Elevii de la Teoretic au ajuns în Grecia cu un proiect Erasmus

• publicat la: 13 martie 2016
Elevii de la Teoretic au ajuns în Grecia cu un proiect Erasmus

În perioada 21-27 februarie 2016 echipa de proiect de la Liceul Teoretic din Carei formată din prof. Gabriela Mențiu – coordonatoarea proiectului, prof. Rodica Pop – dir. adj. și membră a echipei și elevii Balogh Andrada, Boloș Denisa, Musta Paula, Tămaș Bianca și Tărîță Paul s-a deplasat la Atena,  in penultima dintre mobilitățile din cadrul proiectului.

Proiectul Jeans Eco-Entrepreneurs d’Europe (Tineri eco-antreprenori europeni) are ca finalitate realizarea unei firme ecologice care să respecte standardele europene, stabilite la prima întâlnire de lucru din cadrul proiectului, promovarea și vânzarea produselor acesteia pe un site comun al tuturor participanților și donarea unor fonduri în cadrul acțiunii umanitare Action contre la faim.

Întâlnirea din Grecia a fost găzduită de Liceul Kaisiariani din Atena. Fiecare zi din această mobilitate a avut un program foarte încărcat: s-au prezentat firmele ecologice si produsele din fiecare țară, s-a creat site-ul comun de promovare și vânzare a produselor, s-au realizat filmulețe didactice care oferă detalii asupra activității antreprenoriale (mooc) și s-au prezentat în plen, analizându-se apoi atât din punct de vedere didactic, cât și din punct de vedere artistic.

Profesorii participanți au avut ședințe de proiect în care au analizat în ce măsură au fost atinse obiectivele stabilite până la această etapă a proiectului și au prezentat sarcinile pentru ultima mobilitate care va avea loc în Italia. A avut loc și o video conferință cu coordonatoarea de proiect din Comines (Belgia).

Pe lângă activitățile de antreprenoriat s-au desfășurat și excursii tematice care au avut ca principal scop cunoașterea istoriei Atenei și a împrejurimilor acesteia. Astfel elevii și profesorii participanți s-au bucurat de o vizită la Delphi, au urcat pe Acropole și au vizitat muzeul armatorilor greci.

Întâlnirea a fost una fructuoasă, realizându-se toate obiectivele propuse pentru această etapă a proiectului.

comunicat

comentarii

de Pop la 15 martie 2016 - 09:49

Sa va fie rusine,a doua poza nu are legatura cu proiectul ,rusinee buletin de carei,DEMISIA !!!!

de Prosti la 15 martie 2016 - 09:51

Deci a doua poza nu are nicio legatura cu elevii care au fost in Grecia informati-va mai bine inainte de a publica articole incultilor.

de maria la 15 martie 2016 - 11:42

Care au fost obiectivele propuse ???

de maria la 15 martie 2016 - 11:46

Din punctul meu de vedere cadrele didactice nu au cultura antreprenoriala si ar fii interesant de aflat ce activitatii antreprenoriale s au desfasurat .

de George Sava la 15 martie 2016 - 16:17

Prosti si Pop sunteti deranjati de o poza din Buletin de Carei dar nu sunteti destul de culti ca sa cereti demisia primarului pentru deturnarea a 7,3 milioane de lei luati din credit de la BCR pentru reparat drumuri in oras sau pentru deturnare destinatie proiect european numit Centru Social? Si poza cu contractul primariei cu marconst a fost pusa unde se vedea ca au facut receptia dupa ce au incasat banii pe lucrare la parcul de la monument si nu ati mai cerut demisia celui din primarie care a semnat pentru o singura alee de dale cu suma de 2,5 miliarde de lei
E prea greu subiectul mafiotilor ce folosesc banii careienilor? Va descurcati numai cu poze cu elevi? Ati cautat la liceul teoretic cate facturi a facut vicele sau pous? Mirositi de la o posta a grup de interese.

de Blabla la 16 martie 2016 - 09:42

Gerorge Sava esti prost de crapi :))

de Toná la 16 martie 2016 - 09:44

Sava george stiu cs esti gayu ala ,te cunosc,te prind te calc pe cap

Lasati un comentariu