Cupa Futsal Carei 2016

• publicat la: 11 ianuarie 2016
Cupa Futsal Carei  2016

Ajunsă la cea de-a şasea editie, Cupa Futsal Carei a reunit la start sâmbătă şi duminică pasionaţii de fotbal în sală. Marea  absentă  a fost echipa Roş Albaştii din Satu Mare, cea care a câştigat până acum fiecare ediţie a acestei competiţii.

Ca de obicei, gazda meciurilor a fost sala de sport a Colegiului Tehnic Iuliu Maniu din Carei. 16 echipe din mai multe judeţe din România,  precum şi din Ungaria  s-au înscris pentru  a concura la obţinerea marelui premiu.  Inter, Ipse Odorheiu Secuiesc,  Dr Browns,  Deportivo Malaria 2,Baratok,  Kiskereki Viktoria,  Las Silvas, Clanul Satu Mare, Polgar Se,  Bar gaz Campia Turzii,  Vonal Fc,  Gladiatorii, Pompierul Turda,  Power,  Deportivo Malaria Oradea, Csenger futsal.

Duminică, cea de-a doua zi a Turneului de Futsal de la Carei a început cu  cele patru sferturi de finală.  Arbitrii au fost Adrian Şuta din Baia Mare şi  Kopriva Zsolt din Carei.

Deportivo Malaria Oradea – Dr. Browns Baia Mare 3 -1, Baratok Sanislau – Pompierii Turda 2 – 4, Gladiatorii Negresti Oas – Clanul Satu Mare 2 – 0, IPSE Odorheiu Secuiesc – Power Satu Mare 3 – 1.

Prima semifinală s-a desfăşurat între Deportivo Malaria şi Gladiatorii Negresti Oas,meci încheiat cu scorul de  3 – 5.

A doua semifinală a adus în faţă  echipele IPSE Odorheiu Secuiesc şi Pompierii Turda, cei dintâi impunându-se cu  5 – 3.

A urmat apoi finala mică care s-a disputat între Pompierii Turda -Deportivo Malaria Oradea,  scor 0 – 2.

În finală, s-au confruntat echipele IPSE Odorheiu Secuiesc – Gladiatorii  Negreşti Oaş. Pentru prima oară, Cupa Futsal 2016 merge la Odorheiu Secuiesc, care câştigă în faţa negreştenilor ,,Gladiatorii Negreşti Oaş” cu scorul categoric de 6-2.

Aceştia din urmă s-au clasat pe un binemeritat loc II.

Locul III le-a revenit orădenilor de la Deportivo Malaria.

Organizatorii au premiat  şi sportivii care au excelat  pe posturile pe care au jucat. Astfel, golgeterul competiţiei a fost Szocs Laszllo de la echipa câştigătoare, IPSE Odorheiu Secuiesc.

Cel mai bun portar, Adrian Danciu ( Gladiatorii Negreşti Oaş )  iar acelaşi Szocs Laszlo ( IPSE Odorheiu Secuiesc ) a fost declarat cel mai bun jucător de la ediţia 2016 a Cupei Futsal Carei.

 redactia

comentarii

de fery la 15 ianuarie 2016 - 09:04

O sală unde a plouat…???? Accesul la sală să făcut cu cizme de cauciuc…..arbitraje părtinitoare pntr. Uni…? Finală mică să jucat 10 min. Din cauza arbitrilor..? Care nu au treabă cu fenomenu

Lasati un comentariu