Lucrări în bătaie de joc pe raza UAT Carei….UE cofinanţează Masterplanul Apaserv

• publicat la: 22 martie 2016
Lucrări în bătaie de joc pe raza UAT Carei….UE cofinanţează Masterplanul Apaserv

Grădina Viilor Carei. Inclusă în Masterplanul implementat de Apaserv SA Satu Mare. Asfaltare drum în data de 24 decembrie 2015. La 2 luni de la asfaltare, arată AŞA, AICI.

http://www.buletindecarei.ro/2016/02/drumul-gradina-viilor-din-carei-asfaltat-in-bataie-de-joc-pe-bani-europeni-primaria-tace.html

În cursul lunii ianuarie 2016, a fost desemnată o Comisie de Recepţie pentru a prealua lucrarea. Din Comisie au făcut parte Florica Marchiş şi Minacs Brigitta de la Apaserv Satu Mare, Sorin Oprea de la secţia Carei, Victor Câmpean de la ISC şi Petho Yvette din partea Primăriei Carei.

Că administraţia Kovacs este depăşită de situaţie nu mai e un secret pentru niciun careian. Ajunge să faci o plimbare prin oraş, ca pieton cu ochii în pământ pentru a nu cădea în capcanele din trotuarele  careiene iar ca şofer  atent ca să nu ajungi cu maşina în service. Despre infrastructura rutieră careiană  s-a dus vestea  şi în judeţele limitrofe….

Buletin de Carei vă prezintă în continuare situaţia lucrărilor Masterplanului implementat de Apaserv SA , din Grădina Viilor , după anunţarea finalizării lor de către Apaserv SA din data de 2 martie 2016! sîc!

Cităm din presa de casă a primarului Kovacs, cea a finului său…

SC APASERV SATU MARE SA a anunțat azi, 2 martie 2016, finalizarea investițiilor în Viile Careiului. Contractul de lucrări ”Rețele de alimentare cu apă și canalizare menajeră în Viile Careiului, județul Satu Mare”, a fost implementat în cadrul proiectului de investiții „Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă și apă uzată în judeţul Satu Mare, Etapa II ECO”. Contractul de lucrări are valoarea totală de aproape 4 milioane de lei (fără TVA), se arată într-un anunţ postat azi pe site-ul Apaserv SA.

Luni 21 martie 2016, dimineaţă, aşa arăta drumul din Grădina Viilor…cel anunţat ca fiind finalizat….Alo, Comisia de Recepţie, sunteţi pe recepţie?  Veţi aviza aceste lucrări ca fiind conforme calitativ …pentru careieni?

După asfaltarea din decembrie 24, 2015, e necesară o astfel de reabilitare? Unde a fost dirigintele de şantier?

Menţionăm că Apaserv a refuzat să pună la dispoziţia consilierului local Ilie Ciută Buletinele de analiză pentru gradul  de tasare, proiectul tehnic sau studiul de fezabilitate, considerând că sunt….confidenţiale deşi sunt realizate din bani publici, ai noştri şi ai Europei, domnilor. La Biroul Urbanism nici nu s-a auzit de Avizul pentru spargerea străzilor şi datele ce trebuie să le conţină.

Strada Viilor, de pe care se intră în Grădina Viilor, zona de relaxare a careienilor,  a beneficiat de lucrări similare calitativ, la fel ca majoritatea străzilor careiene  incluse în Masterplanul Apaserv.

redacţia

comentarii

de karcsi la 23 martie 2016 - 07:53

sa veniti pe strada crisan sa vedeti ca in fiecare luna repara drum si si asa arata ca frantu

de ana la 23 martie 2016 - 08:58

Da doua masini greu trec unul langa altul nevorbind ca inaltimea asfaltului e la 10 cm.daca cobori de pe drum sa te intorci e imposibil ptr.ca nu este aranjat langa drum lateral

de ana la 23 martie 2016 - 09:39

Este adevarat ca starea drumurilor nu este multumitoare , dar consider ca cea mai mare problema a orasului este incompetent/ indiferenta salariatilor numiti politic

de cetatian la 23 martie 2016 - 12:06

doamna ana ce credeti cin numeste incompetenti in functie ?
UDMR este de mult timp la conducere si problema este ca avem pretentii dar nu mergem la vot sau daca votam o facem aiurea, probabil Domnul Ciuta nu isi face reclama suficienta nu se afiseaza cu tiganii pe la carciume , nu le da de mancat si de baut , in loc de ajutoare sociale probabil ar promite locuri de munca si dupa cum bine stiti asta nu le convine celor care sau obisnuit cu traiul pe gratis ….
problema este ca orasul in mare parte este locuit de maghiari si domina sovinismul
nu conteaza cine candideaza conteaza din ce partid este.
Ganditiva ce oras a fost careiul pana in 1990,1993 dupa care a decazut incet si sigur …
a si inca ceva inclusiv eu am votat pentru domnul kovacs gresala care nu se va repeta

de claudia la 23 martie 2016 - 14:10

pai trebuia sa va bage in cutia postala domnul ciuta proiectele propuse sau asociatiile ajutate de el?
curios ca de alti consilieri care nu au interventii in sedintele de consiliu nu sunteti curioasa sa aflati cu ce s-au ocupat in 4 ani de mandat…..ceea ce dovedeste ca doar consilierul Ciuta este cunoscut in oras pentru activitatea sa, deci singura va contraziceti. pariu ca nu stiti numele tuturor consilierilor spuse la prima fara sa trageti cu ochiu in alta parte.

de ana la 23 martie 2016 - 14:23

1.Da , este adevarat nu cunosc dupa nume toti consilierii si consider ca nu am acesta obligatie .
2.Nu are nimeni obligatia de a pune in cutia postala realizarile , ele trebuie regasite in oras .
3. Dl Ciuta nu este cunoscut pt activitatea sa , este cunoscut ca cel mai galagios si beneinteles ma intreb :
a. a realizat ceva
b. Face galagie ca ceilalti fura mai mult ca el
c. Sta de o parte , in mulca altuia tot prostul gaseste o hiba

Nu pot sa fiu manipulata , cu parere de rau

de dragos la 23 martie 2016 - 15:45

se pare ca tocmai ai fost manipulata. daca era dovedit hot domnul ciuta demult ar fi aparut in presa dovezile. te deranjeaza ca semnaleaza furtul banului public? oricum nu esti in tema cu ce se intampla pe la primarie daca nu cunosti nici macar consilierii si activitatea lor. daca te uitat la sedintele de consiliu inregistrate poate ai fi inteles ceva dar e ma simplu sa dai din gura cand nu stii nimic din ce se intampla. vegetatie placuta in continuare. domnul Ciuta este cunoscut tocmai pentru activitatea si implicarea sa in oras si mai ales pentru ca nu poate fi cumparat si santajat si asta deranjeaza de fapt.

de ana la 23 martie 2016 - 16:46

Ma deranjeaza ca nu semnaleaza furtul banului public la organele abilitate.
Astept proiecte concrete care au fost propuse de dl Ciuta , coordonate si finalizate .

de petre la 23 martie 2016 - 17:20

ba da deranjata esti tu de domnul ciuta care merge mereu cu temele facute in consiliu si care reabiliteaza busturi in oras pe banii lui. tu ce ai facut pentru oras ? tu nu esti deranjata de furyiul banului public ca sa il semnalezi sau iei si tu parte la comision cumva? daca vrei sa faci ceva pune mana si fa nu astepta numai de la domnul Ciuta1 el oricum face si are curajul sa spune lucrurilor pe nume nu ca altii care se ascund dupa ecranul d ela calculator si comenteza de plictiseala.
mare frica ai ca iese domnul Ciuta primar si nu va mai merge cu facutul ca munciti si intins mana dupa pomana!

de Horia Mărieș la 23 martie 2016 - 20:53

@ana la 23 March 2016 – 14:23

🙂 Madam (sau madamule?): „Nu pot să fiu mani pulată, îmi pare rău”. 🙂

Bine zis.
Parcă-l cetesc ce-l cetesc pe ăla de la „ÓoooDeCe?”, pe Careianul informat ce nu poate fi manevrat, și pe urmă mă sui și pe veranda.

Zâceți, băsădiți tot așa, că le zâceți tare binye.
Exact ca un om mare.
Na szervus, na szia, te.

de Horia Mărieș la 24 martie 2016 - 14:26

@ana la 24 March 2016 – 13:30

Dar, totuși, să ne lămurim cu mani pularea dumitale, matale ești până la urmă un gagiu (pe ungurește gadzsó) sau o gagică?
Că nu e clar de loc.

de caraian la 24 martie 2016 - 15:22

e de fapt o pularepostacista care temura ca pierde solda covacista din banii careienilor…pe scurt un cersetor pulat

Lasati un comentariu