„Am semnat doar pentru candidatul Ilie Ciută şi PNL. Nu înţeleg cum apare numele meu şi pe alte liste….”

• publicat la: 28 aprilie 2016
„Am semnat doar pentru candidatul Ilie Ciută şi PNL. Nu înţeleg cum apare numele meu şi pe alte liste….”

Doamna  profesor Viorica Boldor, pensionar, a declarat pentru Buletin de Carei

DECLAR  pe proprie răspundere că am semnat doar pentru susţinerea candidaturii lui Ilie Ciută şi a candidaţilor PNL Carei. Nu înţeleg cum poate apare numele meu şi pe alte liste ale altor partide?!

Reacţia domniei sale apare în contextul  în care pe listele unor formaţiuni politice careiene apar nume  şi semnături ale unor persoane care nu le recunosc.

Fapta se numeşte FALS în acte publice.

Coaliţia UDMR-PSD-ALDE , deranjată de  cercetarea listelor de către liberalii careieni, acţiune perfect legală ce are avizul preşedintelui Circumscripţiei electorale 2 Carei, se lamentează în presa de casă a primăriei Carei de parcă toţi ar candida pe listele aceluiaşi partid. Pe cine deranjează adevărul domnilor?

Buletin de Carei

 

comentarii

de Horia Mărieș la 28 aprilie 2016 - 16:23

Dacă este așa cum se scrie in articol, și anume că numele doamnei apare și pe alre liste, atunci pușcăria să-i manance pe toți cei care vor fi găsiți vinovați.
Pe doamna Viorica Boldor o cunosc de o viață și bag oricând mâna in foc pentru întegritatea morală a dânsei.
Dixit.

de Jilava la 28 aprilie 2016 - 16:46

Sa vina duba dupa tov.Jenoke.

de abdul la 28 aprilie 2016 - 19:35

Pe cine deranjaza adevarul ? Pe cei din alianta de tip mafiot PSD ,UDMR,ALDE care au mintit si cumparat prostimea pentru a fi votati!!!!!

de doru la 29 aprilie 2016 - 21:45

Și kaizer umbla seara pe străzile dinspre tiream …cu milogeala după 4 ani în care a promis multe și nu a făcut nimik decât să rostească celebru lui cuvânt ki ez a ghet….iii

de Horia Mărieș la 30 aprilie 2016 - 03:43

Consilierul local Ilie Ciută, candidat la alegerile locale din 5 iunie a.c. informează pe pagina sa de facebook că a depus ieri o sesizare de abuz pentru că dânsul și colegii lui au fost împiedicaţi să se uite peste listele de semnături ce trebuiau depuse pentru a putea candida ca şi consilier local sau primar.

Habar n-am cine este locțiitor la Circumscripţia electorală nr. 2 Carei, persoana care a impiedicat consultarea listelor cu semnăturile de susținere ale candidaților, (documente publice) deși exista avizul favorabil prealabil al președintelui Circumscripţiei electorale nr. 2 Carei.

Dacă însă cumva, cu totul și cu totul întâmplător, este vorba de aceeași persoană care semnează la „Intocmit” adresa nr. 7629/SJ/16.07.2015 și de care se pomenește în articolul de la link-ul:

http://www.buletindecarei.ro/2015/08/manoasa-campie-a-careiului-acum-90-de-ani-tentanta-pasune-si-padure-a-ianculestiului-ratacite-printre-acte.html

atunci dați-mi vă rog voie să nu mă mai mir de nici o culoare!

Nici până în ziua de azi persoana respectivă n-a catadicsit să băsădească, să răspundă sau să scrie ceva pe marginea celor semnalate în articolul publicat în ziua de 1 august 2015 și care semnalări îi erau adresate direct. S-a făcut că plouă.

În legătură însă cu enunțul domnului Ilie Ciută: „Falsurile în acte publice le voi face publice după încheierea alegerilor locale. Sunt persoane care apar de 3 ori pe lista aceleiaşi formaţiuni”, dați-mi vă rog voie să nu fiu de acord cu el.

Sunt de părere că aceste falsuri trebuiesc aduse la cunoștiința opiniei publice acum, imediat, înainte de alegeri și nu după alegeri. Asta pentru ca cei ce vor fi găsiți vinovați să nici nu mai poată să participe la alegerile din 5 iunie a.c. și pentru ca hoții să plătească pe loc.
Chiar cu libertatea lor, dacă este cazul.
Unde-i lege (electorală, penală) nu-i tocmeală!

Sau, cel puțin, așa ar trebui să se intâmple în mod normal lucrurile și pe la Carei.
Cred eu.

de careianul la 30 aprilie 2016 - 20:34

ia uitati ce scrie pe facebook ….Bujor Suntem singura formatiune politica adica ALDE CAREI,care depune documentatia la Biroul Electoral de Cirumscriptie Carei,si termina in aceasi zi. Asta inseamna ca suntem o echipa unita cu un lider bun in persoana Presedintelui la 25 aprilie la 20:40
asta inseamna ca listele voastre de semnaturi sunt varza si ca doamna din imagine a fost trecuta pe listele voastre aiurea fara sa semneze.LA FEL SI ALTRE PERSOANE.
A CUI ANGAJAT ESTE PRESEDINTELE?
LAJOS SI IOUJI CAT ESTE DOBANDA LA IMPRUMUTURI?

Lasati un comentariu