Prins după ce a furat un GPS

• publicat la: 24 februarie 2016
Prins după ce a furat un GPS

În dimineaţa zilei de 23  februarie, Poliţia Municipiului Carei a fost sesizată de către proprietarul unei autoutilitare, despre faptul că, în noaptea ce a trecut, persoane necunoscute i-au sustras din interiorul autovehiculului parcat în faţa blocului în care locuieşte,  un sistem de navigaţie GPS.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii  de investigaţii criminale din  Carei, l-au identificat pe H.T. din Carei, ca fiind principalul bănuit în comiterea faptei.

Întrucât pe numele minorului mai exista deschis un dosar penal pentru săvârşirea a două infracţiuni de lovire, s-a procedat la reţinerea lui pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei cu propunere de luare a unor măsuri preventive.

Astfel, în cauză se efectuează cercetări atât cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe cât şi pentru cea de furt calificat.

Poliţiştii au identificat un bărbat din Carei, pe numele căruia exista  emis mandat de executare a pedepsei închisorii.

 

Ieri, 23 februarie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale în colaborare cu  poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Carei,  au acţionat pentru depistarea persoanelor date în urmărire în temeiul legii şi pentru punerea în aplicare a mandatelor de executare a unor pedepse privative de libertate emise de instanţă. Astfel, a fost  identificat  Andras K.de 36 de ani din Carei, pe numele căruia Judecătoria Carei a emis mandat de executare a pedepsei închisorii, pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice și fără permis de conducere

Bărbatul îşi va executa pedeapsa în penitenciar.

Lasati un comentariu