Deputatul Romeo Nicoară, co-preşedinte al PNL Satu Mare crede în prima şansă a lui Ilie Ciută la Primăria Carei

• publicat la: 28 februarie 2016
Deputatul Romeo Nicoară, co-preşedinte al PNL Satu Mare crede în prima şansă a lui Ilie Ciută la Primăria Carei

Aflat în municipiul Carei pentru câteva ore, pentru a participa la întâlnirea fermierilor careieni cu eurodeputatul Daniel Buda, deputatul Romeo Nicoară, copreşedintele PNL Satu Mare a  dorit să transmită prin intermediul Buletin de Carei un mesaj careienilor.

Vă redăm în continuare mesajul transmis:

„Lupta pentru Primărie este una dură la Carei, însă singurul candidat care îi poate strânge pe toţi în jurul său şi care îl poate bate la vot pe primarul în funcţie este candidatul PNL Carei, Ilie Ciută.

Cine vrea să schimbăm primarul şi implicit soarta oraşului,  trebuie să vină lângă Ilie Ciută.  Români sau maghiari sau şvabi sau rromi nemulţumiţi, au în Carei o şansă, un singur „glonţ” – pentru că vorbim de un singur tur.  Nu se pot risipi voturile pe oameni fără experienţă.  Poate unele bătălii par imposibile azi, dar eu cred 100% că la Carei, Primăria va fi condusă de un liberal  şi numele lui este Ilie Ciută.

Cred într-o schimbare reală! Nu etnia contează ci  competenţa şi puterea de muncă iar Ilie Ciută a demonstrat din plin  până acum că are aceste calităţi şi capacităţi„.

În ce priveşte numărul de consilieri, acesta şi-a exprimat speranţa că locuitorii Careiului îl vor ajuta pe viitorul primar Ilie Ciută cu cât mai mulţi consilieri pentru ca acesta să îşi  poată  duce la îndeplinire toate obiectivele propuse în beneficiul careienilor, al dezvoltării economice şi turistice reale a municipiului Carei.

redacţia

comentarii

de mine la 28 februarie 2016 - 20:40

Mai mult DIALOG cu cetateanulde la care asteptati ancrederea si votul nu ar strica.Eu voi sustine si voi vota pe acel candidat care ma respecta!

de Ing.dr.I.LUPU la 28 februarie 2016 - 20:55

MESAJ: Careieni, daca va place sa traiti primavera prin balti, iar vara in praf, votati acest taietor de copaci !!!!!!!!! Daca vreti sa scapati de gauri in asphalt, balti, praf si utilizarea transparenta a bugetului Primariei, atunci votati pe acest consilier local Ilie CIUTA ….. Cum va veti asterne, asa veti trai in urmatorii 4 ani !!!!!!!!! SUCCES !!!!!!!!!

de mine la 28 februarie 2016 - 21:33

Mai mult DIALOG cu cetateanul de la care asteptati ancrederea si votul nu ar strica.Eu voi sustine si voi vota pe acel candidat care ma respecta mai mult de cat acest taietor de copaci!

de gabi la 28 februarie 2016 - 22:09

eu merg pe stiinta si experienta lui Ilie Ciuta. La fiecare sedinta de consiliu explica clar care sunt problemele si unde trebe intervenit. Toate filmele sunt pe youtube dar trebuie accesate si urmarite. Un om care nu are nevoie de banul public poate aduce bunastare la careieni ca suntem satui de salarii mici si naveta la unde apuci un loc de munca/ vrem un oras ca altele din tara unde sunt locuri de munca si asfalt pe strazi da din ala cum trebe nu aruncat cu lopata sa tina pana la alegeri.

de Csongor la 28 februarie 2016 - 23:01

si eu incerc altceva ca am vazut cum au ajuns drumurile in 8 ani de kovacs cu keizer

de grivco din carei la 29 februarie 2016 - 15:10

Si eu mergeam si am crezut in corectitudinea cinstea si integritatea liberala
Pina au intervenit filtrele calculatoarele si mai nou baietii joaca la cel putin doua capete,vezi cv de taina de la „grivco” Carei.
Vor fi surprize mai mari decat cele de pina acum,dar toate la timpul lor

de enatescuvsm la 29 februarie 2016 - 15:30

imi aduc aminte de obsesia rus. cu grivco sau caligula. am incercat toate tratamentele dar au fost prea bune pastilele si le-au luat tulipanoputoiirosii de la pacient

de localnic!!! la 29 februarie 2016 - 18:46

SOMN USOR ciuta

de cititor la 29 februarie 2016 - 20:52

Mafia din Carei are frisoane reci pe sira spinarii ca liberalii l-au ales pe Ciuta de candidat de primar…atata munca sa iei pamanturile orasului in curtea ta si sa tii cu lucrari atata gaska si sa vina unu ca Ciuta sa candideze pai sa nu te ia cu friguri?
atatia bani dati la candidatii angajati sau sponsorizati si tot degeaba ca unu ca Ciuta e nuca tare si omu e si hotarat sa arate ca se poate face curat in oras si careienii sa aiba un oras nu o hazna.
mare beleea pe capu asociatiei mafiote un consilier ca si Ciuta.

de Raul la 29 februarie 2016 - 23:13

Primarul actual e depasit total,mai mult decat a facut pana acum nu poate sa faca,este inadmisibil sa conduci un oras in care drumurile arata ca dupa bombardament si sa spui cu nonsalanta ca nu depinde de tine,pai hai sa fim seriosi,a facut (nu el personal) doua wc-uri in parc si mai lipsea sa vina sa taie panglica :)) ,tot timpul cand este intrebat ceva spune ca nu primaria este responsabila, hai ca am inteles faza ca la centura ocolitoare nu e primaria responsabila,dar atunci de ce mergi acolo sa dai interviu si sa promiti ca la o anumita data lucrarea va fi gata,iti place sa apari pe sticla?:)) nu ai fost in stare intr-un mandat sa forezi o fantana de apa potabila in tot orasul desi cunosti situatia apei la robinet,ca sa beau apa potabila trebuie sa cumpar de la magazin,ca si cum nu este suficient ca platesc si la robinet,sau sa-mi aduc de la sat cu pet-uri,cand era mult mai simplu sa forezi in fiecare cartier o fantana de unde sa se aprovizioneze cetatenii (modelul asta exista in multe orase),pai atunci ce primar esti tu? Nu ai pus cetatenii orasului pe primul plan,ci afacerile tale si ale acolitilor,drept urmare eu personal nu te mai pot vota,m-am saturat de tine si promisiunile tale mincinoase,vreau alt primar,indiferent care…dar nu tu!

de Farcau Mariana la 1 martie 2016 - 11:06

Ginditi-va bine….votati Ilie Ciuta!

de se poate dar nu se vrea la 1 martie 2016 - 15:27

urmariti acest documentar in care un primar de sat arata ca se poate face treaba doar cu bugetul primariei ( http://romaniateiubesc.stirileprotv.ro/emisiuni/2015/sezonul-2/si-a-modernizat-satul-si-a-facut-scoli-doar-din-banii-primariei-degeaba-faci-drumuri-daca-merg-pe-ele-oameni-needucati.html )
si mai apoi cititi acest reportaj in care „cineva” ne „momeste” cu strategia de dezvoltare a orasului Carei,din anul 2014 pana in anul 2020.Cititi si inchinati-va ce sume de bani se invart si se vor invarti pe la primaria noastra,si dezvoltarea ramane doar pe hartie.La asemenea sume de bani, daca am avea un PRIMAR ADEVARAT aflat in slujba cetatenilor,orasul ar arata precum unul din vestul Europei.

de dana la 1 martie 2016 - 15:41

din acest motiv dorim un primar ca si consilierul ilie ciuta care a muncit in fiecare an nu numai in campanie!

de mark la 1 martie 2016 - 18:42

Eu as zice altfel,S-ar vrea,dar nu se poate fiindca banii se duc in alta parte(cum bine a spus primarul din film, spre srl.uri)dar oare de ce?.ghici gicitoarea mea.Felicitari acestui primar.

de anton la 1 martie 2016 - 19:10

si eu asa stiu ca banii se duc la srl urile celor din primarie si atunci nu mai raman banii pentru drumuri si trotuare si pentru ce trebe la careenii.
si eu sustin pe acest nou primar care vrea sa face sa ramana banii si pentru oras

de Lajos la 1 martie 2016 - 19:17

M-am saturat de primarul sovin…..Eu votez Ilie Ciuta !!!!

de aurel la 2 martie 2016 - 07:46

am vazut cum poate arata un oras curat si ingrijit atunci cand am venit in Carei in anul 1975. Atunci erau multe locuri de munca la Unio si la canepa si la Crasna si aveam in oras transport in comun. Acum nu mai avem nici autobuze nici locuri de munca dar nici oras curat si ingrijit.Praful s-a ales de toate.

de Baliga de Carei la 2 martie 2016 - 14:01

Doar senili si infantili plus lingai comenteaza pe aici. Cred ca citesc doar mediafax de acuma.

de WOW la 2 martie 2016 - 14:47

@Baliga Tu unde te plasezi?

de Baliga de Carei la 2 martie 2016 - 22:09

@ WOW : La aia la care li se sterg comentariile

de flaviu la 2 martie 2016 - 22:24

cu tot respectul dar pana si la tara se curata baliga de pe drum si se arunca la groapa de gunoi asa ca nu trebuie sa fii suparat ca se sterge….un baliga de Carei.
domnule Ciuta,sa o tineti tot pe drumul drept ca lumea are nevoie de oameni puternici ca dvs nu de slugi la altii pentru o plasa de bani.

de nelu la 2 martie 2016 - 22:29

nu trebuie sa te simti balega doar pentru ca mergi la bucuresti si faci reclama la mediafax. incearca si tu sa faci fapte bune dezinteresat ca si domnul Ciuta si vei dormi mai bine noaptea. mai da si din banii aia la saraci si nu iti mai bate capul cum si unde sa mai ascunzi din ei sa nu iasa prea mult din pozonaru din spate…..relax la apuseni.

de wow la 2 martie 2016 - 22:38

@Baliga Ai renuntat la mediafax,senil si infantil sauuuu…lingau?

Lasati un comentariu