Ambulanţa împotmolită în prima zonă de impozitare a mun.Carei

• publicat la: 15 februarie 2016
Ambulanţa împotmolită în prima zonă de impozitare a mun.Carei

Accidentele provocate de calitatea drumurilor  pe care ne deplasăm zilnic nu sunt  situaţii singulare în municipiul Carei.  Încep să devină tot mai dese dacă luăm în calcul accidentul din Viile Careiului, sau spargerea băilor de ulei ale autoturismelor ce  tranzitau oraşul , pe DN19, pe porţiuni în lucru nesemnalizate.

Recent, un apel de urgenţă la Ambulanţă  pentru satul Ianculesti a dus la împotmolirea maşinii pe strada solicitantului. Ieşirea din nămol a fost posibilă cu ajutorul unui utilaj de la societatea agricolă Ianculesti. Vorbim de anul 2016 si de municipiul Carei de care aparţine satul Ianculesti.

Dacă e să ne uităm pe încadrarea străzilor în zone de impozitare  vom vedea că zona din jurul Monumentului Ostaşului Român si bulevardul 25 Octombrie sunt abia în a doua zonă incluse.

In Prima zonă de impozitare , cea care se presupune că  e cea centrală si cea mai relevantă pentru municipiul Carei ca dezvoltare si ca estetică este Calea 1 Decembrie 1918 si ..satul Ianculeşti.

Aţi citit corect, e vorba de satul Ianculesti,  ce face parte din UAT Carei, e satul cu  străzile de pământ sau de piatră, cel fără  apă curentă sau canalizare, cel fără de Cămin Cultural functional si fără nici un imobil  care să poată   adăposti   activităţi culturale. Acesta este satul care a fost desemnat că e vrednic  a face parte din prima zonă de impozitare a muncipiului Carei.

De transport în comun nu poate fi vorba pe drumuri unde societatea de salubrizare  nu poate ridica pubelele comune.

Nici un proiect  nu a fost accesat pentru remedierea situaţiei cu care se confruntă sătenii, urmaşi ai lui Avram Iancu, ce nu dispun de un imobil pentru întâlniri culturale sau sociale.

Pentru asigurarea continuităţii Festivalului  Zilele Iancului, aflat la cea de-a XVII-a ediţie,   primăria nu a dorit  iniţiere de proiect pentru acordare de susţinere şi a fost nevoie de intervenţia  unui consilier.

Primăria le taie în schimb plopii de pe marginea drumului ce duce în sat după ce în prealabil au fost  răniţi  AICI pentru a se usca pe picioare.

În acest timp, Ambulanţa poate accede pe drumurile desfundate  doar cu ajutorul utilajelor agricole …..

În imagine  puteţi vedea starea staţiei de Ambulanţă din Carei.  Starea Serviciului de  AMBULANŢA din mun.Carei  este neschimbată de 8 ani de zile, la fel ca  şi drumurile din satul Ianculeşti (cel inclus în prima zonă de impozitare)  deşi Buletin de Carei a semnalat constant acest aspect. De   8 ani de zile Careiul este condus de tandemul Kovacs-Keizer.

redacţia

comentarii

de Horia Mărieș la 15 februarie 2016 - 10:35

Nu inteleg de ce vă mai tot mirați și vă mai minunați.

La ce credeți că pot să se mai aștepte careienii atâta timp cât U.A.T. Primăria Municipiului Carei colcăie de la cap (peștele de la cap se împute) până la coadă numai egoiști, ignoranți, impostori și iresponsabili?

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1029969560398616&set=a.119436874785227.19263.100001567452739&type=3&theater

Tăiați cât se poate de repede capul peștelui și rezolvați problema!
Dar pentru treaba asta trebuie muncit mult și fără de zăbavă.
Cu oameni serioși, profesioniști, cinstiți, dedicați și responsabili.

de abdul la 15 februarie 2016 - 13:08

Cum este posibil ca satul Ianculesti sa fie inclus in zona 1 de impozitare ? Nu se sesiseaza nimeni, pentru ca acesta este un abuz, o bataie de joc la adresa ianculestenilor.Oare cat o sa-l mai suportam pe acest cretin in fruntea orasului

Lasati un comentariu