Se surpă asfaltul proaspăt turnat pe Viilor după încheierea lucrării Masterplanului APASERV

• publicat la: 11 februarie 2016
Se surpă  asfaltul proaspăt turnat pe Viilor după încheierea lucrării Masterplanului APASERV

Haosul pune stăpânire pe oraş  pe zi ce trece.  Materialele  ce apar în Buletin de Carei, însoţite de poze de la locul faptei sau de documente oficiale, nu atrag atenţia Prefecturii precum  articolele îndreptate împotriva unor consilieri ce nu fac parte din alianţa conducătoare a judeţului.

Buletin de Carei nu renunţă la  campania de demascare a modului de cheltuire a banului public, de orientarea sa către  un grup de interes deşi banul public provine din  contribuţiile tuturor careienilor, indiferent de religie, etnie sau categorie socială şi în mod normal toate aceste categorii ar trebui să beneficieze de  investiţiile din bugetul local.

Astăzi, 11 februarie 2016, pe  adresa redacţiei am primit  noi sesizări referitoare la calitatea lucrărilor efectuate în cadrul Masterplanului implementat de Apaserv Satu Mare.

Vă mai amintiţi de filmuleţul postat nu demult despre  fisurarea unei conducte de apă de pe strada Nicolae Iorga, ce a dus la o pierdere masivă de apă neidentificată de APASERV timp de 3 zile?  AICI

Un incident similar are loc acum pe strada Viilor, unde recent au fost asfaltate porţiunile de drum unde au fost efectuate lucrări în cadrul Masterplanului Apaserv.

Nimeni din Primăria Carei nu este deranjat de soarta careienilor. Angajările de jurnalişti aserviţi primarului pentru campania electorală ce bate la uşă nu lasă loc şi pentru angajări de personal competent care să urmărească  calitatea lucrărilor prestate de anumite firme în oraş, cu impact asupra siguranţei cetăţenilor!  Până şi moartea unei persoane care a căzut într-o groapă nesemnalizată corespunzător a fost  minimalizată  de presa de casă a primarului.

Urmăriţi imaginile care atestă noi surpări ce survin după terminarea lucrărilor de asfaltare!

Se aşteaptă incidente  sau accidente umane ca cineva să ia totuşi măsuri legate de modul de execuţie a lucrărilor ?

Gropile şi şanţurile rezultate în urma lucrărilor din cadrul Masterplanului Apaserv  au fost astupate  neglijent cu asfalt, fără ca pământul să fie compactat în prealabil. Iar rezultatul unei astfel de lucrări superficiale a fost surparea după prima ploaie….

Zona respectivă reprezintă atât pentru pietonii care o traversează, cât şi pentru conducătorii auto un  pericol de accident, mai ales odată cu lăsarea întunericului, dat fiind faptul că aceste ,,capcane” din asfalt nu sunt semnalizate corespunzător.

redacţia

 

comentarii

de Romania furata. la 11 februarie 2016 - 22:15

Eu mai bine ma mut din comuna Carei.Ca io nu ma simt an siguranta an aceasta mizerie.

de robi la 12 februarie 2016 - 11:15

normal ca nu se intampla ca de aia va este frica si intrati la comenturi la greu!
ciuta nu are ce pierde daca nu iese primar dar covaciu vostru ramane pe drumuri in cel mai fericit caz. Ce era el fara postul de primar ca doar servici nu mai avea si era deja plin de miliardele de lei datorie.
domnul ciuta are capacitatea sa isi pastreye firma intacta si dupa 25 de ani si nu isi lasa oamenii angajati fara carte de munca. de ce domnul primar nu vrea sa plateasca amenda de la ionspectoratul in constructii si vrea sa bage tot primaria sa o plateasca din banul public???
va este frica ca se poate trai si bine in carei si lumea isi va da seama cat ati sifonat din primarie si din banii careienilor?

de robi la 12 februarie 2016 - 12:12

esti in echipa de sekus a lui lajos si kotlou ???? domnul ciuta este liberal sadea si nu este traseist ca si cei doi primari!!!!
si tu faci parte din grupul de ionteresa ca le iei asa bine partea??? ai frica ca iti pica subventiile daca vine domnul ciuta??? domnul ciuta este pentru careieni si nu pentru mafiotii care traiesc din banii careienilor! aici e teama voastra ca va pica guvernul de sifonat banii de la amaratii careiului. eu votez cu domnul consilier ciuta ca sa intram si noi in normalitate si sa scapam de capusele ca palika.

de jijiii la 12 februarie 2016 - 12:14

la carei nu aveam basescu pe care kovacs a vrut sa il faca cetatean de onoare in colaborare cu codrul basist ce a luat de la oras toate spatiile comerciale din centru. in carei cei care au tinut partea careenilor au fost mereu liberalii.

de palyka la 12 februarie 2016 - 12:22

eu sant apolitic cine a furat sa intre la puscarie si sa iasa de acolo cand il voi scoate eu noua in carei ne trebuie un primar cinstit si curat care sa lucreze pentru careieni si nu cu comenzi de la centru ,ne trebuie un primar nascut in carei nu venit de pe alte meleaguri,avem unul venit de pe alte meleaguri si se vede a distrus careiul .Asta vreti dragi careieni?daca asta vreti imi pare rau eu nu vreau

de diana la 12 februarie 2016 - 12:30

asa esti tu apolitic ca si tata director!
mai cinstit ca si ciuta chiar nu gasesti. El nu asculta de nimen i numai de bunul simt. si cand a fost tariceanu la pnl si era prim ministru si era cu udemeristii in guvern la noi la Carei domnul ciuta tot de partea dreptati a fost si nu le-a votat lor proiectele care nu au fost in favoarea cetatenilor ci numai a grupului de interes!
mai bun exemplu nici nu ai nevoie de lipsa de subordionare d ela centru! domnul Ciuta nu a venit la Carei ca si primarul kovacs prin carnetuil pcr ci a venit prin casatorie si are de 25 de ani aceiasi firma nu ca si cei doi primari pe care ii sustii ca pe ulei. aasta vreti dragi careieni, minciuni uleioase cu iz de tulipan cu metode sekuriste??? suntem satui de intoxicari mai bine sa ne spui unde sunt pamanturile din domaniile statului d ela Carei si ianculesti, ca doar nu au fost aspirate peste noapte.

de victor la 12 februarie 2016 - 12:35

si eu am auzit ca nu se stie nimic de pamantul din domeniile statului de la Carei. ce este asa de mare secret domnule primar ca nu ne spuneti nimc de el?? putem sa aflam si de soarta la cele 590 de hectare de pasune din Carei care au fost inainte de anii 90? ar fi foarte interesant sa aflam si cum a fost posibil ca sa se vanda terenul de la complexul de in si canepa tocmai aflat la drum DN19?

de urechea la 12 februarie 2016 - 12:56

palyka si gaska cum e vremea la bucuresti??? merge productia de..bauturi??? prietenii stiu de ce cea mai buna apa de izvor e cea de la reteaua de apa a orasului,bine imbuteliata.

de vitorul la 12 februarie 2016 - 14:16

vrem sa stim unde sunt pamanturile careiului si la cine in proprietate au disparut? cine a manarit domaniul statului si pasunile si mai ales PADUREA Careiului si a Ianculestiului??? la cine au ajuns bunatate de terenuri comunale?

de Horia Mărieș la 12 februarie 2016 - 21:51

@vitorul la 12 February 2016 – 14:16

Bune întrebări. O să incerc să caut și eu niscaiva răspunsuri când o să-ami mai fac ceva timp. Am scris deja destul pe tema păsune, eleșteu, fâneată, pădure comunală Ianculești. Nu comentarii, ci articole. Le-am scris degeaba.
Dar mult mai corect ar fi să caute răspunsurile adecvate, de exemplu pe la OCPI Carei (Cadastru Carei) fiindcă sunt date publice și oricine poate cere un extras de carte funciară și cei direct interesați. Mă refer mai ales la pădurea comunală Ianculești, unde se păstrează o tăcere totală, despre care subiect toată lumea tace exact ca porcul in păpușoi. Este vorba despre Kis Fenyi Erdo, cea dintre Foieni și Carei, la marginea Foieniukui.
Asta până când o să mă supăr tare de tot și o să public aici cu litere mari numele celor care știu, dar tac (oare din cauza căror interese meschine?).

de nutika la 13 februarie 2016 - 09:19

domnul Ciuta se cheama ca a avut coloana! domnul Ciuta a fost bombardat cu oferte de a prelua ALDE chiar de presedintele stef! vreti mesajele postate? domnul Ciuta le-a aratat deja prietenilor. tot orasul stie de ce scriau sefii de la judet ca sa il atraga pe consilierul Ciuta. Va pot pune o pila sa le faca oficiale. Macec si Pinter incerca sa isi salveze bubele cu miros de motorina si peste. Chiar sa nu stiti al cui angajat este Pinter si ce afaceri are firma in oras si in judet? te credeam mai informat Caligula dar se pare ca nu esti decat un pres de care se folosesc stapanii tai.
Respect domnule Ciuta! Nu oricine mai are in ziua de azi coloana vertebrala si afaceri curate.

de marius la 13 februarie 2016 - 11:38

cand eram licean macec era la partidul automobilistilor impreuna cu petcu de la fostul unio. tot atunci keizer era la partidul noua democratie impreuna cu primarul kovacs. dupa ce au pierdut primaria in 2000 keizer s-a bagat cu petcu la liberali si au adus acolo si oamenii lor iar kovacs a ramas pe dinafara. a mai candidat si ca independent dar a luat vreo 690 de voturi. asa ca s-a inscris la udmr si cu fostul coleg lajos a luat si conducerea de la beko…angajatul lui lajos este acum consilier judetean si mare pescar in ape tulburi protejat de protectia consumatorului. pentru cei care nu stiu, Caligula însemnâ „cizma”, diminutivul de Caliga, sandală purtată de soldaţii romani in campaniile militare.

de flori la 13 februarie 2016 - 11:57

ce de traseisti pe la primarie….

de Horia Mărieș la 13 februarie 2016 - 13:01

@marius la 13 February 2016 – 11:38

Eu am íncercat cândva (nu stiu cât de bine am reusit) sa creionez o frescá a politichiei careiene postdecembriste.
Fară să fi trăit în Carei.

Dvs sunteti careian, dvs sunteti mult mai tânăr, dvs aveți memoria mult mai bună și amintiri mult mai proaspete, nu mă supăr de loc dacă o să mă corectati sau si mai bine dacă o să mă completați cu intâmplări spumoase. Nu de alta, dar politichia careiană ar merita inclusă intr-un manual sau în istoria contemporană (incă nescrisă) careiană fiindcă este de pomină si de râsul curcilor.
Ar fi păcat să se piardă mărturii ca cele ale Dvs.

http://www.buletindecarei.ro/2014/06/dupa-10-ani-sau-cameleonismul-politic-careian.html

de Adi la 13 februarie 2016 - 15:24

Lucrarile de refacere ,conform contractului,pe langa semnatura dirigintelui de santier care le da la plata(oare cine e?),semneaza reprezentantul autoritatii locale.adica primarul.
Deci lucrarile de refacere si asfaltare se sembeaza si de primar.altfel nu se platesc

de laci la 13 februarie 2016 - 17:57

Prefectura si judetul ce au de spus despre problemele de la Carei? cand vin saptamanal la intalniri nu vad si nu aud baiurile careienilor ca prea bun e spritul!
Daca receptia la acest drum e ca si la Centrul; social atunci nu nemai miram de cum arata

de ghinda la 13 februarie 2016 - 18:20

unde se mai freaca o carte prin carei ma baieti????
da cu fetitele ce ati avut ca au zburat din cuib si ati pus pe drumuri lungi oamenii agricoli????

de renata la 13 februarie 2016 - 20:28

si pe iorga se casca gropile de dupa ce se fisureaza tevile de apa da de fapt in tot orasul e ttragic cum traim

Lasati un comentariu