Mars şi Snickers retrase din magazinele germane. Conțineau plastic

• publicat la: 23 februarie 2016
Mars şi Snickers retrase din magazinele germane. Conțineau plastic

Potrivit napocanews.ro, producatorul american de ciocolata Mars Inc. a anuntat marti retragerea de pe piata din Germania a batoanelor Snickers si Mars, precum si a altor dulciuri. Asta dupa ce intr-un baton de ciocolata au fost gasite bucati de plastic.

“Vrem sa evitam ca clientii care au cumparat unul dintre produsele (afectate) sa il si consume”, au informat reprezentantii Mars, pe site-ul oficial din Germania, potrivit Reuters.

In comunicat se precizează că retragerea din magazine a vizat toate produsele Mars, Snickers si ciocolatelele Milky Way, precum si unele loturi de cutii Celebrations, cu datele de expirare cuprinse intre 19 iunie 2016 si 8 ianuarie 2017.

Reprezentantii companiei au mentionat că  “Mars Chocolate recheamă  voluntar produsele de ciocolată Mars, Snickers, Milky Way si Celebrations, dupa ce intr-un produs a fost găsit plastic”, scrie si BBC.

În comunicatul Mars Inc. nu se precizeaza care este numarul total al batoanelor retrase din magazine, nici nu se specifica o estimare a impactului financiar pe care decizia de retragere ar putea sa o aibă asupra companiei.

sursa napocanews.ro

Lasati un comentariu