Prefectul de Satu Mare a fost demis

• publicat la: 18 februarie 2016
Prefectul de Satu Mare a fost demis

În urma şedinţei de Guvern  astăzi, au fost  demişi  9 prefecţi și a 3 subprefecți. Printre aceştia se află şi Eugeniu Avram, prefectul  judeţului Satu Mare. În locul său este propus  actualul inspector guvernamental Radu Bud care a mai   ocupat funcţia de prefect în Guvernul Tăriceanu.

redacţia

comentarii

de ionutul la 18 februarie 2016 - 17:07

ioiiii si eu cui raman???? cine mai da masina de servici sa umblu noaptea prin baruri?? expira si detasarea la anif…ioiii mie

de flaviu la 18 februarie 2016 - 23:09

era si cazul sa se termine cu discriminarile si cu chefurile din carei ale lui avramut cel blajin dar mare luptator impotriva liberalilor careieni!!!!
nu era saptamana sa nu se faca sedinte in care sa sustina distrugerea lor!
cine sapa groapa altuia uite ca s-a adeverit proverbul eugenica draghe,mare iubitor de tulipani datornici.

de Horia Mărieș la 19 februarie 2016 - 12:28

R.I.P.

„Prefectul EuGenius Avram a fost demis.”
În locul lui a fost numit Radu Bud. Aceasra este publicată de Informaţia Zilei S.M. și de alte „prese de ziare” locale și județene.

Am luat plasă și cu acest prefect foarte de treabă, zâmbăreț, amabil, politicos, bine crescut, maramureșean cu accent sadea (codrean parcă) și total nevinovat. Un veterinar.

Am pierdut vremea, așteptând să fiu primit de el in audiență, apoi am fost la el in audiență și chiar l-am convins că am dreptate (este afirmația de atunci a dânsului, am martori si inregistrări audio), in speranța că mă va sprijini dpdv administrativ, legal, oficial, in conflictul pe care-l am incă și acum cu primașul careian.

Aiurea, de fapt omul m-a „tradus”, fiindcă se pare că el era încă de pe atunci amantul d-șoarei Codruța Kövesi, el compătimea cu mine și-mi dădea dreptate, dar doar așa, de ochii lumii, fiindcă avea incă de pe atunci blaturile dânsului, de mult și bine aranjate pe la Nagykároly Önkormányzat.

Dar eu n-am știut poanta asta fiindcă sunt un tip care incă mai am crede în oameni, asta până la proba contrarie.
Nem baj szivem, îți doresc um Beci Domnesc plăcut Prefecte, somn ușor pe acolo, șapte purici pe-un picior, iar noi ne vom vom vedea în continuare de treabă, vom trăi cu mult drag in prag și vom mai vedea.
Incă n-am cedat.
Rectific: n-o să cedez niciodată!
Ez nagyon bisztos.

http://youtu.be/iQLff7Y9JBE

Numai toate cele bune să se adune!

de pa la 20 februarie 2016 - 00:37

De asta am scapat, speram ca noul sa fie ok la etaj!

de gigi la 22 februarie 2016 - 10:24

ba maries tare dus cu pluta vad ca esti,nici nu cunosti tare multe prostia e in tine 100%, la munca nu la intins mana ca prefectu nu e d zeu sa va rezolve pe toti si cand nu se poate invidia va roade si l blamati, la gara cu toti papagalii ca tine si putreziti acolo in carei in nagykaroli in ce vrei tu si taci in saracia ta de om prost, prefectu veterinar trebuia sa te castreze nu sa va primeasca pe toata laturile in audienta, asa ca taci in saracia ta de neam prost crescut

de gigi sau jijiii la 22 februarie 2016 - 12:07

da ne lasi taticule cu frustrarile tale de lingau trist ca ati pierdut sustinerea bunicului???? la beciul domnesc cu voi furaciosilor!!!!
ati dat numai gauri la banu nostru si mai vreti si compatimire??? viii frica ca va arata noul prefect ca se pot face si lucruri bune la careiimari? sau viii frika ca trebe sa dati inapoi casele retrocedate pe biletele?

de Horia Mărieș la 22 februarie 2016 - 16:51

@gigi la 22 February 2016 – 10:24

Este in regulă, am luat notă.
Doar că cu imbecili anonimi și lași care se ascund după porecle, eu unul nu mai stau de vorbă.
N-am timp.
N-ai decât să grohăi cât vrei matale de tare in pustiu, ai dreptul constituțional la libera exprimare a opiniilor.
Trăim intr-o țară liberă, păcat însă de faptul că este locuită și de unii ca tine.

de Dimi la 27 februarie 2016 - 06:16

Avram a fost un rahat dulce! Perfid, la fel ca o curva care urmareste portofelul care e in pantalon care e pe tine, deci pe tine te urmareste! La fel Avram, urmarea pasul gresit care era la adversarii politici ai psd care erau unealta lui govor, sa-l ia dnaul!

Lasati un comentariu