Vaca mecanică careiană vandalizată

• publicat la: 9 martie 2016
Vaca mecanică careiană vandalizată

Persoane necunoscute vandalizează şi umplu cu grafitti ce întâlnesc în cale  dar mai ales în partea centrală a oraşului. Mai mulţi cititori ne-au atras atenţia asupra faptului că până şi …vaca mecanică alimentată cu lapte de la fermele din jur a fost vizată de persoane care se cred în ringul de box.

Am primit imagini şi de la pasajul din apropierea CEC şi a casei pensionarilor amplasate pe Calea Mihai Viteazu din mun.Carei.

comentarii

de Zoli la 9 martie 2016 - 13:16

Vaca este vandalizata mai bine de sase luni.

de Mugur la 9 martie 2016 - 13:38

si zau cu limba scoasa Zoli ca e de 6 luni si tu nu ai observat sau daca e adevarat atunci ai observat dar ai tacut ca ala in papusoi.
sa vezi ce taraboi era la primarie daca cineva ar fi vandalizat kurtos sau parcul kosut.

de Zoli la 9 martie 2016 - 19:22

@mugur.Esti foarte destept,parca ai fi picat din luna.acea vaca este o afacere particulara,crezi ca primaria ar trebui sa-l puna la punct,daca proprietarul nu este interesat.Daca tu nu ai observat inseamna ca esti orb,sau nu esti din carei.Sa nu te mai faci de ras.

de Zoli la 9 martie 2016 - 19:26

Credeti ca ati descoperit apa calda,?

de Mugur la 9 martie 2016 - 20:45

si atelierul auto de langa membau nu este privat? acolo de ce betona si asfalta primaria? adica politia locala nu trebuie sa urmareasca pe cei care distrug orasul??? de ce camerele de la politia locala sunt puse sa supravegheze firme private sau esti orb si nu stii sa te uiti in oras pe unde sunt puse?
si Victoria este o afacere privata si totusi primaria arunca bani in ea chiar daca au unde sa preagateasca mancare….ai tras ceva pe nas sau doar asa vorbesti tu fara sa gandesti ? poate la tine e ca si vorba aia…de unde nu e nici Dzeu nu cere.

de Zoli la 9 martie 2016 - 21:14

Eu nu cred ca tu ai tras ceva pe nas,se pare ca tu asa esti din nastere dar daca totusi. ai luat ceva,sa nu mai faci ca t-ea facut groaznic.E mare gradina domnului si gardul nu e pazit bine.

de Mugur la 9 martie 2016 - 21:33

lasa scrisul pentru cei care stiu,ca te faci de ras in direct si chiar o sa credem ca ai tras ceva pe nas. sau preferi sa credem ca esti agramat? traducerea nu e cea originala si iar te-ai facut de ras cu gardul vopsit pe dinafara si inauntru…. doar o mita jigarita.
de Victoria nimica? de atelierul auto sau de camerele de supraveghere? nu e slobod sa vorbesti de ele?

de Zoli la 9 martie 2016 - 21:38

Vorbeste draga pana te saturi,daca crezi ca cineva ta ia in serios,te ineli.
Poate nu este traducerea corecta,dar ma bucur ca tu ai inteles.

de Mugur la 9 martie 2016 - 21:42

prostu daca nu e si fudul parca nu e prost destul zolica. eu ma bucur ca tu urmaresti si citesti ce iti scriu numai si numai pentru tine. sa nu mai arati si la altii ce iti scriu ca vor vedea cum scrii si ce spui.
ai uitat de victoria si de atelierul auto? vezi ca mai gasesti ceva lecitina in primarie.

Lasati un comentariu