PSD a stabilit candidații pentru o parte din primăriile din județ

• publicat la: 25 martie 2016
PSD a stabilit candidații pentru o parte din primăriile din județ

Comitetul Executiv Județean al Partidului Social Democrat a validat ieri, 24 martie, o parte din candidații pentru primăriile din județul Satu Mare la alegerile locale din 5 iunie 2016.

Astfel, în urma dezbaterilor s-au validat următoarele candidaturi: Coica Dorel Costel – municipiul Satu Mare, Oneț Ionuț – Carei, Popescu Ovidiu – Ardud, Zah Vasile – Livada, Fedorca Aurelia – Negrești Oaș, Mitrașca Vasile -Tășnad, Rîpa Ioan – Acâș, Pătrașca Claudiu – Andrid, Apan Mihai – Apa, Mondoca Vasile – Batarci, Ciurdaș Traian – Bârsău, Chiș Vasile – Berveni, Fanea Florin – Călinești Oaș, Jurchiș Gheorghe – Cehal, Balogh Daniel – Craidorolț, Coza Romi – Crucișor, Biro Marius – Culciu, Pașca Lucian – Doba, Ciuta Ioan – Gherța Mică, Naghi Daniela Ana Ligia – Halmeu, Ardelean Simion – Homoroade, Iancu Radu Mihai – Medieșu Aurit, David Gheorghe – Moftin, Pop Dumitru Dorel – Odoreu, Donca Sandu Ovidiu – Păulești, Burlacu Florin – Pir, Șimon Terezia – Pomi, Betea Toma – Racșa, Roșca Răzvan Ionuț – Sanislău, Marian Gheorghe – Săuca, Crasnai Ioan – Socond, Șteț Vasile Adrian – Supur, Avorniciți Mariana – Terebești, Tegzeș Monica – Tiream, Gherman Dănuț Gheorghe Chirilă – Turț, Godje Florina Marina – Turulung, Cristea Radu – Valea Vinului, Pintea Tiberiu – Viile Satu Mare,

Pentru restul localităților sunt în curs de desfășurare sondaje de opinie pentru desemnarea celor mai buni candidați, aceștia urmând să fie anunțați în cel mai scurt timp.

comentarii

de GIGI la 25 martie 2016 - 17:51

Candidatul PSD pentru Carei nu a stiut sa isi gospodareasca propriu mariaj, un loc de munca pe care il avea la BCR si atunci cum ar putea dovedi ca este un bun gospodar la administatia locala.

de marius la 25 martie 2016 - 18:24

mai incet ca se supara covaciul ca speritati alegatorii pentru sluga lui. oare unde are carte de munca acest candidat,stie cineva? cate locuri de munca a pierdut in 5 ani?

de abdul la 25 martie 2016 - 19:41

Daca PSD se considera un partid responsabil ar trebui sa-l sustina pe CIUTA la Primaria Carei!!

de gina la 25 martie 2016 - 19:59

deja se rotunjeste gasca lui kovacs si lajos pentru primarie, toti mafiotii impotriva lui ilie ciuta ca se dau de ceasu mortii ca va ajunge primar si isi pierd subventiile din banii nostri!
fiecare din candidati e legat de jeno si mai lipseste sefu de la alde ca sa fie gasca completa. sa vedeti cum se vor pupa toti intre ei de zici ca merg la nunta nu la primarie. se mai stie ceva de dosarele de la bcr si volsbank unde a lucrat ionut? cica ar fi angajat la o firma de transport si doar delegatie are la anif

de Horia Mărieș la 27 martie 2016 - 06:43

La Satu Mare, prezumția de nevinovăție e la fel de utilă ca o stropitoare în Iad.
Până una-alta, reîntors în birourile de conducere din Consiliul Județean, Mircea Govor vă urează Paște Fericit pe bani publici, pe prima pagină a cotidianului sătmârean Informația Zilei, versiunea tipărită. Așadar, Pașteți Fericiți!

Dar cum de s-a intors la C.J., fiindcă de Crăciun era priponit.
Nu mai este Kövesit?

de Florin la 27 martie 2016 - 12:07

POFTIM!!!!!!!!!!! Govor din nou e om politic cu incredere? Mai prosti ca la psd nu trebuie pe pamantul asta. Corupt, penal, santajist, nesimtit, amenintator, gheseftar, peste de curve cu la mircea si i se permite sa se intoarca in CONDUCEREA psd? Prosti cat casa si probabil cu musca pe caciula, ca altfel nu l-ar fi lasat sa se intoarca. Mie Govor sa nu-mi transmita ganduri de pasti ca e putred pe interior si nu vreau sa-l vad vreodata!
Sa se retraga la familia lui si sa lase in pace locuitarii judetului nostru!

de Horia Mărieș la 12 aprilie 2016 - 23:09

Recunosc. Sunt un înapoiat, un retardat, unul aflat in întârziere, unul care se miscă încet, bătrânește și pe chestia asta m-au făcut imbecilii prin maculaturile lor până și „vén”. Dar totuși, in preajma alegerilor locale din 2016 (atenție: n-am intrat incă oficial în nici o campanie electorală deci pot scrie exact ce-mi trece prin cap), ne face plăcere să recitim unele din aventurile sexualiste ale fostului vicepreș de județ, ale fostului apropitar de ziar – măcar din umbră, dacă nu pe față, ale fostului patron-baron local al directorului de ziar cu opinie careiană, al finul-sas cu primaș-nănaș pe a A Nagykárolyi Önkormanyzat.
Mai ales fiindcă cine uită, nu merită, mânca-mi-ai.

Iar chestia asta, este chiar distractivă.
Realizezi imediat, subit, cât de imbecili, cât de prostănaci și cât derbedei sunt cei care te conduc.
Dacă-i lași fiindcă ești un alegător p fraier și credul, ca sa te conducă!

http://adevarul.ro/news/eveniment/politia-satumare-cheremul-baronului-psd-mircea-govor-1_56782f0d37115986c6ad82fa/index.html

Lasati un comentariu