Poftiţi la Teatru!

• publicat la: 25 martie 2016
Poftiţi la Teatru!
UPDATE-

Referitor la comunicatul trimis azi cu titlul „vizita la Teatrul din Carei”

 

dorim să clarificam următorul detaliu:

Vizita la teatru din data de miercuri, 30 martie 2016, la ora 13.00 este adresată reprezentanților presei,pe când vizita din  data de 1 aprilie, între orele 16-18 este adresată publicului larg.

    Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze în cazul în care informația s-a înțeles eronat!

comunicat  Direcția de Cultură, Turism și Sport a municipiului Carei

iniţial
.
Teatrul Municipal Carei  îşi deschide porţile pentru cei care doresc să vadă lucrările de reabilitare ajunse la final. Miercuri, 30 martie 2016, la ora 13.00, doritorii vor putea vedea Sala  Teatrului  Municipal Carei, echipamentele de sunet, lumini și aer condiționat, dotările de scenă și cabinele de machiaj.
Şi în data de  1 aprilie, între orele 16-18, toți cei interesați vor putea vizita atât Sala de spectacol a teatrului, cât și spațiile accesibile doar artiștilor sau personalului tehnic și vor putea primi informații despre echipamentele și dotările tehnice din clădirea proaspăt reabilitată.

comentarii

de otto la 31 martie 2016 - 11:57

poftiti la castel!stimati locatari careieni!agentii de paza au ramas fara salarii,ca cadintre atata firme de paza nu putem alege unul serios,ca interesele domina si in orasul nostru,dar ce conteaza speram sa fie bine pentru toti.

Lasati un comentariu