Maşină donată pentru Casa de Cultură Carei

• publicat la: 28 ianuarie 2016
Maşină donată pentru Casa de Cultură Carei

Şedinţa extraordinară a CL  din data de 23 octombrie 2015, avea pe ordinea de zi Proiectul  de hotărâre privind  aprobarea participării Municipiului Carei la Programul de stimulare a înnoirii parcului auto naţional-program rabla 2015, în vederea achiziţionării a cinci autoturisme prin acest program de către Municipiul Carei.

Consilierul Ciută solicita  la acea dată  achiziţionarea unei maşini şi pentru Casa de Cultură, în condiţiile în care angajaţii de aici cară aparatura cu maşinile lor personale.

Detalii AICI.

La   3 luni de la solicitarea liderului liberal careian, Casa de Cultură a primit o donaţie din partea Direcţiei  Judeţene de Cultură Satu Mare  ce constă într-o maşină Daewoo. Autoturismul a  aparţinut iniţial Consiliului Judeţean  Satu Mare după care a ajuns în curtea Direcţiei de Cultură. Urmare a aprobării achiziţionării unui autoturism  nou din fondurile Ministerului Culturii,  instituţia a donat la rândul ei maşina către instituţia de cultură careiană.

Ocupaţi cu întocmirea listelor de consilieri pentru liberalii careieni, grupul de jurnalişti plătiţi din bani publici  şi finul primarului Kovacs al cărui loc de muncă e încă la secret , au omis să ne informeze despre cadoul primit de Casa de Cultură. Poate că această maşină va fi inscripţionată cu însemnele primăriei Carei şi nu va avea soarta maşinii cumpărate de Fundaţia de promovare a turismului Carei din banii careienilor şi folosită exclusiv de primarul Kovacs.

Să fie într-un ceas bun!

redacţia

Lasati un comentariu