Victor Ponta a ajuns la DNA Oradea în dosarul Govor Mircea

• publicat la: 12 ianuarie 2016
Victor Ponta a ajuns la DNA Oradea în dosarul Govor Mircea

Victor Ponta a ajuns în această dimineață la DNA Oradea. Fostul premier este audiat, în calitate de martor, în dosarul lui Mircea Govor, președintele PSD Satu Mare.

Govor a fost arestat pentru fapte de corupție, fiind acuzat că s-a folosit de funcția de lider politic local pentru a influența ocuparea unor posturi de conducere din instituții la nivel local, precum ANAF.

”În perioada august-octombrie 2013, Mircea Govor, în calitate de președinte al organizației județene a unui partid politic și vicepreședinte CJ Satu Mare, folosindu-se de influența și autoritatea sa, a făcut demersuri, printr-un intermediar, pe lângă persoane din conducerea Agenției Naționale de Administrare Fiscală, pentru a obține numirea, detașarea, împuternicirea sau menținerea în funcții de conducere sau de execuție în cadrul nou înființatei Administrații Județene a Finanțelor Publice Satu Mare, a unor persoane obediente lui ori intereselor de partid, pe alte criterii decât cele profesionale”, arată procurorii, potrivit cotidianul.ro

Lasati un comentariu