Strategia de campanie a candidatului Kovacs susţinut de primarul Kovacs sau când nici mercenarii scribi nu mai sunt ce au fost…

• publicat la: 3 martie 2016
Strategia de campanie a candidatului Kovacs susţinut de primarul Kovacs sau când nici mercenarii scribi nu mai sunt ce au fost…

Două săptămâni i-au  luat  unui membru al Biroului Permanent al UDMR Carei, angajat de primarul Kovacs  preşedinte al UDMR Carei la primăria Carei ca şi consilier al său personal, pentru a posta un material scris  de finul  primarului Kovacs. aici

Mai harnic  la preluat şi tradus a fost primul consilier al primarului candidat Kocacs. Acesta l-a postat  în data de 25 februarie 2016.  Metoda este aplicată de luni de zile, spre amuzamentul careienilor.  Tragic e că ziariştii  sunt angajaţi ca şi consilieri personali ai primarului Kovacs, pe statul de plată al Primăriei Carei, o instituţie ce ar trebui să lucreze în folosul careienilor indiferent de etnie sau orientare religioasă sau politică.

În lipsă de orice alt subiect legat de modalităţile de a contribui la  prosperitatea şi bunăstarea careienilor, mercenarii din presa de casă a primarului Kovacs îl susţin pe candidatul Kovacs împroşcând cu minciuni în singurul său contracandidat cu experienţă, consilierul Ilie Ciută , preşedintele liberalilor careieni.

Aceasta este strategia de campanie a primarului Kovacs – minciuni şi dezinformări prin presa de casă, atacuri doar la adresa candidatului liberal  şi Tăcere impusă asupra Realităţilor Careiene, asupra infrastructurii rutiere şi asupra  cheltuirii banului public.  Omerta este literă de lege în Republica multietnică de la Carei dar cu  primar  şi viceprimar numai de la UDMR.  Nici un cuvânt din partea celor doi ziarişti maghiari consilieri personali ai primarului Kovacs despre dezbaterea ce a avut loc la primărie în data de 25 februarie 2016 legată de dezbaterea  publică privind Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană a Municipiului Carei pentru perioada 2014-2020.  Urmare a mediatizării evenimentului de  redacţia formată din  ziarişti angajaţi la primăria Carei, la dezbaterea publică au fost – doi participanţi. aici

Un anunţ la avizier sau postat în presa  favorită în locuri fără impact puternic au avut ca rezultat …doi participanţi.

Nici rezumatul  dezbaterii  publice  neonorate cu prezenţa de niciun edil nu a fost consemnat pe pagina de socializare a primăriei aşa cum a fost consemnat în 25 februarie 2015 un material împotriva familiei Ciută.

Campania se anunţă una grea pentru candidatul Kovacs susţinut din toate punctele de vedere de primarul Kovacs , în condiţiile în care starea oraşului Carei e mai deplorabilă ca niciodată. Infrastructura rutieră este una de coşmar, notorietatea sa depăşind graniţele judeţului. Omerta funcţionează şi în acest caz, la fel ca la rezumatele dezbaterilor publice.

Până la această dată, doar Buletin de Carei prezintă consecvent imagini cu starea infrastructurii rutiere careiene, cu starea infrastructurii de pe străzile unde au fost finalizate lucrările din cadrul Masterplanului Apaserv ce are şi finanţare europeană. Probabil acesta este şi motivul lansării atâtor atacuri furibunde la adresa  familiei consilierului Ciută, consilier cu experienţă în administraţia locală, desemnat de către careieni drept Omul Anului 2015 în administraţia locală. Un candidat deloc comod pentru primarul şi candidatul Kovacs.

Promisiunile jalnice din presa de casă de începere a asfaltării drumurilor  în luna august sună  mai degrabă a cerşit de voturi pentru un nou mandat. Cu un credit de 7,3 milioane de lei  la activ , luat în 2011 de la BCR  pentru reparaţii străzi dar folosit pentru cu totul alte scopuri , în mod  ilegal, cine să mai aibă încredere că după accesarea celui de 5,3 milioane euro propus  îşi va mai îndeplini promisiunile dacă se va vedea cu mandatul în buzunar?

redacţia

comentarii

de Sătmar la 4 martie 2016 - 04:10

🙁 Primarul Kovács Jenö: „Alegatorii careieni sunt fraieri si creduli” !!! 🙁

https://vimeo.com/157670270

de Horia Mărieș la 5 martie 2016 - 12:48

Lecție gratuită de viață predată primașului Kovács Jenö de juristul Eugen Chiorean, prototipul sătmărean al celor care au fost „la vremuri noi, tot noi” și care este de părere că „Este bine ca populația de aztăzi, mai ales cea tânără (ca primașul Kovács de exemplu) să cunoască exact (comunismul) pentru a nu pluti în derivă”

http://www.informatiatv.ro/emisiuni/documentar/2015-03-22-fata-nevazuta-a-prim-secretarilor-pcr.mp4

de Horia Mărieș la 5 martie 2016 - 13:40

Breaking News:

In OdeC / Careianul / 1 oră ago /

Reporter: – În ce relaţii sunt consilierii liberali cu bucureşteanul Horia Mărieş? Acesta se implică în activitatea PNL Carei?
Marius Rusu: – Aș sări peste această întrebare. Nu e important Horia Mărieș pentru Carei.

Vă mulțumesc foarte frumos Domnule Andrei Marius Rusu. M-am mai liniștit. Mi s-a luat o piatră de pe inimă.
Vă doresc nemăsurate succesuri, dar mai ales Vă doresc să Vă voteze toți cei 500 de alegători careieni „fraieri și creduli” de care aveți nevoie. Pe mine Vă rog să nu contați fiindcă eu nu am domiciliul în Carei deci n-am drept de vot și în plus, sau mai ales, nici nu sunt important pentru Carei. Altădată Vă rog insistent să NU săriți peste o astfel de întrebare. Fiindcă dați naștere la suspiciuni și nu este fair play. Sau chiar asta ați întenționat?
Puteți spune și adevărul, Vă dau voie, fiindcă adevărul pe mine mă avantajează.

Iar sasului care pune întrebări mereu cretine, imbecile si tendențioase îi doresc succesuri majore ca martor al acuzării (cumva și ca autor al denunțului. anonim scris pe o hârțoagă cu antet GN-V?) in dosarul penal vs fostii lui șefi/patroni/stăpâni Mircea și Valer. Ca bonus, în plus, îi dedic și clasicul mesaj al lui Grigore Vasiliu Birlic (asta doar dacă sasul a auzit cumva de el, adică de Birlic):
http://youtu.be/0xtnL09VF5o

Lasati un comentariu