Direcția Generală de Evidență a Persoanelor și-a prezentat bilanțul pe anul 2015

• publicat la: 1 martie 2016
Direcția Generală de Evidență a Persoanelor și-a prezentat bilanțul pe anul 2015

Johanna Riedl, directoarea Direcției Generale de Evidență a Persoanelor (DGEP) a județului Satu Mare a prezentat bilanțul pe anul 2015 a instituției pe care o conduce. Prezentarea a avut loc astăzi, 1 martie, în cadrul unei conferințe de presă la care a participat și Adrian Ștef, președintele Consiliului Județean (CJ).

Așadar, potrivit celor declarate, anul trecut au fost înregistrate 9.466 de acte de stare civilă. Au avut loc 3.529 de nașteri, 2.123 de căsătorii și 3.806 de decese. De asemenea, au fost analizate 1.133 de dosare prin care se solicită avizul prealabil în vederea transcrierii extraselor de stare civilă privind cetățenii români a căror acte de stare civilă au fost eliberate de autoritățile străine.

În expunerea bilanțului, Johanna Riedl, a prezentat și obiectivele pentru anul 2016. Așadar, acestea sunt: ridicarea nivelului de pregătire profesională al angajaților direcției, precum și serviciilor publice comunitare locale de evidență a persoanelor și oficiilor de stare civilă din județul Satu Mare, dar și efectuarea activităților de sprijin, deschiderea ghișeului de evidență pentru preluarea cererilor de eliberare de acte de identitate, respectiv eliberarea acestora în situații deosebite; coordonare și control pe linie de evidență a persoanelor la toate serviciile comunitare locale de evidență persoanelor de pe rază județului Satu Mare.

comentarii

de rocki la 2 martie 2016 - 22:53

doamna sefa nu e cumva fiica vicelui de la CJ si locuieste prin ungaria? si la carei soferul lui lajos facea naveta la valaj si inca cu masina de la primarie si pe drum mai lua si ceva dohan la pachete asa ca ciubuk.

Lasati un comentariu