Lansare candidaţi PNL Satu-Mare

• publicat la: 9 februarie 2016
Lansare candidaţi PNL Satu-Mare

Copreședinții PNL Alina Gorghiu și Vasile Blaga se vor afla joi, 11.02.2016, la Satu Mare. Aceștia se vor întâlni cu activul de partid după care vor susține o conferință de presă de la ora 12,30 la sediul organizaţiei judeţene a PNL.

După amiaza, cei doi îi vor lansa pe candidații PNL la alegerile locale, Adrian Cozma la Primăria Satu Mare și Romeo Nicoară la președinția Consiliului Județean. Evenimentul va avea loc  la  Casa de Cultură a Sindicatelor din localitate, de la ora 16,00.

Până în prezent sunt validate candidaturile a 30 de liberali la primăriile reședință de județ și 23 la președinția consiliilor județene. Secretarul general al liberalilor, Ilie Bolojan, a fost validat luni candidat al partidului la primăria municipiului Oradea.

Dintre actualii primari PNL din judet  şi-au anunţat candidatura Ovidiu Duma, edilul orașului Ardud, dar și cel din comuna Bătarci, Vasile Adrian Toma. La Supur  s-a înscris în cursă Radu Vasile Chiș, fostul comandant al Poliţiei mun.Carei, pensionar  în ultimii 2 ani de zile. Candidatul PNL pentru primăria Tăşnad este  Grieb Csaba,  de profesie inginer, specializat în domeniul instalațiilor termice urbane, industriale și geotermale. Are o bogată experiență managerială și antreprenorială în domeniul privat.

Tenacitate, Corectitudine, Bun-Simţ  sunt câteva din caracteristicile candidatului PNL la Primăria Carei, consilierul Ilie Ciută. Acesta îşi doreşte   o altfel de administraţie în Carei: împreună cu cetăţenii şi pentru cetăţeni.

Ştiu, Pot şi Vreau!  afirmă  liderul liberal Ilie Ciută, inginer de profesie, cu o experienţă managerială și antreprenorială de peste 25 de ani în domeniul privat.

Nu sunt împins de grupuri de interese, nu sunt dator la nimeni şi doresc  o reformare a administraţiei locale pentru a oferi careienilor posibilitatea de a beneficia de investiţii din bugetul local în folosul tuturor şi nu de alocări  dirijate către anumite asociaţii din grupuri de interese.

redactia

 

comentarii

de marius la 9 februarie 2016 - 20:32

fals, colindatorule,fals.la careii mari nu mai este majoritar udemereu daca nu are romii langa el.. si oricum nu conteaza ca sunt romani sau unguri cei care voteaza..pe careieni ii intereseaza sa traiasca bine sa aiba locuri de munca si bani in buzunar si daca un primar ca jeno nu le poate da atunci vor vota un roman care nu e nevoit sa ia din banii primariei. consilierul ciuta e capabil sa atraga investitori si sa dea drumul la investitii nu la cheltuirea banilor careienilor pentru ingrasarea firmelor angajatilor din primarie!
deci chiar nu conteaza daca un primar e roman sau nu ci contează daca respecta careinii. cum a respectat careienii primarul kovacs daca el are datorii la stat si are retinere pe salar? cum pretinde de la careieni sa plateasca darile daca chiar el nu le plateste?
careinii trebuie sa aleaga candidatul care pana acum a aratat ce poate face iar timp de 8 ani de zile am vazut cum cxheltuie primarul banii pe cai de rasa si lucrari supradimensionate si alocari de bani la asociatii prietene ca si curtea de conturi a trebuit sa intervina!

de Sergiu la 9 februarie 2016 - 20:33

Succes consilierului Ciuta!
Vrem o viata decenta si investitii reale nu asfaltari de mantuiala inainte de alegeri cu milioane de euro!

de colindator la 9 februarie 2016 - 21:06

marius as fi cel mai fericit daca jenoke nu ar fi primar vom trai si vom vedea cine a avut dreptate

de csongor la 9 februarie 2016 - 21:37

mereu am ascultat ca trebuie sa votam pe baza de etnie ca altfel mare baj va fi.am votat cum au spus si am ajuns cu un oras facut praf si iar se va face asfaltare inainte de campanie si se va spune ca ce si cum a facut din banii pe care noi platim la oras!si peste 3 luni se incepe cu reparatul la groapa din asfalt si cu alte bani pentru firmele cui csbi din primarie si cu toate familiile ce se angajeaza la primarie numai ca jeno sa fie linistit si lajos sa tina pe informatorii in activitate.
am saturat de voi jeno si lajos!
lasati pe noi sa traim si sa respiram aerul curat nu poluare de la fonix pentru care voi umpleti jebul
!

de Delia la 9 februarie 2016 - 21:52

Careiul nu are nevoie de un ungur sau de un roman la Primarie ci are nevoie de un primar pentru careienii de toate felurile! PUNCT!
Cine este interesat de oras a vazut cine se implica de ani de zile in viata orasului si cine iese in fata doar inainte de alegeri.

de rozalia la 9 februarie 2016 - 22:28

e nevoie de schimbare in carei ca altfel murim aici singuri!
copii nostri nu pot sa vina acasa daca nu pupa inelul la jeno sau daca nu dau plicul la cine trebuie. unde am ajuns dupa ce acest nesimtit a stat 8 ani la primarie? am ajuns sa umbla cu ghetele pline de noroi cand ploua pentru ca totul de mizerabil. am ajuns sa ne bucuram daca primaria tranteste o roaba de asfalt inainte de alegeri? am ajuns sa ne bucuram daca ne arunca praf in ochi si spune ca e bun pentru vedere????
gata! pana aici a ajuns deja jocul cu ungurii si romanii la carei!
pe cine mai intereseaza ce este daca e om capabil si tine cu careienii?!

de adevarul la 9 februarie 2016 - 23:03

adi lata va cuceri primaria carei

de laci la 9 februarie 2016 - 23:06

si eu am auzit ca are probleme cu pamanturile asa ca trebuie sa isi rezolve vitorul si oricum el da la zile la partium la satumare sponzorizare si la jeno deja cat a dat……

de marika la 9 februarie 2016 - 23:09

eu am saturat de toti ingamfatii astia care cred ca pot sa cumpere pe noi daca ei au primit banii la gramada si pot pe noi s ane calce in picioare.
cine a tinut parte la careinii in ultimii anii?

de femeimarna la 9 februarie 2016 - 23:15

noi am fost la domnu adi la sediu in iunie sa ajute cu ceva sezatoarea si am avut un cosulet cu bunatati si cu tricolor pentru domnu patron si am stat la usa la domnu dar nu ne-a primit acolo nimeni.
am mai mers peste o ora si tot nu am fost primite.am mers acasa inapoi cu cosuletul si tot am ajuns la Mangalia ca ne-a ajutat consilierul Caraiului. mare multamire are de la noi!

de Berni la 9 februarie 2016 - 23:40

eu am vazut pe youtube filmele de la toate sedintele de consiliu din carei. e suficinet sa le urmaresti ca sa iti dai seama ce se intampla in administratia locala. succes domnule ciuta. poate aduceti la primarie normalitatea si aceiasi lege pentru toti!

de fery la 10 februarie 2016 - 07:09

Dk nu merem să votam toți același candidat…adică ciută ….nu avem niciosansa. Psd trădează de ani de zile ei știu ca nu au niciosansa să câștige și nu le convine ca un pnl-list să fie peste ei și se dau cu udmr…..

de doru la 10 februarie 2016 - 07:13

Acuma cred ca văd toți cafeinei ce om este Kovacs tot Orașu e vraiște ar trebui să facem o sesizare la dna- București să facă un control la sânge să vedetii datiii din cei angajați la primărie ar mai rămâne…? Dar dn. Ciută ar trebuie să facă această sesizare el știe ff multe …șmecheriții făcute de primar și consilieri lui din udmr și psd..?

de Adriaan la 10 februarie 2016 - 07:28

Stergeti tot ce nu va convine si va dati mare jurnalista. Asta e dictatura comunista. Asa ca ciocu mic. Stergeti si acest comentariu dar unii tot apuca sa il vada

de rusu la 10 februarie 2016 - 08:24

ma Adriaan mirosi de la o posta a caligula si adevar…si nu la minim ci la maxim….jos masca

de abdul la 10 februarie 2016 - 17:40

Pentru ca d-ul Ciuta are credibilitate, cei de la PSD ar trebui sa faca un pas inapoi si sa-l sustina .Ei nu au un om capabil care sa faca fata acestei functii !!

de sever la 10 februarie 2016 - 18:27

nimeni nu ar trebui sa faca pasi inapoi ci numai inainte!
e gresit acest mod de gandire. orasul carei are nevoie de un primar competent cu dragoste fata de careieni si care a arata pana acum de ce este in stare. nu conteaza ca e de la liberali sau pesedisti sau udemeristi ce or fi ei. domnul ciuta este un om echilibrat care timp de 15 ani a tinut mereu cu firmele din carei si cu interesul careianului de rand pagubit de grupul de interes din primarie.
nu conteaza etnia si categoria sociala sau partidul ci conteaza OMUL!!!!

de caligula normal la cap la 14 februarie 2016 - 02:42

Intrebare: penal = caligula ?
R: DA

de david la 27 februarie 2016 - 19:00

la carei votam pe consilierul ilie ciuta!!!!

Lasati un comentariu