Primăria Carei scoate 2 posturi la concurs

• publicat la: 2 martie 2016
Primăria Carei scoate 2 posturi la concurs

Pe site-ul Guvernului României  şi pe site-ul Primăriei municipiului Carei au apărut 2 anunţuri noi legate de scoaterea la concurs a 2 posturi din cadrul Primăriei municipiului Carei.
Unul se referă la organizarea concursului de recrutare pentru ocuparea unei funcții contractuale vacante din cadrul Direcției de Servicii Publice Locale,unde se caută un şef de sector construcţii,iar celălalt post  priveşte organizarea concursului de recrutare pentru ocuparea unei funcții contractuale vacante din cadrul Direcției de Asistență Socială,unde se caută un administrator al  centrului social din cadrul Direcţiei Publice de Asistenţă Socială.

Astfel, Unitatea Administrativ-Teritorială Municipiul Carei, județul Satu Mare, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de conducere, vacante, de şef sector din cadrul Direcţiei Servicii Publice Locale,precum şi a funcției contractuale de execuție, vacante, de administrator centru social din cadrul Direcţiei Publice de Asistenţă Socială.

Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidații trebuie să îndeplinească următoarele condiții generale, conform art. 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificările și completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • şef sector construcţii DSPL

– studii inginereşti, domeniul de licenţă: inginerie civilă, specializare construcţii civile, industriale şi agrieole; căi ferate, drumuri şi poduri

  • administrator Centru social

– studii superioare absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul ştiinţelor administrative, specializarea administraţie publică

Concursul se va organiza pentru ambele posturi conform calendarului următor:

  • 22 martie 2016, ora 10.00: proba scrisă;
  • data şi ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune până la data de 14 martie 2016.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială municipiulcarei.ro

 Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul instituţiei şi la nr. de telefon 0261-861566.

 

comentarii

de renata la 3 martie 2016 - 17:51

deja sunt date posturile.cel de la asistenta e pentru reiti ca si sora sefei tot la asistenta a fost plasata. grupul de soc a lui jeno si lajos care lasa oamenii pe drumuri ca sa dea apart sociale la angajatii primariei si la neamurile lor inainte de campanie.

de ..... la 6 martie 2016 - 13:29

scrieti si cine le a castigat..nu mai are primaru vreo nora,vreun ginere pe acolo?
sau doamna demian ceva nepot nu mai gaseste?

Lasati un comentariu