Art Bunavestire la Negrești Oaș

• publicat la: 25 martie 2016
Art Bunavestire la Negrești Oaș

Galeria de artă „Dr. Mihai Pop” a Muzeului Negrești-Oaș va găzdui vineri, 25 martie, începând cu ora 17.00, vernisajul celei de-a 30-a ediții a expoziției anuale de arte vizuale contemporane „Art Bunavestire”.

„Vineri celebrăm Buna Vestire și odată cu ea cel mai prestigios eveniment de artă contemporană pe care îl găzduiește orașul nostru, ART Bunavestire. Avem motive de mândrie pentru ediția din acest an pentru că expoziția talentaților noștri artiști ajunge la 30 de ani. Ani în care au venit la Negrești-Oaș personalități importante ale vieții culturale românești, care ne-au onorat prin prezența lor. Ne vom întoarce puțin în timp pentru a-i rememora pe fondatorii care nu mai sunt printre noi și ne vom exprima recunoștința față de cei care și azi fac ca evenimentul să dăinuie”, spune primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca.

„Art Bunavestire” va include lucrări de pictură, sculptură, grafică, arte decorative și instalații ale artiștilor Susana Ardelean, Andrei Florian, Dorel Petrehuș, Corneliu Pop, Ioan Pop Prilog, Ioan Pop Vereta și Mircea Vaida.

Evenimentul este organizat de Muzeul Țării Oașului și Asociația artistică „Art Bunavestire”, fiind susținut de Primăria și Consiliul Local Negrești-Oaș, Consiliul Județean Satu Mare și CJCPCT Satu Mare.

Lasati un comentariu