, nu să fie nemulțumiți! Pentru că strada va avea dublă canalizare! (Dublă, dar lipsă!) Una (cea veche) debranșată – eventual și spartă – și alta (cea nouă) la care nu va fi conectat nici un consumator, pentru că proiectul nu prevede conectarea! Tehnică de Asuaj, Jenă! Serios vorbind, după cum stau lucrurile acum, strada Nicolae Iorga va râmâne fără canalizare după lucrările de introducere a canalizării. Un management de excepție, care trebuie mediatizat ca unicat și brevetat la OSIM! Made in Carei, sub licență Asuaj!

de Stefan H. la 19 ianuarie 2016 - 22:05

Stai linistit foaier ,ca nici pe str.Rakocsi Ferencs unde i Biserica Reformata nu sa introdus conducta de canalizare,da strada este pusa de jENA pe marea lista marilor asfaltari.Niste handicapti si cei de la Apaser si cei de la Primarie.

de Ing.silv.dr. Ionel LUPU la 13 februarie 2016 - 11:38

Calitatea lucrarilor de la infrastructura Orasului CAREI este sub orice critica…. Cine s-a ocupat din partea Primariei de mersul lucrarilor, de calitatea acestora ???… Dar imbuibatul de Primar a vizitat obiectivul in timpul lucrarilor ??????…

de rakotzi la 13 februarie 2016 - 11:52

la primarie se face campanie electorala pentru primar si cine sa mai aiba timp de lucrari? ce este asa de greu de inteles? acum se cauta oameni pentru reteaua de supraveghere a altor candisati nu solutii pentru ca orasul sa fie circulabil!

Lasati un comentariu