Siguranţa cetăţeanului pusă în pericol de lucrările la Masterplanul Apaserv. Video

• publicat la: 26 ianuarie 2016
Siguranţa cetăţeanului pusă în pericol de  lucrările la Masterplanul Apaserv. Video

Dezastrul  MASTERPLANULUI  implementat de APASERV la Carei  se arată pe zi ce trece în toată Realitatea sa!

După terminarea lucrărilor de pe strada  Nicolae Iorga, apar cratere care pun în pericol siguranţa CETĂŢEANULUI contribuabil ce trece prin acele locuri.

Astăzi, vă prezentăm o groapă de la intersecţia Nicolae Iorga cu strada Nouă, pe sub care curge un adevărat râu!

O groapă mică la prima vedere ascunde au şuvoi de apă care curge, curge , curge….. pe banii careienilor care nu sunt vinovaţi de proasta calitate a lucrărilor prestată de executanţii lucrărilor Masterplanului.

https://www.facebook.com/JurnaluldeNordVest/videos/968440803237258/?__mref=message_bubble

Sub acea groapă mică la suprafaţă,  curge un râu subteran de-a dreptul care a săpat deja în teren pe o porţiune de mai mulţi metri astfel că cei care circulă nu ştiu că pe sub drum se ascunde o adevărată capcană.

Angajaţii Apaserv au fost anunţaţi de capacana de pe strada Iorga de consilierul Ciută după ce acesta a primit telefoane de la careieni care au căzut cu roata de la maşină în groapă şi au fost apoi nevoiţi să apeleze la service auto.

 

To pe strada Nicolae Iorga, colţ cu Cuza Vodă, puteţi vedea şi acum groapa care s-a format în urma lucrărilor prin care conducta de canalizare a fost spartă şi apoi …abandonată.

Detalii AICI:

Valoarea proiectului cofinanţat de UE de extindere a infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Satu Mare, cunoscut şi sub numele de Masterplanul implementat de Apaserv, are o valoare de  104 milioane euro din care 26 milioane de lei sunt alocaţi municipiului Carei. Deşi în municipiu există străzi fără canalizare, la fel şi în satul Ianculeşti ce aparţine de UAT Carei, se fac lucrări de canalizare pe străzi care au deja canalizare. De exemplu bdul 25 Octombrie sau strada  Nicolae Iorga.

comentarii

de careian la 26 ianuarie 2016 - 13:07

cine va avea curaj sa traga la raspundere constructorul pentru calitate de lucrari facute?

de ilie la 27 ianuarie 2016 - 06:41

Nimeni.

de laios la 27 ianuarie 2016 - 08:00

nu va bazati prea mult pe continuarea omertei ca eu va tot spun ca astia nu ne mai suporta dupa cate am facut!

de proiectarea la 27 ianuarie 2016 - 08:33

la satumare se stia de pierderea masiva de apa inca de sambata!
nimeni nu a luat nici macar o masura, nimeni nu a fost interesat de pierdera de apa pentru ca tot careienii vor plati si deci apaserv e acoperita,nu?

de stela la 27 ianuarie 2016 - 22:38

nu va miroase a sifonare de bani pentru campanie cumva?
adica vin unii si fac lucrari de sume reala ce o primesc si deci le fac cum le fac dar de incasat iau toti banii din proiect si apoi ia la finantare de campanie!
si ghici cine lucra la apaserv….si ghici cine plateste pierderea de apa la carei.

de arpi la 28 ianuarie 2016 - 14:01

daca ciuta ilie era primar deja si maturat era drumul nu numai asfaltat de apaserv care si asa a luat multi bani europeni pentru aceasta lucrare!

de daciafan la 28 ianuarie 2016 - 15:07

Sar peste introducere.
Toate lucrarile facute in Carei sunt o bataie de joc.
Cine va fi tras la raspundere pentru faptul ca la nici doi ani dupa marea asfaltare a demarat proiectul de reabilitare a retelei de apa si canalizare?
Este strigator la cer. Pur si simplu nu gasesc termeni pentru a defini aceste anomalii.
Cat despre mult trambitata modernizare a cartierelor pot sa spun doar ca niciun metru de trotuar nu e facut cum trebuie.
Sigur ca toti ne dorim un alt fel de oras, curat , modern, verde si este fara doar si poate nevoie de o serie de investii, de lucrari ample, insa, decat sa fie facute intr-o astfel de maniera, prefer sa traiesc in evul mediu.

de Nicu la 28 ianuarie 2016 - 15:11

Buletin de Carei e singurul ziar care prezinta realitatile din oras! Nu de pe strada primarului si de pe strada primariei ci de pe strazile careienilor cei multi si batjocoriti!

de Nicolae Iorga la 28 ianuarie 2016 - 15:30

Deci: acest oras sa transformt intr-o bataie de joc,in balamucul strazilor !!! Nimeni,da nimeni nu verifica lucrarile facute de doi bani si in bataie de joc pe strazile unui oras care pretind unii ca e municipiu.Oras care arata ca dupa razboi,oras in care si ungurii si romanii ii injura pe cei care-si bat joc de ei.Cred ca a venit vremea responsabilitatii!Ajunge !Miscati-va domnilor fizicul sa vedeti ce se intampla prin oras,ca prea stati lipiti de scaunele caldute si va faceti socotelile cum sa -i scapati pe unii si pe altii de tunurile care le-au dat cu stiinta voastra.Nu santem chiar asa de fraieri cum credeti voi !

de opinie la 28 ianuarie 2016 - 16:04

acum se vede de ce primarul a angajat atatia jurnalisti la primarie.
a crezut ca daca pune povestile cu liberalii de care se teme atata noi nu mai vedem pe unde calcam in orass!!!
satui de udmr !
vrem sa vedem si liberali la primarie!!!
jos coruptia din primarie!

de florin la 28 ianuarie 2016 - 19:26

e cel care sponsorizeaza zile partium in satumare?
psd e in cautare de candidati?

de lacika la 28 ianuarie 2016 - 19:36

nu cred ca adi ar accepta asa ceva mai ales ca abia s-a obisnuit sa gestioneze mostenirea primita si mai ales ca daca ar fi fost interesat ar fi participat la sedintele de consiliu sa vada ce si cum si cu ce probleme se confrunta orasul.
omul isi savureaza bine mersi averea si nu este interesat de primarie daca pana acum nu a fost prezent in administratie nici ca si consilier si nici ca spectator.

de lulu la 29 ianuarie 2016 - 06:53

Numai Dl.Ciuta ar fi bun de primar.

de Turista. la 29 ianuarie 2016 - 07:12

Careiul este un oras murdar condusa de niste mincinosi,incompetenti si lacomi de bani.DESTEPAREA!

de lacika la 30 ianuarie 2016 - 10:17

mare frica ai adevarule ca se afla unde au ajuns pamanturile din domeniul statului de la carei,seda?
si ca se afla de sponsorizarea lui adi pentru silele partium de la satmar si altele pentru jeno.
el a cu mahaRII iar domnul ciuta ajuta toti careienii adica si pe cei fara mosteniri si pentru asta nu suportati voi toata capacitatea de lucru a consilierului ciuta si mai ales principiile lui..te tradeaza scrisul agramat mai tulipanule ca frica lucra deja la voi de cand a anuntat consilierul ciuta ca va candida la primarie. domnul ciuta sustine si romanii si ungurii si svabii si tiganii si nu face diferente asa cum faceti voi la primarie..ati ramas fara bani si va trebe bani luati pe motiv de nou partid?
sunteit suparati ca domnul ciuta a pus aer conditionat in capela de la cimitirul maghiar rozalia si ca reapara pe banii lui bustul lui simion barnutiu? la ianculesti unde a ajuns pamantul de la domaniile statului si cel folosit ca si poligon de trageri? cine a pus sarma ghimapata in jurul lacului de la ianculesti si de ce la spital numai consilieri de la udmr sunt in conducere din partea primariei? vreti oameni noi ca sa puteti sa prostiti oamanii noi si pana ei is dau seama voi sa mai puteti lua o tura de bani publici de la careieni?
singulrul partid din carei care isi face renovarile din bani proprii e partidul lui ciuta ca ceilalti toti au cerut din banii careienilor pentru zugravit sau chefuit. oare cati bani au dat jeno si lajos la asociatiile de langa ei? normal ca vrei la consiliu numai tineri ca un dingur om cu experienta arunca in aer coalitia monstruoasa ce a distrus careiul. unde a fost adisor cand un om murea pe drumurile din vie pentru ca lucrarile apaserv sunt bataie de joc? unde era adisor cand se taiau copacii cu sutele din parc sau cand se discuta despre cumpararea de cai de rasa din banii orasului si unii careieni dorm in strada? e usor cand primesti bani de la taticul sa calatoresti pe la brasov in delegatie dar pentru careieni este nevoie de oameni maturi care au facut singuri ceva in viata si nu se rusineaza sa vina in fata oamenilor sa le raspunda la intrebari asa cum face domnul consilier ciuta>
de asta va e frica de el ,ca stie prea multe si e capabil sa readuca normalul in carei?

de denis la 30 ianuarie 2016 - 11:12

trebuie sa mai moara cineva ca si in vie pentru ca sa se faca lucrari de calitate in carei domnule primar?

de Nagykaroly. la 30 ianuarie 2016 - 17:48

Toate aceste lucruri si intrebari se pot adressa si personal domnului primar Kovacs.Asa cum au fost prezenti si cetateni Ianculestiului la sedinta ordinara a consiliului local Carei in urma cu doi ani .Iata avem aceasta ocazie sa o facem cu totii cei care avem ceva de comentat in legatura cu situatia orasului nostru.In data de 2 februarie ora 11,00 avem ocazia sa o facem.Cu siguranta vom rezolva mai multe asa decat an comentarii scrise pe care nici asa nu o citeste domn Kovacs.

de opinie la 30 ianuarie 2016 - 18:18

mare minune mare!
prin buletinde carei primarulk ne transmite ca doreste sa comunice cu cetatenii orasului, adica cu cei de la care nu ia mesaje in direct la emisiunile de la radio transilvania!
simte el cum aluneca in gaura din poza de pe strada nicolae iorga? la el pe strada se poate sa arate curat si frumos dar pentru noi care dam bani la buget ca el sa dea la altii nu se poate si nu a fost interesat1
ruisne domnule primar ca timp de 8 ani de zile ati refuzat dialoguil cu careienii si acum ca se apropie campania va aratati brusc interesat sa comunicati prin postacii de la buletinndecarei

de Romania furata. la 30 ianuarie 2016 - 19:01

Multumim frumos domnule primar pentru invitatie.Facem si noi Careieni tot posibilul sa incercam sa fim prezenti cu problemele noastre cu speranta in bine.Dar pana atunci .Numai bine pentru noi toti!

de careiulfurat la 30 ianuarie 2016 - 19:37

domnule primar de ce nu iubiti careienii si ne lasati dupa 8 ani cu asa mizerie in oras cu drumuri nefacute si strazi de pamant?
de ce sunteti impotriva romanilor si nu vreti sa le faceti drumu prin cimitire?
de ce nu va place de eminescu si de bratianu? credeti ca se vor certa noaptea cu petofi si cu kafka marghit?
ati scos toti trandafirii de pe drumu spre oradea numai ca sa puneti lalele adica tulipane? ati crezut ca va inteapa trandafirii lui corneanu?

de Horia Mărieș la 30 ianuarie 2016 - 21:26

@Nagykaroly. la 30 January 2016 – 17:48

Da’ drept beszélsz, te maga. Igaza van.
Are dreptate mare Ön, ianculeștenii o fost la ședința aia ordinară de acum doi ani, la aia cu penalul de Valer Marian, doar că n-o fost primașul. Primașul fugit cât putut de frica ianculeștenilor, speriat că ăia va mănnca cu fulgi cu tăt pe el. L-o lăsat plocon numa pe vice, să bălmăjească ăla diverse..
Are dreptate Ön atunci când firkál maga it că primașul domn Kovacs nu o cetește komentárii: „an comentarii scrise pe care nici asa nu o citeste domn Kovacs.”
Nu cetește că nu știe olvasni și fiindcă îi este tare frică de egér (de mouse-ul) de la számitógép.
Da nu face maga grija tare mare fiindcă cetește sigur a két (vagy három) magány szolga Konszilier haver și apăi mindgyárt, mintenaș raportează la primás că așe se scrie la Fișa de P(r)ost punktu 4-as szám la ei în dokument, Anexă la Kontraktul Individual de Munka semnat tăt doar de domn Kovács și de a két szolga:
„Preia (a szolga, a magán Konszilier) din mass-media și din alte surse sesizări sau aspecte critice referitoare la atribuțiile autorității locale și le transmite Primarului”, exact asa cum se făcea pe vremuri, amu 25 de ani, la fosta szeku.
Doar că primașul nici atunce nu știe răspunde la nagykárolyi polgároknak fiindcă i s-o gătat tătie minciunile pe care le-o tăt spus timp de 12 ani și nu-l mai duce de loc mintea ca să scornească altele noi. Ez a hejzet fiacskám.

de roni la 30 ianuarie 2016 - 22:07

da ce scris asemanantor are romania furata cu nagykaroly….parca ar fi unul si acelasi postac covacist

de Horia Mărieș la 30 ianuarie 2016 - 22:37

de opinie la 28 January 2016 – 16:04

Nu vă mai luați după cele scrise de jurnaliștii angajați (sau foști angajați cu contract de colaborare) de primas la Primăria Municipiului Carei pe post de consileri personali sau de fini (cunoscători).
Uneori un careian dezinformat care nu poate fi manevrat nici nu știe pe ce lume sau în ce oraș trăiește.
Iată o mostră, preluată din articolul ce se dorește a fi o repovestire a istoriei Careiului, publicat de Careianul / 11 ore ago:

„Actualul sediu al Poliţiei de Frontieră, o clădire cu o valoare arhitecturală de excepţie, construită după planurile cunoscutului arhitect Ybl Miklos, a funcţionat pe vremuri ca hotel. Aici a cunoscut-o poetul Petofi Sandor pe cea care îi va deveni mai târziu soţi”

Mai este clădirea respectivă actualul sediu al Poliției de Frontieră pe driaku’!
Poate doar în visele erotice ale unuia luat recent la întrebări de D.N.A.
Acum este Szarvas Primás Fogadó, sau așa ceva.

de claudiu la 30 ianuarie 2016 - 23:20

nu va mai obositi sa il denigrati pe domnul ciuta postacilor si pe cei din jurul lui ca veti vedea ca tot ce a spus la sedinte este adevarat si inca mai sunt de scos multe la lumina!

de adevarul la 31 ianuarie 2016 - 01:12

Nu ne inteseaza domnule Lacika pamantul din domenii,nu ne intereseaza sponzorizarile firmelor private, ,nu ne inteseaza ca domnul Kovacs a castigat procesul cu ANI ,nu ne intereseaza ca pe cine ajuta domnul Ciuta ,pentru ca noi suntem generatia care nu avem nevoie de pomeneli si ajutoare suntem generatie care vrea ca prin munca ,dreptate si cinste sa progresam nu avem nevoie de ajutoare daca cineva vrea sa ajute pe oameni care au nevoie sa faca in asa fel incat sa nu se laude prin ziare ca a facut un gest crestinesc cum spune Biblia sa nu stie mana stanga ce face mana dreapta,avem nevoie de schimbare vrem sa schimbam actuala clasa politica din oras cu una noua din tineri care nu traiesc din ajutoare sociale ,cu oameni care daca ajung in consiliul local sa nu doreasca poziti in aparatul bugetar

de Horia Mărieș la 31 ianuarie 2016 - 06:54

@adevarul la 31 January 2016 – 01:12

„VITOR PENTRU CAREI” sună foarte bine.
Doar că este jenant de agramat.

Voi sunteți bre ăia care „noi suntem generatia care nu avem nevoie de pomeneli si ajutoare suntem generatie care vrea ca prin munca ,dreptate si cinste sa progresam nu avem nevoie de ajutoare daca cineva vrea sa ajute pe oameni care au nevoie sa faca in asa fel incat sa nu se laude prin ziare ca a facut un gest crestinesc cum spune Biblia sa nu stie mana stanga ce face mana dreapta,avem nevoie de schimbare vrem sa schimbam actuala clasa politica din oras cu una noua din tineri care nu traiesc din ajutoare sociale ,cu oameni care daca ajung in consiliul local sa nu doreasca poziti in aparatul bugetar…”?

Toate bune și frumoase, dar înainte de a vă face un partid care mai mult ca sigur că va fi foarte bine primit de careieni, frecventați cele patru clase primare de la care ați chiulit. Pe urmă mai putem sta de vorbă.

de nicu la 31 ianuarie 2016 - 10:45

putine lucruri va intereseaza din ce este important; cu lipsuri pana si la scrierea corecta, ce fel de „vitor pentru Carei” vreti sa fiti? deja dati exemplu ca nu stiti sa scrieti corect deci cum vreti sa fie viitoarea scoala pentru copii vostri? una pe pile in care profii sa schimbe notele in catalog dupa ce telefoane le dati voi?
se pare ca pe voi va intereseaza doar ciolanul si sa ramana sa va coordoneze jeno care nu mai are prea multa lume in jur dupa ce au iesit la iveala intentiile lui de a se aranja pe plan personal si orasul sa fie un dezastru.
vorbiti de dosare si coruptie dar nu va intereseaza sutele de hectare luate de la oras si trecute in curtea marilor agricultori ce isi spun azi oameni de afaceri.
averea orasului nu va intereseaza deci este clar ce fel de intentii aveti

de careian la 31 ianuarie 2016 - 10:51

in 1995 a mai infiintat kovacs partidul noua democratie unde mai era si keizer bagat..dupa ceva ani s-a dovedit ca a fost o gogoasa ca ei sa puna mana pe banii orasului si cum oamenii s-au desteptat rapid,in 2 ani a si disparut partidul.
lajos a plecat apoi la liberalii condusi de petcu si dupa ce a ajuns de acolo consilier judetean a plecat la udmr cu trupa lui de consilieri sperand ca va desfiinta pnl carei.
din nou careienii au fost mai isteti ca ei si liberalii au facut la fel de multi consilieri dar cei 3 consilieri transferati la udmr in 2008 nu a reusit sa inmulteasca decat cu un consilier noua formatie.
pana si tulipanii sunt scarbiti de traseisti politici ce urmaresc doar interesul personal.

de Iulian la 31 ianuarie 2016 - 10:54

Careiul arata ca dupa un cataclism iar primaria a facut marea asfaltare din 2011 ca sa ia cineva 15 miliarde de la oras.Inafara de domnul Ciuta nimeni nu a avut grija de banii orasului si nu a venit cu vreo idee de a proteja orasul de furia celor nesatui de bani furati.Se dau iarasi bani de campanie si ies sacalii?

de stadionu la 31 ianuarie 2016 - 11:12

pe domnu adi nici sa fie canalizare pe strada nu a interesat ca pentru el a fakut si celelalte lume sa se descurce\apoi ce vre acuma ca sa aduce iar pe copii lui seku cu care se intalneste la buli pana cade sub masa?

de Victor la 31 ianuarie 2016 - 12:30

Chiar am ajuns sa vedem un CAREI ingropat de gunoaie la periferii si sufocat de gropi ?
Acesta sa fie bilantul dupa 8 ani domnule jeno ? Ce vreti sa asfaltati acum in ajunul alegerilor daca timp de 8 ani ati dat lucrarile la marghita si tarr si au facut ce au vrut ?
8 ani de zile nu ati avut timp sa vedeti cum traiesc careienii cum au strazile de pamant si de piatra si unde e asfaltat e plin de gropi, dar desigur ca nu si pe strada unde stati ca acolo se p[oate si intretine si repara gropile !
Daca nu iese miscarea cu asfaltarea hiphop veti baga bani pentru nastere de partid pe care sa il controlati cum faceti de 8 ani cu banii nostri ?
Nr asteptam la astfel de prostiri a careienilor dar credeam ca veti avea si ceva de bun simt !

de lulu la 31 ianuarie 2016 - 13:52

Pai…Acum vom asfalta ceea ce vom sparge peste o luna.Asa ne vom afla in treaba.

de lulu la 31 ianuarie 2016 - 14:01

A mai fost o postare undeva,ne stergem pe c….r si pe urma facem treaba mare.
Important este ca sa se miste banul.Postarea cred ca s-a facut pe N.K es V.
Proiecte gandit cu c…rul,si realizate si mai rau.Cine raspunde ….NIMENI.

de lulu la 31 ianuarie 2016 - 14:23

Pentru Adevarul.Sa nu-ti faci iluzii,acesti consilieri nu vor disperea fiindca deja sunt formati.Ei nu sunt decat niste yes man-i (bologato kutya)care nu au pareri,idei si se simt foarte bine acolo unde sunt si se si cred foarte importanti.cu ei vom defila din pacate si in viitor.

de lulu la 31 ianuarie 2016 - 14:25

vreau sa corectez,nu dispera ci disparea

de Alex. la 31 ianuarie 2016 - 17:57

Cine va face racordarea la noua canalizare si cand?Pe banii cui?

de Horia Mărieș la 31 ianuarie 2016 - 19:34

@Alex. la 31 January 2016 – 17:57

Din cele pe care le-am înțeles eu până acum din toată tărășenia asta numită „Apaserv” (care a avut până acum și un pregnant iz de A.N.I. in județul Satu Satu Mare – dar urmează, mai mult ca sigur să aib și un pregnant iz de D.N.A., având in vedere numele și „faima” firmelor implicate in executarea lucrărilor), probabil că cei care vor suporta costurile racordării la noua rețea de apă și la cea de canalizare vor fi consumatorii finali, adică cetățenii careieni. Sper să mă inșel, deși, din păcate, nu prea cred că mă inșel.

În context, am și eu o intrebare à la Gâgă. Se pare că așa cum decurg până acum lucrurile, careienii sunt de fapt niște clienți/consumatori „captivi”, pe viață, ai Apaserv Satu Mare. Dacă ție, ca și client, nu-ți convine prețul pe care-l plătești la Apaserv Satu Mare pentru un mc. de apă, sau nu ești satisfăcut cu calitatea serviciului (de exemplu de culoarea ca_cafeaua a apei ce îti curge la robinet), practic se pare că nu ai ce face, bea Grigore aghiazmă, fiindcă ești exact ca și tataia Adam atunci când a trebuit să și-o aleagă pe Eva de nevastă, deci ești de fapt însurat cu „Apaserv Satu Mare” pe veci.
Nu poți divorța nici de-a dracului. Așa este???

Extind nițel raționamentul.

Să presupunem (prin absurd) că în C.L. al Primăriei Mun. Carei un consiler local (nu unul din partea opoziției fiindcă acesta ar fi tratat imediat cu flit, ci unul din partea partidului „de guvernământ”, al RMDSz-ului) vine cu propunerea năstrușnică și ciudată și anume ca cel puțin pentru o parte din oraș (să spunem că pentru alimentarea cu apă a Viilor Careiului) Primaria Mun. Carei să promoveze un proiect de invesțiții, finanțat din bugetul local, pentru a se crea o sursă de apă potabilă (prin forări de puțuri, stații de pompare, stații de filtrare, etc. – nu intrăm în detalii fiindcă nici nu ne pricepem) independentă de cea a „Apaserv”, în scopul reducerii costului la client/consumator pentru un metru cub de apă, de la, să spunem, 7 lei/mc cãt este acum, la, să spunem, un leu/mc. Vezi ca exemplificare și „cinemateca” asta, pe care am mai postat-o și pe care eu unul nu o consider că ar fi chiar o minciună sfruntată: http://youtu.be/MEMRAZNTGio

Ar fi fezabilă oare o astfel de propunere? Ar fi posibil ca ea să fie implementată, să fie realizată practic, sau este doar o utopie, fiindcă municipiul CAREI/NAGYKÁROLY/GROSSKAROL este de fapt CAPTIV PE VIAȚĂ, foarte bine strâns, pe vecii vecilor, în tentaculele caracatiței numită SC APASERV SA Satu Mare?

Gâgă doar întreabă, Gâgă nu vrea să răspundă azi la astfel de întrebări tendențioase.

Nu de alta, dar parcă văd ca după (o eventuală, dar asta doar pe la Paștele Cailor) finalizare a celebrului „Masterplan Apaserv Satu Mare”, prețul pe mc. de apă va depăși în Carei în mod cert 10 lei/mc la consumatorul final, la cetățean, fiindcă altfel Apaserv SM nu va putea să-și scoată pârleala (condusă fiind tot timplu de „politruci” incompetenți și incapabili, findcă așa-i în tenis), nu va putea să-și plătească datoriile acumulate pe la bănci și nu va putea astupa nici găurile făcute mereu și mereu în bugetul societății de firmele prietene/căpușă.

de mircea la 31 ianuarie 2016 - 23:52

ce fel de primar lasa orasul pe care il conduce la mana strainilor si nu este deloc interesat de calitatea lucrarilor?
oare o fi observat cum arata orasul carei primarul?
se vede din masina cumparata pe banii carenilor care platesc impozitele asa cum el nu plateste????

de daciafan la 1 februarie 2016 - 19:22

Eu cred ca primarul, citind comentariile de mai sus, isi zice in sinea lui: „Mai ce nesimtiti sunt careienii astia, in loc sa-mi pupe talpile ca mi-am sacrificat un numar de ani pentru bunastarea lor, ei ce fac? Ma injura peste tot”.
In opinia mea, primarul a pierdut de ceva vreme contactul cu realitatea. Aici avem si noi un dram de vina, ca nu l-am „injurat” la timp.

de Horia Mărieș la 1 februarie 2016 - 20:24

@daciafan la 1 February 2016 – 19:22

Nu doar primașul (dacă ar ști să citească comentariile din BdeC) și-ar spune în sinea lui: „Mă ce nesimțiți sunt careienii ăștia…”.

Finul lui chiar scrie negru pe alb chestia ăsta, fără să aibă nici o jenă sau grețuri după o beție: „Nesimţirea nu mai are limite!” [Careianul / 4 ore ago. ] „Comentatorii blogului (…) care i-a obişnuit pe careieni cu limbajul de mahala importat probabil din sudul ţării.”

N-aș avea poate nimic impotriva faptului ca sasul cel „fin” , cel cu vorbă aleasă, cizelată, intelectuală, literară și cultă să-i facă pe comentatorii careieni „nesimțiți”, fiindcă eu nu domiciliez în Carei și deci n-ar trebui să mă simt vizat, dar pentru măgăria grosolană pe care o insinuează prin expresia „limbajul de mahala importat probabil din sudul ţării.” nu pot să-i transmit decât clasica și tradiționala urare a unui foarte iubit cantautor sătmărean (și careian):

https://www.facebook.com/gabriel.orosz.5/posts/903757989669140

Careienii „nisimțiți” ce sunt vizați de finul și gingașul sas sunt majori și vaccinați și se pot apăra și singuri dacă s-au simțit cumva jigniți. Este dreptul lor să se apere, n-au decât să-și exercite acest drept, dacă vor și dacă au sânge în instalație.

de toma la 1 februarie 2016 - 23:17

il puteti da in judecata pentru expresiile discriminatorii legate de sudul tarii domnule maries.
eu stiu ca domnul primar desi este din maramures tot are probleme cu respectul fata de careieni si nu isi plateste datoriile asa cum fac careienii dar de fapt careienii nu sunt datornici si nu isi pierd firmele pe banda rulanta..daca ne uitam insa la domnul ciuta acesta nu are probleme nici cu fiscul nici cu bunul simt si le da clasa la multi prin comportamentul sau echilibrat.

de Horia Mărieș la 2 februarie 2016 - 03:53

@toma

Nici o grijă, eu unul sunt ferm convins că va veni și vremea când fiecare va da socoteală și va primi pe freză exact ceea ce merită.
Una din două: sau o cunună de lauri, sau o găleată plină cu bălegar de cal deversată cu gingașă distincție de domnul Veress.

Lasati un comentariu