Jurnalistul Grigore Cartianu vine de la Bucureşti la Carei „ca să aduc adevărul” despre diversiunea din 1989

• publicat la: 13 martie 2016
Jurnalistul Grigore Cartianu vine de la Bucureşti la Carei  „ca să aduc adevărul” despre diversiunea din 1989

În Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din Municipiul Carei a avut loc ieri, 12 martie 2016, lansarea volumului „Crimele Revoluţiei. Sângeroasa diversiune a KGB”, precum şi conferinţa pe tema evenimentelor din decembrie 1989, susţinută de jurnalistul  Grigore Cartianu din București.

După spectacolul oferit careienilor în cursul anului trecut cu Presa şi Puterea,  pentru care primarul Kovacs  a scos  bani frumoşi din visteria careiană dar şi angajaţi ai primăriei care să asigure prezenţa consistentă, jurnalistul Grigore  Cartianu a revenit la invitaţia unor candidaţi politici la alegerile locale din iunie 2016.  Doar că nici careienii nu mai sunt provincialii de altădată şi astfel, au dat curs invitaţiei în jur de 23  de careieni cu jurnaliştii de casă ai primarului cu tot. Până şi scribul de curte al baronului Kovacs se ruşinează să posteze  imagini cu publicul din sală, optând pentru metodele diversioniste în care este specializat.

Lansarea de carte şi prelegerile jurnalistului Cartianu au  pus la încercare răbdarea  auditorilor, manifestarea durând aproape 3 ore.

Prima carte  prezentată a fost  volumul „Miracolul din noiembrie”, unde autorul  apreciază victoria lui Klaus Iohannis  o consecinţă a unei moblizări exemplare pentru a preveni  catastrofa numită Victor Ponta. Probabil acesta a fost şi motivul  pentru care primarul Kovacs nu a mai fost în sală la fel ca şi  la întâlnirea de anul trecut, ştiut fiind că cel mai fervent susţinător al lui Victor Ponta în judeţ la alegerile prezidenţiale a fost preşedintele UDMR Carei, Kovacs Eugen.

 „Este o carte care arată că răul nu are ruşine şi nu are limite. România se putea transforma  într-un fel de ,,Belarus-Ucraina’‘, a menţionat  Cartianu, referindu-se la dezinformările folosite de PSD în campania de la prezidenţialele din 2014.
În continuare, Cartianu tratează subiectul Referendumului pentru demiterea preşedintelui din  2012 în volumul  „Jurnalul unui puci ratat”, ce cuprinde editorialele publicate de către acesta în cotidianul Adevărul acea  perioadă, demers caracterizat drept o „lovitură de stat parlamentaro-guvernamentală” de către autor.

La Carei, au votat pentru demiterea preşedintelui Băsescu  87,90% dintre  participanţii la scutin.

Jurnalistul bucureştean  a continuat cu prezentare evenimentelor din 1989 pe care le leagă de partidul roşu care a praticat şi campania murdară împotriva  lui Iohanis în anul 2014.

„Toate aceste evenimente sunt legate printr-un fir roşu”  afirmă Cartianu. Potriviti acestuia,  Revoluţia din 1989 a fost o uriaşă diversiune care a dus apoi la preluarea puterii politice din România de un grup de complotişti comunitşti, apropiaţi Moscovei, care au acaparat ulterior  puterea economică şi puterea mediatică.

Întrebat fiind de ce nu se cunoaşte oficial adevărul,  Cartianu a menţionat că…. ,,am venit să aduc adevărul la Carei ….la 25 de oameni şi îl duc şi în mediul online  sau la TV, unde mă invită oamenii mă duc să le spun ,,adevărul”….

La final, cei prezenţi au fost poftiţi la o agapă şi la autografe.

redactia

comentarii

de lucaci la 13 martie 2016 - 11:59

Ce cauta in Carei acest individ basist care,a fost plătit de B1 si de basisti din bani nostrii furati de Băsescu Udrea si gasca mafiota pedelusta si udemeristă.Sa va fie rusine „domnilor basisti din miscarea populara”ivitati la Carei oameni de cultură și istorie adevarati nu jigodii.

de anton la 13 martie 2016 - 12:57

plateste covaciu cu banii nostri pe oricine ca sa scape de adversarul sau de temut consiliertul ilie ciuta!
a facut deja o obsesie pentru el si arunca cu banii primariei in stanga si dreapta numai sa rupa din voturile pentru ciuta. esti rece deja covaciule daca simti atata frica de ciuta.

de Cosmin la 13 martie 2016 - 15:46

Da multa lume a fost la Cartianu,oare pentru cati bani a venit ? Stie cinecva ?

de Cosmin la 13 martie 2016 - 15:47

Da multa lume a fost la Cartianu,oare pentru cati bani a venit ? Stie cineva ?

de geta la 13 martie 2016 - 17:29

merita sacrificiul doar de dragul banilor?

Lasati un comentariu