3 elevi de la Teoretic merg la Naţionala Haimovici de la Iaşi

• publicat la: 1 aprilie 2016
3 elevi de la Teoretic merg la Naţionala Haimovici de la Iaşi

 Rezultate deosebite pentru elevii de la Liceul Teoretic Carei la concursul de matematică ,,Adolf Haimovici” 2016,  etapa judeţeană. Trei elevi ai liceului careian s-au calificat la faza naţională a acestei competiţii.

Concursul Național de Matematică Aplicată ”Adolf Haimovici” este un  concurs destinat elevilor de liceu de la   profilul  matematică informatică, științele naturii, tehnologic și uman. Etapa judeteană a acestui concurs avut loc sâmbătă, 19 martie 2015, la Satu Mare.

Rezultate deosebite   obţinute  de elevii careieni de la profilul ştiinţele naturii  îi califică la faza naţională a concursului de matematică ,,Adolf Haimovici” de la Iaşi din data de 7 mai 2016.

 

Numele şiprenumele

Nr de puncte

la faza judeţeană

Clasa

Specializarea

Şcoala
KIN ALARIC IULIAN

 

15

IX

ȘTIINȚE

Liceul Teoretic Carei
SKAPINYÁK SZILÁRD

19

X

ȘTIINȚE

Liceul Teologic Romano Catolic „Ham Janos”
CHEREGI PAUL

 16

X

ȘTIINȚE

Colegiul Național „Mihai Eminescu”
MATEȘ CLAUDIA

24 

XI

ȘTIINȚE

Liceul Teoretic Carei
RENDEŞ DAVID

21 

XI

ȘTIINȚE

Liceul Teoretic Carei
BERCI SARA

20

XI

ȘTIINȚE

Colegiul Național „Mihai Eminescu”
BARBUL MIHAI

19

XI

ȘTIINȚE

Colegiul Național „Mihai Eminescu”

 Elevul Kin Alaric Iulian este  în clasa a IX-a C, Claudia Mateş şi Rendeş David sunt în clasa a XI-a C, toţi fiind coordonaţi de prof. Traian Tămâian.

Eleva Claudia Mateş  este deja o prezenţă  binecunoscută la această  competitie. Ea a obţinut la faza judeţeană a concursului de matematică „Adolf Haimovici” de anul trecut, locul II. 

Elevul Rendeş David a obţinut la faza judeţeană a concursului de matematică „Adolf Haimovici” următoarele premii:

În clasa a IX-a  a obţinut premiul III, în clasa a X-a  a obţinut premiul III, iar în clasa a XI-a  a obţinut premiul II şi calificare la faza naţională de la Iaşi.

Anul trecut, reprezentantul Liceului Teoretic Carei la concursul de matematică aplicată ,,Adolf Haimovici” -faza naţională, Sebastian Oprea  a obţinut Premiul al III-lea, înregistrând cel mai bun rezultat  din lotul care a reprezentat judeţul Satu Mare la Iaşi.

Felicitari profesorilor si elevilor!

redacţia

comentarii

de Alexandru la 4 aprilie 2016 - 00:42

Hahahahaha, nu ma pot abține deloc! Doar elevi lui au rezultate bune, alți elevi ai altor profesori nu.. Este cel mai jalnic profesor care a existat la LTC, se mândrește cu elevi care trec bacul pregătiți cică de el, ei nu este asa majoritatea sunt pregătiți de domnul Nilvan Sorin care nu se compara cu acest „Tamîian”! FACEȚI CEVA OAMENI BUNI SI JOS CU EL!
P.S mai ștergeți comentariul ca-l mai scriu ;))

de satmarean la 4 aprilie 2016 - 07:07

aveti si voi un prof bun de mate la Carei si va roaDE INVIDIA ..DE CE NU AU REZULTATE BUNE SI CEILALATI PROFESORI LA MATE? AM AUZIT CA GASKUTA I-A FACUT SESIZARE LA INSPECTORAT. SCRIE SI TU O CARTE SI FA SI TU PROBLEME PENTRU OLIMPIADE DACA POTI.REZULTATELE VORBESC ALEXANDRU NU INVIDIA CARE TE MACINA. JOS CU INCOMPETENTA SUS REZULTATELE!

Lasati un comentariu