Amical Victoria Carei – Olimpia Satu Mare 0-2 (0-0)

• publicat la: 17 februarie 2016
Amical Victoria Carei – Olimpia Satu Mare 0-2 (0-0)

Miercuri, 17 februarie 2016, de la ora 15,30, pe stadionul mic de la Victoria Carei  a avut loc un meci amical între Olimpia Satu-Mare şi Victoria 2008 Carei.

Olimpia Satu Mare a venit la Carei cu : Băican – Muntean, Lipai, Tătaru, Sălăgeanu,  Ianc, R. Rus, Toma (junior), Bura, Faur, Goț (junior).

Victoria Carei: Borlan, Cura, Griszhaber, Pojonyi, Pușcaș, Vancea, Tillinger, Petz, Nyilvan, Szocsi, Ardelean,
Rezerve: Weibel, Ardelean Cr., Obiș, Hevele, Szilagyi, Varga.

În repriza a doua, antrenorul Tiberiu Csik începe cu: Băican – Ciul, Mureșan, Iuhas, Soprony, Onicaș, Lukacs, Takacs, Brata, Kanalos, Buhăescu.

Pentru sătmăreni, Buhăescu a deschis scorul din penalty în minutul 59.
Kanalos a făcut 2-0 după un șut sănătos de la 20 de metri.

comentarii

de Horia Mărieș la 17 februarie 2016 - 19:34

Uluitor ce tribune faine – gyönyörük poate să aibă un oraș cu 20.000 locuitori în România anului 2016!
După Olimpiada de la Rio din acest an, in anul 2020 J.O. se vor organiza in mod cert la Carei fiindcă orașul dispune de dotări.
Tokyo a renunțat la organizarea Jocurilor Olimpice de Vară 2020 [The 2020 Summer Olympics, officially known as the Games of the XXXII Olympiad (第三十二回オリンピック競技大会)] in favoarea municiuciului Nagykároly.
Așa le-a declarat primașul (simultan) celor doi jurnaliști „de casă”, intr-un interviu fluviu postat (simultan) pe două bloguri locale.

de Cyanide la 17 februarie 2016 - 20:15

S-o jucat pe terenul de antrenament, calmeaza-te.

de SPECTATOR la 17 februarie 2016 - 21:15

Terenul de joc ese protejat pentru meciuri de campionat,acesta a fost un meci de antrenament,si nu merita distrus terenul mare.Felicitari CSM Victoria Carei ati jucat exemplar.Arbitrul Kovacs a acodat pe nedrept Olimpiei 11 m.Iar Olimpia a jucat si cu Jucatori de liga 1,cu jucatori de 27,28 de ani fata de juniorii careieni..Nimeni nu spune acest lucru.

de microbist la 17 februarie 2016 - 21:35

bine domnu iosif da atunci trebuia sa spuneti in fata ca ce si cum faceti acolo

de Horia Mărieș la 18 februarie 2016 - 00:35

@Cyanide la 17 February 2016 – 20:15

Sunt foarte calm, otravă deșteapă ce ești.
https://fellowshipofminds.files.wordpress.com/2013/07/sodium-cyanide.jpg

Te invit atunci să-mi povestești despre terenul principal, despre tribuna și dotările lui.
Vreau să văd ce s-a schimbat în bine de acum 50 de ani, adică de pe vremea când mai alergam și eu pe zgura neagră a pistei de atletism a acelui stadion. Poate mă convingi dumneata că s-a schimbat ceva, deși eu unul nu cred.
Pe urmă ma putem sta de vorbă și despre JO din 2020 de la Carei.

de Jucator la 18 februarie 2016 - 10:15

Uitati un amanunt : nu mai este cum a fost,acum e din ce in ce mai bine cu noua conducere.Ar trebui sa fiti un pic mai bine informati cei care comentati..Oricum multumim ca ne purtati de grija si sper ca B.C.sa ne sustina in continuare.Multumim !

de palyka la 18 februarie 2016 - 10:31

da acuma este mai bine ca se investesc mai multi bani degeaba.In carei exita numai fotbal alte sporturi nu mai exista.Dant sporturi care reprezinta careiul in competiti internationale cu succes dar degeaba.Sportivi anului nu sant de la fotbal .Sa facut o noua structura sportiva dar tot pentru fotbal.Sant curios pentru ce se folosesc cei 150 ooo de ron pe deplasari nu cred ca ei joaca la lucaceni petresti etc unde se pot delasa si pe jos.Poate cineva sami raspunda pe ce se cheltuiesc atatea bani si alte sporturi nu primesc nimic .Care sant sporturile cuprinse in noul CSM carei

de interesat la 18 februarie 2016 - 10:42

Cine face parte din noua conducere?

de Jucator la 18 februarie 2016 - 11:00

Palyka habar nu ai ce vorbesti,poate ar trebui sa te mai duci pe la sedintele Consiliului local,poate ar trebui sa stii ca CSM apartine de autoritatea publica locala, iar alte sporturi sunt Asociatii (particulare intr-un fel)care si ei primesc bani de la buget.
@interesant – trebuia sa te pui tu in conducere sa vezi ce bine e sa iei de la inceput sa repari ce au distrus altii.Ca buni sunteti de comentat da de facut nimic !

de palyka la 18 februarie 2016 - 11:01

Nu se stie cine face parte din conducere presupun ca fac parte doar cei carora le place doar fotbalul ca la alte sporturi nu se pricep .Dupa cate se aude in oras presedinte este PERES VIRGIL asa se aude

de palyka la 18 februarie 2016 - 11:32

eu stiu de cine apartie csm dar ce faceti cu atatia bani publici ca deplasari care sa depaseasca 50 de km nu aveti .De jucator te crezi mai destept decat alti daca as fi un lingau ca tine asi avea voie sa particip si eu la sedintele consiliului local dar eu am alceva mai bun de facut

de Nicolae la 18 februarie 2016 - 11:35

Iar eu am auzit ca tu vei fi paluka Presedintele tuturor barfelor si loviturilor sub centuri din oras.Vad ca te pricepi la astea,doar sa fie cine sa te bage in seama.

de palyka la 18 februarie 2016 - 12:02

Nicolae te supara adevarul eu platesc inpozite si taxe la stat si vreau sa stiu ce se face cu bani mei

de caraian la 18 februarie 2016 - 12:14

cu tot respectul palyka dar de la comentarii vrei sa afli ce se face cu banii din…inpozite? de ce nu mergi la sedinte ca sa vezi activitatea alesilor locali si atitudinea primarilor? documentele oficiale publicate de buletin de carei sunt si ele o sursa de informare dar tot mai bine e daca mergi macar odata ca sa vezi ce fac consilierii la sedinte.

de Cristian la 18 februarie 2016 - 12:41

Careian are dreptate,dute la sedinte ,dute in luna dute unde vrei tu sa te duci
Paluka ,toti platim taxe ,nu doar tu.Dute si informeaza-te la fatza locului.Sau Nu -ti ajunge ca B.C.iti da mura in gura,iti da toate documentele oficiale? Sau poate aspiri si tu la postul de primar.Te votam cu o conditie: macar sa fii la nivelul D-lui Consilier Ciuta,cu altii nu este termen de comparatie ca esti la fel ca si ei…habarnist.

de nedumerit la 18 februarie 2016 - 14:44

Ce nu inteleg eu e urmatorul aspect:joaca Victoria Carei acasa scriu jurnalisti din Carei si nu sunt in stare sa scrie numele baietilor din echipa noastra corect,macar din respect…si mai scriu ca golul doi s-a marcat dupa un sut sanatos…Acuma ori nu suntem in stare sa apreciem ce vedem,ori scriem dupa dictare care e facuta de jurnalistii satmareni care de asemenea nu au fost prezenti la meci si au scris prin ziare ca golul doi a fost marcat dupa un sut spectaculos,plasat,sub transversala cand de fapt a fost un gol dupa o eroare copilareasca similar cu golul din jocul Astr-Cfr din week-endul trecut cand Boldrin a marcat primul gol.Din pacate Victoria nu e iubita nici acasa din cauza intereselor politice si de alta natura si pe langa asta se inflameaza atmosfera legata de concurenta cu alte sporturi…Dar acesti copii ar merita o alta sustinere…

de dumerit la 18 februarie 2016 - 16:13

ce incercati sa ascundeti cu aducerea in discutie a politicii la victoria?
e chiar asa de greu sa lasati sportul sa fie sport si politica politica?
sau va e frica ca ies afara fantomele din dulapul de la victoria?
antrenorii sa se ocupe de sport iar managerii de administrare club si la final de an sa dea socoteala cum au cheltuit banii orasului!

de Cristian la 18 februarie 2016 - 16:24

Mai sa fie !!!Da despre care Victoria vorbiti? Cred ca de VICTORIA APUSA..NU?
Atunci nu sa vorbit nimic despre politica Victoria 2008 !Toata lumea a tacut chitic,acum hop si voi !

de SM la 29 februarie 2016 - 14:31

Pentru”jucator”…………. Ne comunici si noua,platitorilor de taxe si impozite, cati bani s-au alocat in ultimii ani asociatiilor sportive? Sau CSM nu ar putea include si sportivii de performanta din oras?

Lasati un comentariu