Accident grav la Carei

• publicat la: 7 aprilie 2016
Accident grav la Carei

Pe fondul neacordării de prioritate unui pieton angajat în travesarea străzii pe  trecerea de pietoni, la Carei a avut loc în această dimineaţă un accident grav de circulaţie.

În data de 07.04.2016, la ora 07.52, poliţiştii rutieri din Carei au fost solicitaţi prin apel 112,  să intervină la un accident de circulaţie produs pe strada A.I.Cuza din municipiu, în apropierea societăţii Alconor.

La faţa locului s-a stabilit că un conducător auto, Mihai B. de 75 de ani din Carei, conducând autoturismul proprietate personală, pe fondul neacordării priorităţii de trecere pietonilor angajaţi în travesarea străzii pe trecerea de pietoni, l-a accidentat grav pe Francisc C. de 60 de ani din Carei.

Urmare a modului în care conducătorul auto a manevrat autoturismul după impact, au mai fost accidentaţi grav încă doi participanţi la trafic, respectiv Kinga M. de 23 de ani, în calitate de pieton aflat înafara părţii carosabile şi Zoltan B. de 47 de ani, care se deplasa regulamentar cu bicicleta din sens opus.

Anterior producerii evenimentului, conducătorul auto susţine că asupra sa a intervenit o problemă medicală, existenţa şi natura acesteia urmând să fie stabilită ulterior.  Conducatorul auto are  bypass coronarian de mai multi ani de zile.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, totodată s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii.

În urma leziunilor suferite, tânăra şi biciclistul au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Satu Mare, iar pietonul a rămas internat la Spitalul Carei.

Cercetările continuă pentru stabilirea completă a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cadrul dosarului penal constituit în acest scop.

comentarii

de pieton la 9 aprilie 2016 - 08:46

Inconstienta maxima!!!In primul rand din partea medicilor care le dau voie sa conduca desi starea de sanatate nu le permite,de varsta nici nu mai vorbim!!!Reflexele nu mai sunt aceleasi!Astfel de medici ar trebui trasi la raspundere!Cati astfel de soferi ne pun viata in pericol zi de zi?REVOLTATOR!!!

de cetatian la 9 aprilie 2016 - 17:35

orasul minune unde totul este posibil …..
doar sa ai pile si relatii , cred ca as scoate bypasul cu mana mea din pieptul omului ..

de sisi la 9 aprilie 2016 - 21:25

un mare scandal despre care se aude prin Carei o firma de transport persoane, cu vreo 20 de autocare, a fost depistata ca de 2 ani aceasta circula cu autocarele fara asigurare, la un simplu calcul 2,5 miliarde a economisit in 2 ani de zile.Acesta castiga toate licitatiile din zona(fab. mobila) si are cel mai mic pret la abonamentele pt. elevi transportati la scoala. Oare pe acei bani sa platit impozit?Ce a pazit rutiera? Miroase a evaziune de la o posta.Ceilalte firme de transportatori nu au nici o sansa la contracte.

de dani la 11 aprilie 2016 - 21:20

Se complica situatia la Carei,patronul firmei reclamate l-a amenintat pe cel care-l denunta iar acesta a depus plangere la politie.Cred ca aceasta firma nu are nici ITP pe masini !!!fara asigurare nu poate sa-ti faca ITP-ul numai daca acesta nu avea asigurari false.asistam la o situatie pe cat se pare de simpla pe atat de complicata se pare a fii.Oare ce face ANAF-ul si DNA-ul ar fi cazul sa se autosesizeze.o gramada de falsuri !!!

Lasati un comentariu