Atenţie şoferi, atenţie pietoni…drumuri de coşmar la Carei

• publicat la: 21 martie 2016
Atenţie şoferi, atenţie pietoni…drumuri de coşmar la Carei

Buletin de Carei, singurul portal de ştiri unde puteţi urmări realitatea careiană, mai ales prin imagini, vă prezintă astăzi situaţia  cârpelilor  din covorul asfaltic  obosit numit infrastructură rutieră careiană. Fie că  sunteţi pietoni fie că sunteţi şoferi, capcanele vă pândesc la  tot pasul.

Urmăriţi trotuarul din centrul oraşului, acolo unde a avut loc accidentul din 12 februarie 2016 când un băiat de 12 ani a ajuns la spital cu traumatism cranian după ce a căzut cu bicicleta datorită gropii nesemnalizate din mijlocul trotuarului….Groapa respectivă a fost remediată dar în asfalt apar altele , noi, ca ciupercile după ploaie….Dovadă că lucrarea nu a fost făcută corespunzător şi poate acesta e unul din motivele pentru care consilierului local Ilie Ciută i se refuză de către Apaserv SA prezentarea Buletinelor de analiză pentru gradul de tasare…. Pietonii au învăţat  să se uite pe unde calcă….

Porţiunea  unde au fost efectuate lucrările Apaserv SA se lasă mereu, devine ca o covată a bunicii iar în adâncitură a fost presărat….pietriş.

Ajunge să faci o plimbare prin oraş ca să evaluezi cât de gospodar a fost  primarul al cărui mandat se încheie recent. Infrastructura rutieră e cel mai bun etalon. Zorul cu care se astupă gropile când alegerile bat la uşă nu face decât să întărească  convingerea  careienilor despre  capacităţile de gospodar ale celui ce îşi va încheia mandatul pe data de 5 iunie 2016 alături de echipa aleasă.

Atenţie şoferi la parbrize….se toarnă criblură pe Calea 1 Decembrie 1918, singura arteră încadrată în zona A de impozitare a oraşului….

redacţia

 

comentarii

de bogdan la 22 martie 2016 - 20:27

nu mai au rost comentariile… primarul doarme… toate drumurile sunt vai mama lor, oare cand va fii Careiul un oras cu drumuri cat de cat bune… este bine ca platim taxe, impozite si rovinete… bineinteles si amenzi care tot la bugetul local intra…

Lasati un comentariu