Hoţii nu ocolesc nici terenurile de joacă din Carei

• publicat la: 11 martie 2016
Hoţii nu ocolesc nici terenurile de joacă din Carei

În data de 10.03.2016, la sediul Poliției Municipiului Carei, s-a prezentat minora I.V. de 12 ani, însoțită de bunica ei, care a relatat polițiștilor că în cursul zilei  de 09.09.2016, persoane necunoscute i-au sustras telefonul mobil în timp ce era pe un teren de joacă lânga bloc.

Polițiștii judiciariști au demarat cercetările, astfel că în cursul zilei de ieri au identificat principalul bănuit de comiterea furtului, ca fiind Gheorghe M., de 19 ani, din Carei.

În fapt, acesta a profitat că minora si-a lăsat  haina pe un aparat de la locul de joacă și din buzunar i-a sustras telefonul, în valoare de aproximativ 300 de lei.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Ca urmare a extinderii cercetărilor asupra a doi bărbați, aflați în arest preventiv pentru  furt, polițiștii negreșteni au stabilit în sarcina lor și alte fapte.

Astfel, Imre G. de 30 de ani din comuna Beltiug și Ferenc B. de 36 de ani, din comuna Sanislău, sunt principalii bănuiți în comiterea a două furturi din locuințe, în zona Oașului.

Primul dintre furturi s-a petrecut în seara zilei de 10.02.2016, când dintr-o locuință din Negrești Oaș, au fost sustrase diverse bunuri, electonice și bijuterii, în valoare de 3.500 lei. S-a intrat prin efracție, prin forțarea unui geam lateral, când proprietarul nu era acasă.

Cel de-al doilea furt a fost comis în data de 23.02.2016, când celor doi le-a căzut victimă o femeie de 85 de ani din comuna Bixad, căreia unul dintre autori i-a distras atenția , ținând-o de vorbă în curte, iar celălalt a pătruns pe ușa deschisă în locuință, de unde a sustras 1.200 lei.

Cei doi sunt cercetați, în stare de arest preventiv, pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat.

Lasati un comentariu