Poliţia în acţiune

• publicat la: 8 februarie 2016
Poliţia în acţiune

La data de 07 februarie 2016, în jurul orelor  10:30, poliţiştii de ordine publică din Carei, au identificat si prins pe o stradă din municipiu, un bărbat de 30 de ani pe numele căruia exista emis din ianuarie 2016, un mandat de executare a pedepsei închisorii pentru comiterea infracţiunii de tentativă de viol. Drept urmare, acesta va fi depus la Penitenciarul Satu Mare.

          În timp ce acţionau pentru controlul şi supravegherea traficului rutier pe DN 19, poliţiştii au oprit pentru control un autoturism în care au fost descoperite ţigări provenite din activităţi de contrabandă.

In cursul zilei de ieri, în jurul orelor 15.45 poliţiştii Secţiei Rurale Petreşti, aflaţi în serviciul de patrulare, au oprit pentru control pe DN 19, pe raza com. Pişcolt, un autoturism la volanul căruia se afla un tânar de 20 de ani dintr-o comună din judeţul Timiş.

În urma controlului efectuat, poliţiştii au constatat că tânarul transporta 489 pachete de ţigări de provenienţă străină pentru care nu a putut prezenta nici un document.

Cantitatea de ţigări evaluată la aproximativ 5000 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar pe numele  conducătorului auto a fost deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă.

Poliţiştii rutieri din Satu Mare, au fost solicitaţi ieri să intervină la intersecţia străzilor 1 Decembrie 1918 cu Gheorghe Lazăr, unde în jurul orelor 18.20 un taximetrist de 46 de ani , pe fondul neacordării priorităţii de trecere, a accidentat grav un pensionar de 69 de ani, care se afla angajat în traversarea străzii prin loc semnalizat si marcat cu indicatoare rutiere.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, acestuia fiindu-i recoltate şi probe biologice de sânge.

Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar în cauză continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

În cadrul acţiunilor desfăşurate duminică pe raza municipiului şi a  judeţului Satu Mare,  pentru reducerea riscului rutier  şi pentru prevenirea evenimentelor rutiere au fost  reţinute  5 permise de conducere pentru abateri ca: depăşire neregulamentară (2) şi depaşirea limitei de viteză (3). De asemenea au fost aplicate 139 contravenţii,  în valoare  de 12.805 lei.

comentarii

de Avram iancu la 9 februarie 2016 - 08:23

1 decembrie cu g.lazar nu exista….str. gh. Lazar e spre ghenci….sunteti habarnisti.

de Motii la 9 februarie 2016 - 08:38

vezi ce patesti ma tulipane daca te visezi Avram Iancu???? veci nu putreti ajunge nici la unghia lui mica de la picior dapoi sa mai si invatati sa cititi!!!!! hapt ca exista acea intersectie ca doar scrie negu pe alb ca e din Satu Mare dar va da de gol incompetenta! HAHAHAHA

Lasati un comentariu