UDMR se plânge că primeşte prea puţini bani de la stat

• publicat la: 23 ianuarie 2016
UDMR se plânge că primeşte prea puţini bani de la stat

Potrivit antena3.ro, UDMR se plânge că nu-i ajung banii de la Guvern şi se gîndeşte cum să facă să obţină finanţare mai mare pentru alegerile de anul acesta.

Uniunea Democrată a Maghiarilor din România a beneficiat de zeci de milioanbe de lei de la bugetul de stat în ultimii ani.
UDMR nu funcţionează ca partid, ci figurează ca organizaţie negivernamentală.

Pînă în 2009, primea bani şi ca partid şi ca ONG.

sursa antena3.ro

comentarii

de ionut la 24 ianuarie 2016 - 09:56

o reusit bine poza si ma vad si eu langa primar. poate imi da si mie un post daca pe fosta nevasta am aranjatuo cu locuinta sociala pe tireamului. sper ca nu o sa ceara cineva cat a cheltuit sefu din banii orasului.

de foaier la 27 ianuarie 2016 - 14:44

De plâns, se poate plânge oricine! Dar udmr nu se plânge pentru că primește bani prea mulți! Și primește bani prea mulți pentru îi este finanțată participarea la alegeri, ceea ce nu e legal atâta cât timp nu este înscrisă în registrul partidelor politice.

de foaier la 27 ianuarie 2016 - 14:53

Conform zicalei ”ca la noi, la nimenea!” Paradoxul udmr: este organizație non-guvernamentală, dar participă la ….. guvernare! Este partid (adică luptă politic pentru a ajunge la guvernare) dar este în același timp și organizație … non-guvernamentală. Adică este și ceva și contrariul acelui ceva în același timp. Adică sunt și oameni și non-oameni simultan! Dar, la udmr, chiar acesta este adevărul: duplicitatea.

Lasati un comentariu